SZPiLKA23 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Rubik dobrze ranki sie goja, siersc zarasta ale jeszcze troche zejdzie zanim bedzie wszystko ok, nadal troche niesmiały Quote
gibon301 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Majuska byloby super jakbys mogla porozwieszac plakaty-chyba im wiecej tym lepiej choc ja nie chce tu decydowac za osoby sprawujace piecze nad Rubikiem-Neczka ma plakat w oryginalnym formacie, ewentaulnie jakby byl jakis problem moge Ci go tez wyslac. mam nadzeiej ze Rubik szybko znajdzie domek! Quote
matinestka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Neczka napisał(a):Dokładnie. Guniu, Rubik jest pod opieką schroniska w Orzechowcach i tam napewno krzywda mu się nie stanie. Nowy kierownik naprawdę radzi sobie b. dobrze... Sprawy nie ma co roztrząsać i robić wokół tego szumu... nikt tu nie podważa atorytetu kerownika....gdzież bym smiała..... a zapytałam tylko i wyłacznie z tego względu że nie ma co robic sobie jaj.. nastepnym razem przetnie plecy swojej żony ..... bo "zupa będzię za słona" ... nie wydaję mi się żeby "dobrym" było sprawę wyciszyc..... no ale .... :bluepaw: Quote
dogeviper Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ;( chętnie zrobilibyśmy zwyrodnialcowi to samo :mad:-przez plecy Quote
Lu_Gosiak Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 co tam u Rubika?? jak wyglada obecnie rana??? Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Niestety nie mamy mozliwosci byc codziennie w schronisku- mysle ze sie goi Quote
Neczka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):co tam u Rubika?? jak wyglada obecnie rana??? Jutro pokażę :) Quote
anovip1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Neczka napisał(a):Jutro pokażę :) Oby rana dobrze się goiła ,nic mu się nie przyplątało i nic nie wydarzyło ....... Tyle biedactwo już wycierpiało,więc teraz musi być tylko lepiej. Czekamy na foteczki i trzymamy kciukasy za Rubika :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Rana jest sucha i wyglada dobrze jak na to co było .... Quote
Neczka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Zaraz będą fotki, Rubik jest boski... Przegrzeczny psiak, nie konfliktowy, ładnie chodzi na smyczce, ogromnie garnie się do ludzi. Ranka już duło ładniejsza, też obfocona ;) Quote
Neczka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Coraz to ładniejsza ranka ... Weź mnie wreszcie na ten spacerek... No wreszcie :) Quote
Worel Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Pieknie sie rana goi, i ten usmiech na pysiu:loveu: Quote
Neczka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 A ja już się troszkę w tym zamieszałam... Isadorko, Rubik ma u Ciebie allegro ? Quote
warsawmoo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dżissssaass! Co za zwyrodnialec! :angryy: Ta rana jest wyrażnie w kształcie jakiegoś narzędzia - tak jakby było specjalnie rozgrzane ... Koszmar! :-( Podnoszę maleństwo ... Quote
gibon301 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 faktycznie rana wygląda już dużo lepiej i oczka jakieś takie mniej smutne. mam nadzieję, że Rubik szybko znajdzie dom! skacz na górę Rubik!! Quote
Recommended Posts