Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neczka napisał(a):
Jakbyś widziała, co działo się przy wpuszczeniu Rubika do boksu, to byś tak nie pisała ;) ...a nawet jak, to niech używa, itak mało może :roll:

Niech sobie Rubik poużywa????? Wiesz co Neczka, używa się przedmiotów nie zwierząt ... Opadły mi ręce ... :shake:

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sumie to mało mnie ten konflikt interesuje, ale Albiemu to już tak chyba na siłę szukasz czasem jak się do Neczki przyczepić , bo słowa " poużywa " to chyba Becia użyła ;) Beciu :calus:

Posted

Przepraszam Beciu, ale już chyba wiesz dlaczego tak automatycznie reaguję ;)

Rubiś no i znów niedługo zapowiadają się odwiedziny :)
...a jak on się z tych wizyt cieszy :roll:
Jamniś, reaktywujemy dziś ogłoszenia ! :)

Posted

majuska napisał(a):
W sumie to mało mnie ten konflikt interesuje, ale Albiemu to już tak chyba na siłę szukasz czasem jak się do Neczki przyczepić ,

Oooo... to nie tylko ja mam takie wrażenie?? ;) Notorycznie...

Posted

[quote name='majuska']W sumie to mało mnie ten konflikt interesuje, ale Albiemu to już tak chyba na siłę szukasz czasem jak się do Neczki przyczepić , bo słowa " poużywa " to chyba Becia użyła ;) Beciu :calus:

No dobrze ...

Wczoraj wieczorem usiadłam i przeczytałam uważnie każdy post ...pamiętając część tych edytowanych lub usuniętych.

Neczka oddała psa do adopcji do domu z dziećmi. Wciąż utrzymując ton psa wyjątkowo przyjacielskiego. Pomimo, że sama została przez niego ugryziona, wypiera się tego i czepia się rodziny adopcyjnej jako mało zorientowanej. Pies jedynie do Ciebie Majuska nie pokazał złej strony, którą widziały już , Neczka, Becia 66, Szpilka, Pani Bogusia.

Sprawa kastracji. Wczoraj Neczka napisała, że został wykastrowany przedwczoraj. Kastracja była dużo wcześniej ale fajnie było się czepić Miski, prawie tydzień temu że ma nieaktualne informacje na ten temat.

Co do słowa "pouzywać" Majuska chodzi o sam fakt, że ma tendencje do skakania po sukach. Może Was to bawi ale ich napewno nie ...

Słuchajcie cały ten wątek to dla mnie jedna wielka ściema. Zastanawiam się tylko, jeśli Rubik znajdzie dom i ugryzie kogoś co powiecie? Że to się nigdy nie zdarzyło? Pies ma prawo do domu, ale świadomego pracy z nim więc błagam przestańcie żartować w stylu Rubik nie zżarł mnie z głupimi uśmieszkami ...

Naprawdę ... nie mój cyrk nie moje małpy, ale mam ALERGIE na to, że coraz dalej od prawdy ma się to wszystko. Co innego mówicie a co innego piszecie ...

Zrobicie jak uważacie, ale o jedno proszę - uczciwie zacznijcie podchodzić do tematu. Z moje strony to już tyle.

Posted

becia66 napisał(a):
Pamiętajcie że figa33 ma kase na allegra wyróżnione. Korzystajcie z tego.

Ok, poproszę Figę o allegro :)

A resztą zajmę się wieczorem... ;)

Posted

Ja wcale mówiąc, że mi Rubik nic nie zrobił, nie mam na myśli, że nikomu nic nie zrobił i nie zrobi , wręcz przeciwnie, jak najbardziej jestem za mówieniem potencjalnemu adoptującemu jak on reaguje. Ogólnie jestem za nieukrywaniem żadnych informacji o psach.

Posted

albiemu napisał(a):

Co do słowa "pouzywać" Majuska chodzi o sam fakt, że ma tendencje do skakania po sukach. Może Was to bawi ale ich napewno nie ..

Nie bawi mnie to.

Posted

Weronia napisał(a):
Neczka, Ty jak walniesz masą ogłoszeń, to oko bieleje :eviltong:

Także... ;)

• alegratka.pl
  • aleokazja.pl
  • eoferty.com
  • kupiepsa.pl
  • centrumofert.pl
  • sprzedasz.pl
  • adopcjapsa.pl