albiemu Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Neczka napisał(a):Jakbyś widziała, co działo się przy wpuszczeniu Rubika do boksu, to byś tak nie pisała ;) ...a nawet jak, to niech używa, itak mało może :roll: Niech sobie Rubik poużywa????? Wiesz co Neczka, używa się przedmiotów nie zwierząt ... Opadły mi ręce ... :shake: Quote
majuska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 W sumie to mało mnie ten konflikt interesuje, ale Albiemu to już tak chyba na siłę szukasz czasem jak się do Neczki przyczepić , bo słowa " poużywa " to chyba Becia użyła ;) Beciu :calus: Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Przepraszam Beciu, ale już chyba wiesz dlaczego tak automatycznie reaguję ;) Rubiś no i znów niedługo zapowiadają się odwiedziny :) ...a jak on się z tych wizyt cieszy :roll: Jamniś, reaktywujemy dziś ogłoszenia ! :) Quote
Weronia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 majuska napisał(a):W sumie to mało mnie ten konflikt interesuje, ale Albiemu to już tak chyba na siłę szukasz czasem jak się do Neczki przyczepić , Oooo... to nie tylko ja mam takie wrażenie?? ;) Notorycznie... Quote
Becia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Neczka napisał(a): Jamniś, reaktywujemy dziś ogłoszenia ! :) Pamiętajcie że figa33 ma kase na allegra wyróżnione. Korzystajcie z tego. Quote
albiemu Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='majuska']W sumie to mało mnie ten konflikt interesuje, ale Albiemu to już tak chyba na siłę szukasz czasem jak się do Neczki przyczepić , bo słowa " poużywa " to chyba Becia użyła ;) Beciu :calus: No dobrze ... Wczoraj wieczorem usiadłam i przeczytałam uważnie każdy post ...pamiętając część tych edytowanych lub usuniętych. Neczka oddała psa do adopcji do domu z dziećmi. Wciąż utrzymując ton psa wyjątkowo przyjacielskiego. Pomimo, że sama została przez niego ugryziona, wypiera się tego i czepia się rodziny adopcyjnej jako mało zorientowanej. Pies jedynie do Ciebie Majuska nie pokazał złej strony, którą widziały już , Neczka, Becia 66, Szpilka, Pani Bogusia. Sprawa kastracji. Wczoraj Neczka napisała, że został wykastrowany przedwczoraj. Kastracja była dużo wcześniej ale fajnie było się czepić Miski, prawie tydzień temu że ma nieaktualne informacje na ten temat. Co do słowa "pouzywać" Majuska chodzi o sam fakt, że ma tendencje do skakania po sukach. Może Was to bawi ale ich napewno nie ... Słuchajcie cały ten wątek to dla mnie jedna wielka ściema. Zastanawiam się tylko, jeśli Rubik znajdzie dom i ugryzie kogoś co powiecie? Że to się nigdy nie zdarzyło? Pies ma prawo do domu, ale świadomego pracy z nim więc błagam przestańcie żartować w stylu Rubik nie zżarł mnie z głupimi uśmieszkami ... Naprawdę ... nie mój cyrk nie moje małpy, ale mam ALERGIE na to, że coraz dalej od prawdy ma się to wszystko. Co innego mówicie a co innego piszecie ... Zrobicie jak uważacie, ale o jedno proszę - uczciwie zacznijcie podchodzić do tematu. Z moje strony to już tyle. Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 becia66 napisał(a):Pamiętajcie że figa33 ma kase na allegra wyróżnione. Korzystajcie z tego. Ok, poproszę Figę o allegro :) A resztą zajmę się wieczorem... ;) Quote
Miśka84 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 czyli dobrze zrozumiałam P. Anię, co do kastracji Rubika. Quote
Weronia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Neczka napisał(a): A resztą zajmę się wieczorem... ;) Neczka, Ty jak walniesz masą ogłoszeń, to oko bieleje :eviltong: W górę piesku Rubiczku Quote
SZPiLKA23 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Rubik ma swoje filmy i tyle ale trzeba uczciwie o tym mowic, jednemu psu sie nie spodoba jak pokarzesz na niego palcem innemu jak go weźmiesz na rece ... Quote
majuska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja wcale mówiąc, że mi Rubik nic nie zrobił, nie mam na myśli, że nikomu nic nie zrobił i nie zrobi , wręcz przeciwnie, jak najbardziej jestem za mówieniem potencjalnemu adoptującemu jak on reaguje. Ogólnie jestem za nieukrywaniem żadnych informacji o psach. Quote
majuska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 albiemu napisał(a): Co do słowa "pouzywać" Majuska chodzi o sam fakt, że ma tendencje do skakania po sukach. Może Was to bawi ale ich napewno nie .. Nie bawi mnie to. Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dobranoc Serducho moje śliczne milusie :loveu: Quote
Neczka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Weronia napisał(a):Neczka, Ty jak walniesz masą ogłoszeń, to oko bieleje :eviltong: Także... ;) alegratka.pl aleokazja.pl eoferty.com kupiepsa.pl centrumofert.pl sprzedasz.pl adopcjapsa.pl pineska.pl petworld.pl warszawa.gumtree.pl nasipupile.pl kokosy.pl ojej.pl ofertownia.pl przemysl.olx.pl przygarnijzwierzaka.pl neeon.pl pchlitarg.info.pl szybko-sprzedam.pl e-zwierzak.pl :kciuki: Quote
majuska Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Rubinio mam nadzieję, że Cię te dziewczyny z nowego boksu przestały " masakrować ", no ale jak się jest takim przystojniakiem to nie ma się co dziwić;) Quote
figa33 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 allegro dla przystojniaka:lol: RUBIK - POPARZONY....NIECHCIANY.... (673177614) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Neczka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Majuska wygłaskała Rubiczka :) Będą i fotki :razz: Quote
Weronia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Neczka'] Będą i fotki :razz:[/quote] Czekamy :) Quote
majuska Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No to na początek kilka scenek rodzajowych " z życia boksu " Quote
majuska Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Było też oczywiście trochę przytulanek i miziań... A potem poszliśmy się przejść, ale najpierw trzeba było obsikać nową studnię... Quote
figa33 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 a ten czarnulek w boksie z podkulonym ogonem? jakaś bida chyba.... Quote
Recommended Posts