Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A wiec potrzebny nam transport do Czeladzi.
Wczoraj bylam caly dzien w rozjazdach a ze moja droga prowadzila kolo Czeladzi wiec wpadlam do pani Aleksandry na kawke i wizyte przedadopcyjna. Rodzinka cudowna kochajaca zwierzeta. W domu Bernardynka ogromna :loveu:
Jest tez kot ale z tym nie musimy sie martwic. Bernardynka jest wysterylizowana wiec nie musimy kastrowac Rubika tymbardziej ze domek jest ogrodzony a pani Ola nie bedzie go do innych suczek dopuszczac.
Jednym slowem Rubik trafi naprawde bardzo dobrze.

:multi::multi::multi: Nareszcie :loveu: Jejkuś aż mi się łezka w oku zakręciła :-( :loveu:

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']A wiec potrzebny nam transport do Czeladzi.
Wczoraj bylam caly dzien w rozjazdach a ze moja droga prowadzila kolo Czeladzi wiec wpadlam do pani Aleksandry na kawke i wizyte przedadopcyjna. Rodzinka cudowna kochajaca zwierzeta.

WSPANIAŁE WIEŚCI!!!:multi::lol::multi::lol:
Już nie mogę się doczekać kiedy Rubiś się tam znajdzie i zamieszka tam na zawsze:lol: Rubiczku i nareszcie się do Ciebie los uśmiechnął:multi:

Posted

Rozmawialam z pania Ola moze podjechac do Krakowa po Rubika wiec moze szybciej znajdzie sie transport. Powiedzialam jej ze potrzebujemy troch czasu na zorganizowanie go wiec beda cierpliwie czekac.

Posted

Dzisiaj Neczka przywozi Rubika do mnie /pociągiem :crazyeye:/, a jutro państwo ktorzy przyjeżdżają po Lucię z Krakowa - zabiorą rownież Rubika ...:multi:

Posted

Rubiczek w pociągu przegrzeczny, jutro wkleję zdjęcia z podróży.
U Beci wyszło z psiaka całe zdenerwowanie + pełno rozpraszających suczek dookoła. Aga, on ma ogroomne ciągoty do suń nawet wysterylizowanych, więc możesz zasugerować Pani kastrację :diabloti::p

Posted

Asia, Aga dzięki wielkie dla Was dziewczyny :Rose:
:multi:

Rubiś wczoraj w pociągu :razz:

...podróżuje jak król :roll:

Dostaje ataków szczenięcej zabawy :diabloti:

I zmęczony słodziutko zasypia :loveu::loveu:

Było też kilka napadów psiej miłości :eviltong::loveu:

YouTube - CIMG8668