kikou Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):WAŻNE!!! Jeśli to miałby być ten zaginiony sznaucer to trzeba sprawdzić czy zareaguje na imię Doker/Dokuś - ale najwazniejsze to tamten pies ma tatuaż w pachwinie 061B - tatuaż jest zielony i może być nieczytelny bo pies niemłody; ten zaginiony miałby w tej chwili 12 lat, w chwili zaginięcia był w dobrej formie, ale to było rok temu - są podejrzenia że został skradziony więc nei wiadomo co się z nim działo przez ten rok :shake: Panie ze schroniska sa poinformowane, postaraja sie sprawdzic ten numerek... Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kikou napisał(a):Panie ze schroniska sa poinformowane, postaraja sie sprawdzic ten numerek... No i imię niech sprawdzą,czy psiak reaguje Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kikou napisał(a):Panie ze schroniska sa poinformowane, postaraja sie sprawdzic ten numerek... dobrze jakby się udało sprawdzić czy w ogóle jest tam tatuaż bo numer może być nieczytelny - możliwe, że trzeba by pachwinę podgolić albo wyciąć włosy bo sznupki tam zarastają a on taki zaniedbany :shake: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wieczorkiem kochana mru:loveu: zrobi banerki dla wrocławskich staruszków Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No to podniosę,bo on nie ma czasu na czekanie....:shake::-( Quote
kikou Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Panie oglądały psiunia, dostałam wiadomość że nie znalazły tatuazu.....:shake: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kikou napisał(a):Panie oglądały psiunia, dostałam wiadomość że nie znalazły tatuazu.....:shake: Kasiu a jak z imieniem? Wołały go? Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):no właśnie - imię próbowały? bo tatuaż u tak wiekowego psa może być niewidoczny, a tym bardziej u zarośniętego bo tak jak pisałam trzeba by go obciąć w pachwinie czy któraś z Was tam będzie w weekend? właściciele tego zaginionego psa dzwonią do mnie, dopytują - byłoby cudownie jakby to był ten pies bo inaczej nie wiem jak mu pomóc Kikou odpada,bo jest poza naszym krajem...może Iwa77 by poszła? Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 no właśnie - imię próbowały? bo tatuaż u tak wiekowego psa może być niewidoczny, a tym bardziej u zarośniętego bo tak jak pisałam trzeba by go obciąć w pachwinie czy któraś z Was tam będzie w weekend? właściciele tego zaginionego psa dzwonią do mnie, dopytują - byłoby cudownie jakby to był ten pies bo inaczej nie wiem jak mu pomóc Quote
majqa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Może tych państwa, nawet jeśli to nie ich piesio, ujmie los tego biedaka. Quote
kikou Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 majqa napisał(a):Może tych państwa, nawet jeśli to nie ich piesio, ujmie los tego biedaka. właśnie o tym samym myślałam sobie dzisiaj cały dzień... gdyby zawiadomić tych Państwa, że jest taki biedak i chcą go uśpić...żeby pojechali go zobaczyć...może nawet jak się okaże, że to nie ten...może zlitują się nad nim i pozwolą mu godnie dożyć swoich dni u siebie..... Quote
kikou Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 mru napisał(a): piękny :( przypomina mi mojego Mo.... wielkie dzięki!!!.... zaraz umieszczę na pierwszej stronie... Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 majqa napisał(a):Może tych państwa, nawet jeśli to nie ich piesio, ujmie los tego biedaka. pisałam, ale oni mają już psa i dla drugiego mają miejsce tylko jak to ich zaginiony pies Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 malawaszka napisał(a):pisałam, ale oni mają już psa i dla drugiego mają miejsce tylko jak to ich zaginiony pies Szkoda,wielka szkoda...:-( Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ciekawe,czy panie ze schronu próbowały zawołać chłopaczka po imieniu... Quote
malawaszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dzwonił do mnie właściciel zaginionego psa - dzwonili do schroniska i tam im powiedziano, że to SUKA! więc jak pies czy suka?! :shake: bo ja ludziom zrobiłam nadzieje, że to ich pies a okazuje się że to nawet nie ta płeć? Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 malawaszka napisał(a):dzwonił do mnie właściciel zaginionego psa - dzwonili do schroniska i tam im powiedziano, że to SUKA! więc jak pies czy suka?! :shake: bo ja ludziom zrobiłam nadzieje, że to ich pies a okazuje się że to nawet nie ta płeć? :crazyeye: No to czekamy na info na temat płci Brawo dla właścicieli zaginionego,że bardzo interesują się swoim psiakiem:klacz: Quote
kikou Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 malawaszka napisał(a):dzwonił do mnie właściciel zaginionego psa - dzwonili do schroniska i tam im powiedziano, że to SUKA! więc jak pies czy suka?! :shake: bo ja ludziom zrobiłam nadzieje, że to ich pies a okazuje się że to nawet nie ta płeć? rzeczywiście wkradł się błąd.... bardzo przepraszam... zaraz zmienie na pierwszej stronie.... sznaucerek to jednak dziewczyna Quote
malawaszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 szkoda że to nie może już być ten piesek zaginiony :-( nie wiem jak pomóc, na wszystko potrzeba pieniędzy... Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Nie wiem czy nie za bardzo gnam do przodu, ale mam tekst jeśli byłby potrzebny do ogłoszeń/allegro :oops:: Kiedyś najlepszy przyjaciel człowieka... A teraz? Porzucona, niczym zwykły śmieć w schronisku. O kim mowa? Chyba Ty wiesz najlepiej, człowieku. Mowa o kolejnej ofierze Twojej bezmyślności. Tym razem jest to starutka, ale nie poddająca się, sznaucerka. Jest przerażona, ale dotyk dobrej, ludzkiej ręki, która otuli ją ciepłem, z pewnością pomoże... Czy według Ciebie tak ma być już zawsze? Niestety, jest jeszcze jedna przeszkoda, zasłaniająca tę drogę do szczęścia... Otóż, sunia powłóczy tylnymi łapkami... Właśnie ze względu na stan zdrowia, bez pomocy dobrych ludzi, zostanie uśpiona! Czy tego chcesz? Pomóż, nie bądź obojętny! Zegar sznaucerki nerwowo odlicza jej godziny... Każda minuta jest niczym skarb... Jeżeli chcesz pomóc niewinnej istocie, która została skrzywdzona przez lekkomyślnego człowieka, wystarczy, że zadzwonisz/napiszesz (????) na adres mailowy/pod numer telefonu:??? Pomóż, nie stój obojętnie! [SIZE=2]Tekst został poprawiony, ale muszę mieć namiary :oops: Quote
Recommended Posts