Neczka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 To Sandra. Młodziutka, 2-letnia wysterylizowana sunia. Bardzo nieśmiała i spokojna do ludzi. Miałam ją kilka razy na spacerku i nie było najgorzej, więc w nowym domku szybko "doszłaby do siebie"... Quote
Brysio Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Rubis ja w to nie moge uwierzyc, ze tak zle się zachowywałes w tym domku:-( Quote
Neczka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Brysio']Rubis ja w to nie moge uwierzyc, ze tak zle się zachowywałes w tym domku:-([/quote] Przyjdzie jeszcze czas, kiedy Rubiczek trafi na odpowiednich ludzi :) Quote
ab-agnieszka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Dokladnie. Mam nadzieje ze podbijeczyjes serducho i szybko wyladuje w nowym domu ktory pokocha ;) Quote
Brysio Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Moj Brynio tez ma dominujący charakter, nie raz nas pogryzł az do krwi, raz tak ze na pogotowiu wylądowałam ale mimo to go kochamy Quote
Neczka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Jak człowiek potrafi sobie z psiakiem poradzić, to już 90% sukcesu :) Rubiś niestety nie trafił jeszcze na odpowiedni domek, ale uda się ;) Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Domku szukaj Rubika Albo Rubiku szukaj domku:lol:. Wszystko jedno oby ktoś któreś coś znalazło:eviltong:, a dobra pomieszanie z poplątaniem:eviltong::eviltong: Quote
Becia66 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 deer_1987 napisał(a):Dodaje na Jamniki i mixy szukaja domow jak Rubis ma coś z jamnika to moja długaśna Zula orzechowska też.....:evil_lol: nigdy bym nie pomyślała.....:hmmmm: Quote
Neczka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Rubik to jest mix jamnika i ja też go tak ogłaszam :roll: Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nie wiem czy ma czy nie byl link do niego na jamniczym watku Quote
SZPiLKA23 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :D ja tam czytac umiem, ale jak ktos cos napisze to niekoniecznie tak jest, jak dlamnie to moze byc nawet mix bernardyna byle dom byl Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Nawet w tytule masz mix jamnika szpilka Deer, Szpilka jest z natury przeciwna moim słowom, więc tytuł to dla niej nic ;) Ważne, że pracownicy, kierownik, odwiedzający schronisko i kilku wolontariuszy dostrzega w nim jamnika - można pisać, że mix, nie ? Nie piszemy, że rodowodowy :eviltong: Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 I jeszcze jedną rzecz pozwolę sobie wyjaśnić. [quote name='SZPiLKA23']Dzisiaj chciał ugryźć P. Bogusie własnie jak chciała go wziac na rece Nie możesz wiedzieć co pies zamierzał, nie siedzisz w jego głowie. Pytaliśmy dziś Pani Bogusi jak to było z Rubikiem. Pies wcale nie był w stosunku do niej agresywny. Co więcej - on nigdy nie był do nikogo z nas (pracowników, kierownika, wielu wolontariuszy) w schronisku agresywny. To normalny pies, który prowadzony przez cierpliwych i wyrozumiałych ludzi, będzie kiedyś ich największym i najmilszym przyjacielem. Quote
SZPiLKA23 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To zapytaj jej czemu nie chciała go drugi raz unieść... Warczał i chciał ja dziabnąć sama była zdziwiona jego reakcja... Neczka dlaczego wreszcie sie nie przyznasz do tego co pisała Becia ze Rubik chapną Cie i pogryzł obie dłonie? TY widzisz w psie po gończym owczarka a wiec..... Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Pisałam już nie raz jak było. Jednorazowo ugryzł mnie w silnym stresie i wyłącznie z mojej winy. "chciał ją ugryźć" ...powtarzam - nie wiesz co pies chciał. Nie siedzisz w jego głowie. Wg mojego osobistego zdania - jeśli pies zamierza ugryźć, to to robi. A czy Rubik ugryzł ? NIE. Quote
Recommended Posts