Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
znaczy się nic go już nie boli, oprócz złamanego serduszka oczywiście, które pilnie trzeba skleić.....

o matko!:-(
kiedy się los tego psa odmieni?:-(

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam dzisiaj taka wiadomosc.

Witam,
zastanawiam się nad wzięciem tego pieska, ale ja juz mam bernardynkę, ona ma teraz chore uszy, gronkowca, obawiam się czy ten psiak nie zakazi się tymi bakteriami. Czy ten piesek jest jakoś leczony? Czy ma szansę na to by ta sierść kiedykolwiek odrosła na grzbiecie? Zapytam się weterynarza czy mimo gronkowca można wziąć tego pieska.
Pozdrawiam palma3

Posted

Rubikowski się zakochał, ma w boksie obok przecudowną szorściaczkę ( zakochałam się w niej też :loveu: ) Kingę. Byli dziś razem na spacerze, nie będę opisywać co się działo:diabloti: , Różowa Landrynka czy coś w tym stylu..:evil_lol::evil_lol:
Jeszcze tylko napomknę, że miziać Rubika to nieziemska przyjemność, tak miękkiego futerka dawno nie miziałam ( wybranka jest szorstka- przeciwności się przyciągają ;) ) kurcze... a może razem by poszli do nowego domku... chyba mnie poniosło;):eviltong:;)

Posted

majuska napisał(a):
Rubikowski się zakochał, ma w boksie obok przecudowną szorściaczkę ( zakochałam się w niej też :loveu: ) Kingę. Byli dziś razem na spacerze, nie będę opisywać co się działo:diabloti: , Różowa Landrynka czy coś w tym stylu..:evil_lol::evil_lol:
Jeszcze tylko napomknę, że miziać Rubika to nieziemska przyjemność, tak miękkiego futerka dawno nie miziałam ( wybranka jest szorstka- przeciwności się przyciągają ;) ) kurcze... a może razem by poszli do nowego domku... chyba mnie poniosło;):eviltong:;)

Ech wiosna...........:loveu: