_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ab-agnieszka napisał(a):A wiec potrzebny nam transport do Czeladzi. Wczoraj bylam caly dzien w rozjazdach a ze moja droga prowadzila kolo Czeladzi wiec wpadlam do pani Aleksandry na kawke i wizyte przedadopcyjna. Rodzinka cudowna kochajaca zwierzeta. W domu Bernardynka ogromna :loveu: Jest tez kot ale z tym nie musimy sie martwic. Bernardynka jest wysterylizowana wiec nie musimy kastrowac Rubika tymbardziej ze domek jest ogrodzony a pani Ola nie bedzie go do innych suczek dopuszczac. Jednym slowem Rubik trafi naprawde bardzo dobrze. :multi::multi::multi: Nareszcie :loveu: Jejkuś aż mi się łezka w oku zakręciła :-( :loveu: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='ab-agnieszka']A wiec potrzebny nam transport do Czeladzi. Wczoraj bylam caly dzien w rozjazdach a ze moja droga prowadzila kolo Czeladzi wiec wpadlam do pani Aleksandry na kawke i wizyte przedadopcyjna. Rodzinka cudowna kochajaca zwierzeta. WSPANIAŁE WIEŚCI!!!:multi::lol::multi::lol: Już nie mogę się doczekać kiedy Rubiś się tam znajdzie i zamieszka tam na zawsze:lol: Rubiczku i nareszcie się do Ciebie los uśmiechnął:multi: Quote
majuska Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Niech jedzie chłopak szybko, nic go juz w schronie nie trzyma, jego " narzeczona " Kinia już ma dom!!! Quote
ab-agnieszka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Rozmawialam z pania Ola moze podjechac do Krakowa po Rubika wiec moze szybciej znajdzie sie transport. Powiedzialam jej ze potrzebujemy troch czasu na zorganizowanie go wiec beda cierpliwie czekac. Quote
Becia66 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Będziemy mieć transport Luci do Krakowa gdzieś koło 10.05 - może by to jakoś połączyć ? :hmmmm: Quote
ab-agnieszka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Fajnie by bylo. Ja jestem teraz w Niemczech ale wracam we wtorek. Podaj mi na PW Swoj nr tel to zadzwonie. Quote
karolciasz28 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :multi::multi::multi::multi::loveu: A gdzie nasz Rubiś znalazł domek ( jeśli można wiedzieć):cool3: Quote
karolciasz28 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Hura!:multi::multi::multi::multi::Rose::bigcool::bigcool::laola: Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Strasznie się cieszę :multi: Kraków jest nie daleko... napewno szybko znajdziemy transport :) Quote
Becia66 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dzisiaj Neczka przywozi Rubika do mnie /pociągiem :crazyeye:/, a jutro państwo ktorzy przyjeżdżają po Lucię z Krakowa - zabiorą rownież Rubika ...:multi: Quote
Neczka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Rubiczek w pociągu przegrzeczny, jutro wkleję zdjęcia z podróży. U Beci wyszło z psiaka całe zdenerwowanie + pełno rozpraszających suczek dookoła. Aga, on ma ogroomne ciągoty do suń nawet wysterylizowanych, więc możesz zasugerować Pani kastrację :diabloti::p Quote
majuska Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A ja myślałam , że tylko Kinia tak na niego działała.... to łobuz:eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Mam nadzieje ze to szczescie bedzie jutro.:loveu: Quote
Becia66 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Mam nadzieje ze to szczescie bedzie jutro.:loveu: to już dzisiaj i to całkiem niedługo bo Florentynka już w drodze....:multi: Quote
Florentynka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Melduję, że Rubik dowieziony i oddany komu trzeba. Po drodze, jak na chwile zapomniał o amorach to wystawiał brzuch do głaskania. Quote
Brysio Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 [CENTER]Hurra!!!:Dog_run::sweetCyb::sweetCyb: :laugh2_2::laugh2_2: :bigcool::bigcool: :Cool!::Cool!: :jumpie::jumpie:[/CENTER] Quote
ab-agnieszka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Rozmawialam z pania Ola sa juz w domku.:multi::multi::multi: Quote
Neczka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Asia, Aga dzięki wielkie dla Was dziewczyny :Rose: :multi: Rubiś wczoraj w pociągu :razz: ...podróżuje jak król :roll: Dostaje ataków szczenięcej zabawy :diabloti: I zmęczony słodziutko zasypia :loveu::loveu: Było też kilka napadów psiej miłości :eviltong::loveu: YouTube - CIMG8668 Quote
Recommended Posts