Itske Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Squ - dziekuję za foty! :loveu:.Piękne! ja byłam tak przejęta, że nic prawie nie zrobiłam. Czy mogę foty wykorzystać na innym forum? (belgów), jeśli się zgodzisz, to podaj kogo mam podpisywać jako autora zdjęć, wystarczy nick z dogo? Asiaczek - też Was widziałam, gromadka robi wrażenie, jest cudna! Dzięki za gratulacje!:lol: Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych. Mamy fajne psy! Mam nadzieję, że wystawa sie podobała. Quote
izabela.szczepaniak Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Super foty !!!!:multi: Ale dlaczego tak mało :roll: Quote
jamnicze Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 też mam zdjęcia z niedzielnych finałów, postaram się później wstawić. W sobotę byłam zbyt zakręcona (jak ogonek u basenji :evil_lol:) Quote
Vitka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jest dużo beagli ponieważ przyjechałam z właścicielką jednego z nich. :lol: Quote
Yorshirka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jakim lustrem fotografujsz.? Masz zdjęcia pomków ?;d Quote
Vitka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Yorshirka napisał(a):Jakim lustrem fotografujsz.? Masz zdjęcia pomków ?;d SONY alfa 350. ;) Chyba nie mam... dostałam trzecie pytanie i nic z nich nie mam... :-( Następnym razem szybciej zapytam kogo fotografować :evil_lol: Quote
Vitka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 http://img136.imageshack.us/img136/4029/dsc06731640x480hf.jpg Quote
izabela.szczepaniak Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Bardzo ale to bardzo prosze o stawkę Dog de Bordeaux i kto na którym miejscu. Pieski i suczki od szczeniąt po seniory.:modla::modla::modla: Bo ja niestety nie dojechałam :-( Quote
Recommended Posts