bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 majuska napisał(a):znaczy się nic go już nie boli, oprócz złamanego serduszka oczywiście, które pilnie trzeba skleić..... o matko!:-( kiedy się los tego psa odmieni?:-( Quote
Miśka84 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Rubik do domku Zaraz Szpilka cię pogoni do tego domu ;):evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Aukcja allegro konczy sie za 23 godziny kolejne zrobie z nowymi zdjeciami. Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Aukcja allegro konczy sie za 23 godziny kolejne zrobie z nowymi zdjeciami. niezmordowana Agnieszka:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dostalam dzisiaj taka wiadomosc. Witam, zastanawiam się nad wzięciem tego pieska, ale ja juz mam bernardynkę, ona ma teraz chore uszy, gronkowca, obawiam się czy ten psiak nie zakazi się tymi bakteriami. Czy ten piesek jest jakoś leczony? Czy ma szansę na to by ta sierść kiedykolwiek odrosła na grzbiecie? Zapytam się weterynarza czy mimo gronkowca można wziąć tego pieska. Pozdrawiam palma3 Quote
Brysio Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 wow:crazyeye: w końcu jakas wiadomosc!!!! oby tylko opinia lekarza była pozytywna:loveu: Quote
majuska Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No to czekamy!!! Lada chwila u Rubiczka śladu nie będzie po tych ranach!! Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kurczaczek:lol: oby się udało:thumbs::thumbs::thumbs: i żeby opinia weta była pozytywna:siara: Quote
SZPiLKA23 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Trzymam kciuki ale gronkowiec jest chyba zarazliwy :-/ Quote
warsawmoo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Napewno wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki! Quote
ab-agnieszka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 POPARZONY POCIETY? MOJ PAN CHCIAL MNIE ZABIC!!! (619949736) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majuska Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Rubikowski się zakochał, ma w boksie obok przecudowną szorściaczkę ( zakochałam się w niej też :loveu: ) Kingę. Byli dziś razem na spacerze, nie będę opisywać co się działo:diabloti: , Różowa Landrynka czy coś w tym stylu..:evil_lol::evil_lol: Jeszcze tylko napomknę, że miziać Rubika to nieziemska przyjemność, tak miękkiego futerka dawno nie miziałam ( wybranka jest szorstka- przeciwności się przyciągają ;) ) kurcze... a może razem by poszli do nowego domku... chyba mnie poniosło;):eviltong:;) Quote
stokrotka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 majuska napisał(a):Rubikowski się zakochał, ma w boksie obok przecudowną szorściaczkę ( zakochałam się w niej też :loveu: ) Kingę. Byli dziś razem na spacerze, nie będę opisywać co się działo:diabloti: , Różowa Landrynka czy coś w tym stylu..:evil_lol::evil_lol: Jeszcze tylko napomknę, że miziać Rubika to nieziemska przyjemność, tak miękkiego futerka dawno nie miziałam ( wybranka jest szorstka- przeciwności się przyciągają ;) ) kurcze... a może razem by poszli do nowego domku... chyba mnie poniosło;):eviltong:;) Ech wiosna...........:loveu: Quote
Recommended Posts