Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frytela']Więc tak mnie nie było, ale moja na wpół łysa gwiazdeczka odrobine poszalała :)
Chillencja - I`m Super Star Gaucho - dosk, CWC, CACIB - w porównaniu z dwoma suczkami z klasy championów i otwartej :)
Jestem bardzo szczęśliwa - wielkie dzięki dla Bogusi - Bodzia78 za wystawienie mojej rudej oraz Lidii Bartkowiak - za zaopiekowanie się moją rudą podczas mojego "urlopu" ;P

P.S ma ktos foty corgi? :cool3::cool3::cool3::cool3:

Dzięki :oops::oops::oops:.

Do usług :p .

Przynajmniej miałam co robić :)

Ja teraz to mogę najwyżej weterankę wystawiać (ze swoich kundli), co by innym drogi do championatów nie blokować (że też w ogóle mi się chciało z suką która ma HD-D i idzie "pod nóż" -sterylka -zakończyć dorosły Ch.PL. to się sama sobie dziwię...choć zgłosiłam ja na ostatnią wystawę gdzie załapała się na brakujące jej duże CWC PRZED RTG ;) ).

No chyba że kiedyś doślą mi dyplom i będę mogła w klasie championów poszaleć :eviltong: .

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bodzia78 napisał(a):
Dzięki :oops::oops::oops:.

Do usług :p .

Przynajmniej miałam co robić :)

Gdyby nie ty i pani Lidzia ruda by siedziała w domu i cacib przelecialby kolo nosa albo ja bym byla na show a kajaki mi przelecialy kolo nosa, a ak upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu :cool3::cool3:

Posted

Cerber napisał(a):
ew. rude łyse :p byłoby fajnie.

Takie rude łyse to ja znam ;)

My możemy się pochwalić dużym CWC ;) Teraz tylko po grudniu CWC z krajówki i mamy championat ;) Już mamy 3, ale brak odstępu czasowego :)

Posted

Gia napisał(a):
Takie rude łyse to ja znam ;)

no jesteś z Wrocka a tam sporo takich, ale ja głównie stamtąd znam czarne i rude futrzate, nawet stamtąd moje dziecie jest :P jakby ktoś miał jakieś zdjęcia to chętnie pooglądam i nie tylko ja ;) (oczywiscie belgi :P)

Posted

Bardzo ładne i profesjonalnie zrobione fotki,moja szetlandka też się załapała:multi: To ta na górnym zdjęci mała ukończyła w Sopocie Mł.Ch.Pl ,Zw.Mł,NJwR.:multi: w konkurencji z 8 suczkami:multi: