Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdaje się, ze według niektórych hodowla Montezuma (?) jest ok, a właścicielka nie płaci składek od 2002 roku... mam nadzieję, ze nic nie przekręciłam.
Ja, gdy zastanawiałam się nad Adoxa (pomijając to, ze koleżanka ma psiaka od nich) w necie szukałam właścicieli. Podpytałam itp. Opinie były bardzo dobre. Dodatkowo szukałam wyników wielu wystaw itp. Wolę mieć 100% pewność

Posted

Zobaczę stronę Bel-fast ,ale dopiero jutro,bo dzisiaj imprezuję:cool3:
Szkockie Asy planują miot dopiero na sierpień-wrzesień czy jakoś tak.
Chłopca,bo nie chcę kupować pieluch itd i nie chcę żeby uganiali się za nią psy-faceci:roll::evil_lol:

Posted

Ze szkockich asów Likaa ma westka, bardzo sobie chwali ową hodowlę, ja również mam o niej jak najlepsze zdanie.

Pomarańcza suczkę zawsze można poddać zabiegowi sterylizacji! wtedy unikniesz cieczek, uganiania się za psami, choróbsk itd ;)

Posted

Dokładnie. Nie chcesz suni wystawiać to możesz wysterylizować ;)
Ja, gdy kupie moją, może pójdę na jedną wystawę i zobaczę, jak sobie radzimy. a jak nic nie wyjdzie, to prawdopodobnie sterylka.

Posted

Kisses_xox napisał(a):

Ja, gdy kupie moją, może pójdę na jedną wystawę i zobaczę, jak sobie radzimy. a jak nic nie wyjdzie, to prawdopodobnie sterylka.

Po pierwszej wystawie można się zrazić. Później idzie coraz lepiej :cool3:
Proponuje kilka ;)

Posted

MargaretS napisał(a):
Jak woli faceta to ja popieram! Na nich zwykle jest mniej chętnych, więc dajmy im też szanse :loveu:

Z mojego małego doświadczenia jest inaczej :oops:
Jak miałam suczki dzwonili o pieski,
Jak miałam pieski chcieli suczki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='duzebzium']Po pierwszej wystawie można się zrazić. Później idzie coraz lepiej :cool3:
Proponuje kilka ;)

Ah, się zobaczy :evil_lol:
Klasa szczeniąt jest do 9 mies. życia, no nie?
A mi wyszło (czekając do Rzeszowskiej wystawy w lutym), że:
Maluszek będzie miał 2 mies jak go wezmę (lipiec). A do lutego będzie miał 9. I czy będzie się kwalifikowała do szczonów jeszcze?
Bo jeśli nie, to pozostaje opcja zrobienia ładnych oczek i poproszenia rodziców o podwózkę na najbliższą wystawę od Rzeszowa...

Ja już tu wystawy planuje, a tu mi się pojawia wiadomość od Devil in Disguise i znowu jestem w kropce :evil_lol: