Karolina Kolumna Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czy uchwycił ktoś może podium z grupy hodowlanej z soboty? Quote
jamnicze Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Floo']albo saluczki? :cool3: specjalnie dla Ciebie :) [quote name='asiol']A może ktoś obfocił buldożki? i inne Quote
jamnicze Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No to wstawiam z finałów w niedzielę, ale niestety zdjęcia są bardzo marnej jakości :shake: Mam zwykłą głupawkę i dla niej na finałach jest za ciemno i za daleko, do tego sędzi stał na ogół twarzą do widowni więc automatycznie wystawcy zasłaniali swoje psy. [quote name='fidekangela']nikt nie ma BIS PUPPY z niedzieli?:( Quote
izabela.szczepaniak Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='jamnicze']II GRUPA http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/42-6.jpg Czy mogę poprosić o dane tego boksera z katalogu :roll: Quote
jamnicze Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 izabela.szczepaniak napisał(a):Czy mogę poprosić o dane tego boksera z katalogu :roll: To DIAMANT NORDOM Quote
izabela.szczepaniak Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 jamnicze napisał(a):To DIAMANT NORDOM Pięknie dziękuje :p Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='izabela.szczepaniak']Pięknie dziękuje :p nie ma za co :) To lecim dalej z niedzielnymi finałami BOG grupy VI Quote
jamnicze Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Co tu taka cisza? To już nikt nie chce zdjęć :evil_lol: To już nikt więcej nie ma zdjęć? :razz: A ja jeszcze wstawię :lol: BIS :p Quote
Cervarius Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='jamnicze']nie ma za co :) To lecim dalej z niedzielnymi finałami BOG grupy VI i nawet my się załapałyśmy - mogę prosić o te zdjecia na emaila a.szustakiewicz@gazeta.pl będę bardzo wdzieczna, chciałabym je wysłać hodowczyni do Czech oraz może wykorzystać na stronie, jeśli bedę mogła - jak mam je podpisać? Quote
jamnicze Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Cervarius']i nawet my się załapałyśmy - mogę prosić o te zdjecia na emaila a.szustakiewicz@gazeta.pl będę bardzo wdzieczna, chciałabym je wysłać hodowczyni do Czech oraz może wykorzystać na stronie, jeśli bedę mogła - jak mam je podpisać? Już wysłałam, ale widzę, że chyba nie wgrała mi sie pierwsza fotka, to ściągnij ją sobie stąd :p a teraz trochę luźnych zdjęć, głównie grupa V ;) tajuś :smile: Quote
Cervarius Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jamnicze napisał(a):Już wysłałam, ale widzę, że chyba nie wgrała mi sie pierwsza fotka, to ściągnij ją sobie stąd :p wielkie dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts