Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę i czytam, że rana u Rubika goi się dobrze i lada moment zarośnie siorstką:multi:

ale serce boli, gdy widzę jak on tęskni za domem:-(:-(:-(

Posted

Nikt nie pyta, nie dzwoni...
Wyróżnione allegro to dobry pomysł :)
Weźmiemy psinę w sobotę w jakimś kolegą na spaceros i zobaczymy jak się doszczekają ;)

Posted

Neczka napisał(a):
Nikt nie pyta, nie dzwoni...

dogo, to mnie kiedyś zabije, albo padnę na zawal albo ,od ciśnienia wylewu dostanę, bo nie mogę uwierzyć do jakiego zwyrodnialstwa zdolny jest "człowiek":-(:-(:-(:-(

chciałabym ochronić wszystkie te psy, chciałbym żeby wszystkie miały kochające odpowiedzialne domy, ale to jest utopia jakaś i właśnie to mnie dobija:-(:-(:-(

Rubik jest podobny to mojego Kleksa z avartu, taki niski, dłuższy, łapki krótkie:roll:

Dobrze, że ta biedna kobieta ocaliła go z rąk domowego oprawcy, oby jej krzywdy nie zrobił lub o psa się nie upomniał, rzeczywiście nie ma co rozdmuchiwać tej sprawy, w tym przypadku, bo nie wiadomo co świrowi jeszcze do łba strzeli:shake:

Posted

agata51 napisał(a):
bico, spokojnie, jak padniesz na zawał, to już nigdy nikomu nie pomożesz. Może najpierw wyróżnijmy to allegro. Mogę. Co mam zrobić?

oj taka moja pomoc, czasami kaskę gdzieś podrzucę, nawet DT być nie mogę niestety:roll:
bezsilność, tych psów bezdomnych, skatowanych jest chyba więcej niż ludzi, którzy mogli by im wszystkim pomóc:-(

Posted

Był Rubiczek na spacerku dziś. Do innych koleżanek i kolegów całkiem przyjaźnie podchodzi, ogonek pracuje. Energii na spacerku mnóstwo. Rana się goi bardzo dobrze, właściwie tylko mała odrobinka jeszcze musi przyschnąć. Najgorsze ma psina za sobą, właściwie tylko do szczęści brakuje mu kochającego domku.... Rubiczek ma cudownie miękką sierść:lol: Stworzony jest do głasiania....

Posted

Rubiczku kochany juz Ci nikt krzywdy nie zrobi jestes w dobrych r4ekach, a za swoim panem nie masz co tęsknic bo nie warto , bedziesz miał lepszego. Buziaczki od cioci Sylwi.