Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska byloby super jakbys mogla porozwieszac plakaty-chyba im wiecej tym lepiej choc ja nie chce tu decydowac za osoby sprawujace piecze nad Rubikiem-Neczka ma plakat w oryginalnym formacie, ewentaulnie jakby byl jakis problem moge Ci go tez wyslac. mam nadzeiej ze Rubik szybko znajdzie domek!

Posted

Neczka napisał(a):
Dokładnie.
Guniu, Rubik jest pod opieką schroniska w Orzechowcach i tam napewno krzywda mu się nie stanie. Nowy kierownik naprawdę radzi sobie b. dobrze...
Sprawy nie ma co roztrząsać i robić wokół tego szumu...

nikt tu nie podważa atorytetu kerownika....gdzież bym smiała..... a zapytałam tylko i wyłacznie z tego względu że nie ma co robic sobie jaj.. nastepnym razem przetnie plecy swojej żony ..... bo "zupa będzię za słona" ... nie wydaję mi się żeby "dobrym" było sprawę wyciszyc..... no ale ....

:bluepaw:

Posted

Neczka napisał(a):
Jutro pokażę :)

Oby rana dobrze się goiła ,nic mu się nie przyplątało i nic nie wydarzyło .......
Tyle biedactwo już wycierpiało,więc teraz musi być tylko lepiej.
Czekamy na foteczki i trzymamy kciukasy za Rubika :loveu:

Posted

Zaraz będą fotki, Rubik jest boski...
Przegrzeczny psiak, nie konfliktowy, ładnie chodzi na smyczce, ogromnie garnie się do ludzi. Ranka już duło ładniejsza, też obfocona ;)

Posted

dżissssaass! Co za zwyrodnialec! :angryy: Ta rana jest wyrażnie w kształcie jakiegoś narzędzia - tak jakby było specjalnie rozgrzane ... Koszmar! :-(
Podnoszę maleństwo ...