Vitka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 narisowa napisał(a): a zdjęcia, aż miło ogladać !!! cudowne!!! szkoda, że zaden gordon się nie nawinął pod obiektyw... Dziękuję bardzo. :) Ja też wszystkim gratuluję! Widziałam ile pracy wkłada się w pielęgnacje psa :roll: I jestem po wrażeniem! :) Quote
Cerber Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Vitka'] http://img217.imageshack.us/img217/9352/dsc06519640x480hf.jpg http://img217.imageshack.us/img217/9615/dsc06521640x480hf.jpg ooooooooooooooo mój Cerbiszku się załapał na fotki, jupi :multi::multi::multi::multi: Czy mogę jego zdjęcia przekleić na swoją www? Quote
Vitka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Cerber napisał(a):ooooooooooooooo mój Cerbiszku się załapał na fotki, jupi :multi::multi::multi::multi: Czy mogę jego zdjęcia przekleić na swoją www? Pewnie, że możesz! :loveu: Quote
Cerber Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Vitka napisał(a):Pewnie, że możesz! :loveu: pięknie dziękuję :loveu: :* Quote
mgie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 http://img140.imageshack.us/img140/9607/dsc06672640x480hf.jpg przepiękny !!!! Quote
Joy106 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ja też mam Cerbera foty :p muszę powklejać... tak po spacerze albo jutro ;) Quote
sheltia12 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czy ktoś ma zdjęcia z BOGa I grupy? I z wyboru BIS? Quote
skubi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja mam z BOGa I grupy - ale trzeba poczekać do wieczora ;) Ja była bym za to wdzięczna, gdyby ktoś miał zdjęcia z BISa Weteranów z soboty - mam tylko dwa zdjęcia na podium, po czym padła bateria w aparacie (zapasowa była, tylko nie starczyło już czasu na wymianę) Quote
jamnicze Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 fidekangela napisał(a):nikt nie ma BIS PUPPY z niedzieli?:( Ja chyba mam, ale się nie wyrabiam, bo jestem na etapie Chojnic z zeszłego tygodnia :evil_lol: Cierpliwych zapraszam na przyszły tydzień ;):eviltong: Quote
Cerber Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Joy106 napisał(a):ja też mam Cerbera foty :p muszę powklejać... tak po spacerze albo jutro ;) oooo super! czekam niecierpliwie! :) a czy ktoś może ma zdjecia z ringu owczarków belgijskich? Quote
iwi10 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mam prośbę zagineła sunia w trójmieście jadąc na wystawę a tu trochę was jest czy ma ktoś troszkę czasu aby po rozwieszać ogłoszenia po Gdańsku. A to jest wątek i namiary. http://www.dogomania.pl/forum/f96/sopot-zaginal-pies-grenlandzki-prosimy-o-pomoc-143682/ Jeszcze raz bardzo proszę sunia jest strasznie lękliwa i złapanie będzie bardzo trudne przez nieznajomych dlatego każda inf. o niej jest bezcenna.Proszę przekazujcie tą inf, również swoim znajomym z trójmiasta Quote
Itske Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 sheltia12 napisał(a):Czy ktoś ma zdjęcia z BOGa I grupy? I z wyboru BIS? BOG I grupy jest na stronie 10, Pieknie wyglądasz! I Piotr dużo robił, wyślę Ci na priv.:multi: Ale i tak Skubi będę Ci ogromnie wdzięczna za foty. Zdjęcie oprawoione juz wisi w moim biurze:lol: Quote
ARON El-Hor Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czy ma ktoś może zdjęcia staffików? Bardzo bym prosił. Quote
bety Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 U siebie wrzuciłam trochę różnych fotek z soboty http://www.dogomania.pl/forum/f701/dwie-amerykanki-gabcia-inarcia-moja-wesola-tworczosc-przyrodnicza-111077/index152.html#post12764293 Pzdr Quote
Dubter Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 bety - fotki wspaniale, z wielka przyjemnoscia obejrzalam caly Twoj topick, powiedz czy mozna liczyc na podobna fotorelacje z niedzielnego dnia w Sopocie? Quote
bety Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Dubter']bety - fotki wspaniale, z wielka przyjemnoscia obejrzalam caly Twoj topick, powiedz czy mozna liczyc na podobna fotorelacje z niedzielnego dnia w Sopocie? Dzięki. :oops: Niestety byłam tylko w sobotę, przykro mi. :niewiem: Pzdr Quote
Dubter Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 och, to teraz sie rozplacze :-(, a juz liczylam na uczte dla duszy...ech ale mozesz byc pewna, ze bede teraz stalym gosciem w Twojej galerii. - pozwolilam sobie jedna Twoja fotke wsadzic do tematu JH w Sopocie, oczywiscie wskazujac zrodlo jej pochodzenia Quote
bety Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dubter napisał(a):och, to teraz sie rozplacze :-(, a juz liczylam na uczte dla duszy...ech ale mozesz byc pewna, ze bede teraz stalym gosciem w Twojej galerii. - pozwolilam sobie jedna Twoja fotke wsadzic do tematu JH w Sopocie, oczywiscie wskazujac zrodlo jej pochodzenia OK, smacznego ;):lol: Zapraszam serdecznie do odwiedzin.:lol: Pzdr p.s. właśnie, bo zapomniałam - jak ktoś chce jakąś moją fotkę zapożyczyć to można się częstować tylko tradycyjnie proszę o info o tym fakcie (tzn. link do strony gdzie fotka ma być wstawiona) :) Quote
sheltia12 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dzieki wielkie za te zdjęcia !!! Muah :* Quote
boksiedwa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Vitka'] http://img522.imageshack.us/img522/9892/dsc06765640x480hf.jpg moja Arcia /ARLA Amico per Sempre/ się załapała :loveu: jest to chyba fotka z niedzieli, w sobotę mieliśmy krajówkę :p Jak dla mnie wystawa bardzo udana :multi: W sobotę 2 pierwsze miejsca a na dodatek mamusia Arci - LUSIA Ewenement została wybrana najlepszą suką pręgowaną :evil_lol: A w niedzielę dwa złote medale i obie małpy CWC. Jedyne z czym nie trafiliśmy to nocleg na wyspie :angryy::angryy: Quote
kingula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='fidekangela']nikt nie ma BIS PUPPY z niedzieli?:( Zdjęcia z finałów oraz video będzie można niebawem obejrzeć na stronie Psia.tv - Pierwsza w Polsce internetowa telewizja poświęcona tylko i wyłącznie psom - psy, filmy video o psach, wystawy, rasy psów, wywiady z sędziami i wiele innych , jesteśmy w trakcie tworzenia strony i montowania filmów :multi: Quote
Itske Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='kingula']Zdjęcia z finałów oraz video będzie można niebawem obejrzeć na stronie Psia.tv - Pierwsza w Polsce internetowa telewizja poświęcona tylko i wyłącznie psom - psy, filmy video o psach, wystawy, rasy psów, wywiady z sędziami i wiele innych , jesteśmy w trakcie tworzenia strony i montowania filmów :multi: O! Super!!!!!:multi: Quote
Frytela Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Więc tak mnie nie było, ale moja na wpół łysa gwiazdeczka odrobine poszalała :) Chillencja - I`m Super Star Gaucho - dosk, CWC, CACIB - w porównaniu z dwoma suczkami z klasy championów i otwartej :) Jestem bardzo szczęśliwa - wielkie dzięki dla Bogusi - Bodzia78 za wystawienie mojej rudej oraz Lidii Bartkowiak - za zaopiekowanie się moją rudą podczas mojego "urlopu" ;P P.S ma ktos foty corgi? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts