betty_labrador Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 aaaaaaaaaa....o co chodzi? <co?> Quote
kuncewmr Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Hej, no to sie wstepnie umawiamy (warszawiacy)na wtorek kolo 18 w zwiazku. Jutro postaram sie tam zadzwonic i spytac cy sa otwarci. Zapraszam WSZYSTKICH zainteresowanych obedience. Zarowno zaawansowanych jak i debiutantow. Pogadamy o ew treningach i przede wszystkim organizacji zawodow. Pozdrawiam M+L Quote
betty_labrador Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 buu, ja to przykro mi, innym razem przyjde z checia na takie spotkanie, bo jutro z rana wyjezdzam do rodziny do Poznania. czekam na relacje, jak bylo. pozdrowka Quote
zakla Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 JA to bym bardzo chetnie przyjechala, ale: 1. Nigdy w zyciu nie zwiczylam z moim psem obedience:D 2. Godzinka mi slabo pasuje raczej...:( A myslalam, ze to moze bedzie spotkaniew z agility zwiazane...:) Quote
Aneczka Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 A ja pytalam ,na jesieni ,napisalam maila do Cave Canem i dostalam odpowiedz ,ze nie przewidujecie chwilowo takich zajec.To jakies nieporozumienie zaszlo.No i szkoda:-) Tak to musialam na wlasna reke szukac podobnych mi zapalencow . Moze bedzie okazja spotkac sie kiedys i wspolnie pocwiczyc :-) Pozdrawiam magda&Zuzia Gwoli wyjaśnienia, Cave Canem nie organizuje żadnych kursów Obedience. Na zajęciach przygotowujemy się do zawodów ale także chodzimy po śladach i poszukujemy zaginionego człowieka. Obedience to jeden z elementów zajęć :D Quote
drado Posted December 27, 2004 Author Posted December 27, 2004 Hej,no to sie wstepnie umawiamy (warszawiacy)na wtorek kolo 18 w zwiazku. Dobrze, bede o 18 na Bagateli. Pozdrawiam, Quote
madzior_ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 a ja sie chciałam zapytać cyz nie wiecie czy któryś z oddziałów Krakowski, Katowicki, Rybnicki lub chociaż Zabrz będa organizowali w tym lub przyszłym roku zawody obedience lub agility? jestem kolejnym napalencem na cwiczenie z psem a mieszkam w małej miejscowosci 40 km od krakowa do tego jestem niepełnoletnia i jak tu wystartowac jak najblizsze zawody to poznan albo w-wa? wic jakbyscie cos wiedzieli to bardzo prosze dac mi znac bo mam zamiar zdac z moim sznaucerem PT ale walsnie super byłoby najpierw zrobic sobie małą rozgrzewke startując w obedience w zerówce:) zeby sie maluch oswoił z atmosfera zawodów i obecnoscia innych psów bo niestety cwicze z nim sama bo ani szkoły nie ma w poblizu ani nawet chetnycjh własciciwli z psamil/. ech tak ot jest mieszkac w jakiejs dziurze gdzie miejsca do cwiczen jest mnóstwo ale osób niestety 0;) śmiem nawet twierdzic ze jestem jedyna w tym miescie.... Quote
Recommended Posts