warsawmoo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Biedactwo .. :-( Hopaj po nowy lepszy domek! Quote
Lu_Gosiak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ależ on ma kochaną mordkę....taki smutny za tymi kratami jak on z innymi psami sie dogaduje??? Quote
gibon301 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 prześliczna mordka? czy nikt się o niego nie pyta? nikt nie dzwoni? Quote
Brysio Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 hmmm a moze by tak wyróżnic mu allegro? wtedy jest większa szansa Quote
warsawmoo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hopaj do góry! Niech cię ktoś o wielkim sercu wypatrzy .. Quote
bico Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Widzę i czytam, że rana u Rubika goi się dobrze i lada moment zarośnie siorstką:multi: ale serce boli, gdy widzę jak on tęskni za domem:-(:-(:-( Quote
Neczka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Nikt nie pyta, nie dzwoni... Wyróżnione allegro to dobry pomysł :) Weźmiemy psinę w sobotę w jakimś kolegą na spaceros i zobaczymy jak się doszczekają ;) Quote
bico Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Neczka napisał(a):Nikt nie pyta, nie dzwoni... dogo, to mnie kiedyś zabije, albo padnę na zawal albo ,od ciśnienia wylewu dostanę, bo nie mogę uwierzyć do jakiego zwyrodnialstwa zdolny jest "człowiek":-(:-(:-(:-( chciałabym ochronić wszystkie te psy, chciałbym żeby wszystkie miały kochające odpowiedzialne domy, ale to jest utopia jakaś i właśnie to mnie dobija:-(:-(:-( Rubik jest podobny to mojego Kleksa z avartu, taki niski, dłuższy, łapki krótkie:roll: Dobrze, że ta biedna kobieta ocaliła go z rąk domowego oprawcy, oby jej krzywdy nie zrobił lub o psa się nie upomniał, rzeczywiście nie ma co rozdmuchiwać tej sprawy, w tym przypadku, bo nie wiadomo co świrowi jeszcze do łba strzeli:shake: Quote
agata51 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 bico, spokojnie, jak padniesz na zawał, to już nigdy nikomu nie pomożesz. Może najpierw wyróżnijmy to allegro. Mogę. Co mam zrobić? Quote
Patisa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Biedna psina:-o Oby ktoś zdecydował się dać dom temu biedakowi:roll: Quote
bico Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 agata51 napisał(a):bico, spokojnie, jak padniesz na zawał, to już nigdy nikomu nie pomożesz. Może najpierw wyróżnijmy to allegro. Mogę. Co mam zrobić? oj taka moja pomoc, czasami kaskę gdzieś podrzucę, nawet DT być nie mogę niestety:roll: bezsilność, tych psów bezdomnych, skatowanych jest chyba więcej niż ludzi, którzy mogli by im wszystkim pomóc:-( Quote
majuska Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Był Rubiczek na spacerku dziś. Do innych koleżanek i kolegów całkiem przyjaźnie podchodzi, ogonek pracuje. Energii na spacerku mnóstwo. Rana się goi bardzo dobrze, właściwie tylko mała odrobinka jeszcze musi przyschnąć. Najgorsze ma psina za sobą, właściwie tylko do szczęści brakuje mu kochającego domku.... Rubiczek ma cudownie miękką sierść:lol: Stworzony jest do głasiania.... Quote
stokrotka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No to Majuśka na następnym spacerku wygłaskaj go od wszystkich Ciotek.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
warsawmoo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 stokrotka napisał(a):No to Majuśka na następnym spacerku wygłaskaj go od wszystkich Ciotek.:loveu: :loveu: :loveu: Oj tak! Oj tak!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
sdal2 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Rubiczku kochany juz Ci nikt krzywdy nie zrobi jestes w dobrych r4ekach, a za swoim panem nie masz co tęsknic bo nie warto , bedziesz miał lepszego. Buziaczki od cioci Sylwi. Quote
Recommended Posts