Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wątek oczyszczony z hopków i kolejnej wymiany zdań nie dotyczącej psa.
Kochani.. mam wrażenie, że się powtarzam, mam wrażenie, że nawet były już karniaki za takie dyskusje wcześniej.. :roll:
Wszelkie prywatne spory zostawcie sobie dla siebie, bądź załatwiajcie je na PW.
PwP to nie miejsce na przepychanki i personalne przytyki.
Następnym razem takie dyskusje uznane zostaną za nagminne wdawanie się w przepychanki, oraz posypią się kolejne punkty karne.

Saint.

Posted

Rubiś jak zwykle w schronisku - przekochana psina. Wczoraj nawet odwiedził go w boksie Pan, któremu bardzo się spodobał, a "krwiożerczy" Rubiczek wylizał go po twarzy ;)
No i przy każdej naszej wizycie w schronisku, odwiedza go Majuska, na której widok Rubik piszczy już z 2 końca wybiegu i podskakuje :loveu:

Posted

Neczka napisał(a):
Wczoraj nawet odwiedził go w boksie Pan, któremu bardzo się spodobał, a "krwiożerczy" Rubiczek wylizał go po twarzy ;)

A Pan byłby może ewentualnie zainteresowany adopcją Rubisia..?? :cool3:

Posted

Państwu zmarł kilka dni temu ukochany pies i wczoraj byli pooglądać schroniskowe bidy. Ale obiecali pojawić się za kilka dni z powrotem. Na oku Państwo mają jeszcze inne psiaki, ale może może... :roll: bardzo bym chciała, bo domek naprawdę świetny :)

Posted

Neczka napisał(a):
Państwu zmarł kilka dni temu ukochany pies i wczoraj byli pooglądać schroniskowe bidy. Ale obiecali pojawić się za kilka dni z powrotem. Na oku Państwo mają jeszcze inne psiaki, ale może może... :roll: bardzo bym chciała, bo domek naprawdę świetny :)

Oby wzięli którąś bidę. Jak dom dobry, to w sumie bez znaczenia jaki pies pójdzie, prawda?
Ale jakby Rubiś poszedł.. :cool3:

A Państwo z okolicy, czy z daleka przyjechali?

Posted

Tzn. każdy zasługuje na dobry domek, ale niektórym lepiej go znaleźć (jak śliczny, młodziutki, najlepiej szczeniaczek :roll:). Państwo z Przemyśla, więc mają bliziutko :)

Posted

Przetestowałam na sobie, psa który odszedł nic nie zastąpi, ale obecność nowego futrzaka w domu odrobinke uśmierza ból, niech sie Państwo długo nie zastanawiają....

Posted

Rubiczek - od wczoraj kastrat Rubikowy :razz: - wygłaskany dziś i wyprzytulany :) Straszna z niego przylepka, chodził za mną krok w krok i podskakując rozdawał buziaki :loveu:

Posted

P. Bogusia mowiła ze wykastrowany jest ponad tydzień temu...
Zauważyłam ze on jest agresywny wtedy kiedy ktos próbuje go wziąć na ręce a potem postawić i poza tymi momentami jest miziastym przytulakiem
Ja tez go wymiziałam, schudła psinka bardzo

Posted

A ja go wielokrotnie brałam na ręce, i odstawiałam , wyciagałam kleszcze, sprawdzałam ranę na grzbiecie jak sie goi i nic....Dziś tylko szybkie mizianko było, ale w sobotę zaszalejemy:evil_lol:

Posted

Neczka napisał(a):
Dokładnie, ja też go biorę na ręce bez problemów :roll:
A kastrowany był dokładnie wczoraj :roll:

U Beci tez nie było problemów?

Widać 2 pracownice nie maja tylu wiadomości co Ty....

Posted

Neczka napisał(a):
Rubiczku, jak Ci się podoba w nowym boksie, gdzie same dziewczyny wokoło ? ;) Mam nadzieję, że nie obrazisz się na mnie za tą zmianę :)

no lepiej mu chyba zrobic nie moglaś bo z tego co wiem to poziom hormonów po kastracji utrzymuje sie jeszcze do 4 miesięcy....
To se jeszcze chłopak poużywa...

Posted

Jakbyś widziała, co działo się przy wpuszczeniu Rubika do boksu, to byś tak nie pisała ;) ...a nawet jak, to niech używa, itak mało może :roll:

Posted

Neczka napisał(a):
Jakbyś widziała, co działo się przy wpuszczeniu Rubika do boksu, to byś tak nie pisała ;) ...a nawet jak, to niech używa, itak mało może :roll:

no Aneczko kochana, toż to piszę że se chłopak na koniec poużywa....ale pomyśl tez o sukach które przy tym zamęczy. Chyba że mu sie całkiem odechciało......a to insza inszość.....