weimaranerklub Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [LEFT]Tak Joy, chodzi mi o parkowanie i o korki do tego parkowania. Jak nie wiesz jak sie nie rozerwać ;), to seterów możesz nie fotografować. Dokładna relacja (foto każdego setera i pointerów) będzie na seter24. [/LEFT] Quote
Floo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Joy106 napisał(a):zapisałam sobie :diabloti: ktoś jeszcze chce fot? :eviltong: My chcemy :multi: Jak zawsze same, nie ma komu robić zdjęć.:shake: Niedziela, ring 21 godzina 11:00 - chart perski saluki nr 2480 młodzież, na wystawie będą 3 saluki. Quote
Zuza i Noddy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 POMOGĘ W WYSTAWIANIU Gdyby ktoś potrzebował pomocy w wystawianiu to służę w sobotę. Kontakt najlepiej telefoniczny 781 046 425 Ale przez 30 min będę dostępna jeszcze przez: pw e-mail zuziazl@op.pl gg 7407563 Quote
sylrwia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 weimaranerklub napisał(a):Tak Joy, chodzi mi o parkowanie i o korki do tego parkowania. Jak nie wiesz jak sie nie rozerwać ;), to seterów możesz nie fotografować. Dokładna relacja (foto każdego setera i pointerów) będzie na seter24. Iza ja tylko moge powiedzieś jak było w tamtym roku od tamtej strony. Było zakorkowane i ciasno. Quote
PARSONRK Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mam miejsce na sobotę Szczecin -> Sopot -> Szczecin Quote
weimaranerklub Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 sylrwia napisał(a):Iza ja tylko moge powiedzieś jak było w tamtym roku od tamtej strony. Było zakorkowane i ciasno. No w zeszłym roku to byłyśmy z Agnieszką o 9 na Jana z Kolna i ledwo zdążyłyśmy na ring! Masakra. A ta Łokietka jest dwukierunkowa na czas wystawy? Iza Quote
Kaya Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Joy106 napisał(a):Wszystkich dopisałam do zdjęć;) Kaya, powiedz mi tylko jaki to będzie ring i które psy pierwsze wchodzą {tzn. goldeny czy cockery} , i ew. numer bo nie wiem czy cię po goldenie rozpoznam :lol: po Fiolce tak, ale po Kaji.. nie jestem pewna :lol: Ring 18 Goldeny ring 21 Cockery, nie pamiętam numerów a nie ma mnie w domu, więc spr. może w katalogu KATHLEEN JULIETTE Staszel :-( Ale będę w czarnej sukience najprawdopodobniej, moge mieć kremową lub czarną marynarke inną wątpie poznasz pewnie :) Quote
Joy106 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Floo, dopisałam do listy :razz: Kaya, no, w takim razie pewnie poznam. (; Iza, mój tata mówi, że oby dwie ulice zawsze są zakorkowane, ale od Łokietka jest podobno więcej miejsc parkingowych. ;) Quote
anjaga Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Asiaczku wg zamówienia słodki chlebek już się piecze na jutro:sabber: Quote
Frytela Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Prosze jutro trzymac kciuki za moją rudą :lol: Aha i no prosze leciec i jej zdjecia robic, albo nie wszystkim corgi najlepiej - lubie oglądać, chociaz cala stawke juz raczej widziałam na żywo gdzieś :lol: Quote
Asiaczek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 anjaga napisał(a):Asiaczku wg zamówienia słodki chlebek już się piecze na jutro:sabber: Jestes Kochana!:loveu: A mnie to jakoś wyleciało z głowy, małe zamieszanie ze składem osobowym na Sopot... Pogadamy! Pzdr. Quote
Joy106 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 zaraz jadę na wystawę. :p oczywiście zabieram ze sobą całą listę "komu zdjęcia?", wodę {dużo wody} , jagodzianki , płytkę cd dla cyntii i oczywiście aparat :p oraz pełno chęcii i motywacji do kibicowania wam :eviltong: Quote
Armani_Michell Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Uffff... nareszcie po wystawie, bo doskwierał upał. W klasie młodzieży wystawiano 15 piesków, także konkurencja była duża. Mój Armani Michell uzyskał drugie miejsce i srebrny medal w klasie młodzieży. To już jego czwarty medal z czterech wystaw w których brał udział w swojej karierze. :) Wklejam kilka fotek: Armani przygotowuje się do wejścia. Armani po ocenie sędziego - ocena doskonała Armani na ringu podczas prezentacji Lokaty: Armani jest drugi Quote
Canaveral-staff Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wielka radość w hodowli Canaveral-Staff mamy kolejnego chamnpiona:multi::multi::multi::multi::multi::multi: staffordshire bull terrier Canaveral-Staff Szalony Szogun lok. I/IV dosk. CWC,R.Cabib ukonczony championat Polski ;);):multi::multi::multi::multi: gratulacje dla właścicielki Oli:lol::lol::lol::lol: Quote
Aborygenka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Gratulacje :) Mam pytanko - ile kosztuje wstęp dla zwiedzających? Quote
*kleo* Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Na 20 suk w klasie 6 ocen doskonałych, w tym i nasza :multi: Tym samym Gracja uzyskała uprawnienia hodowlane :p Quote
Joy106 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ulgowy był za 4 zł, a normalny chyba około 10. ;-) No i już po wystawie - wszystko super było. Tym co miałam zrobić zdjęcia niestety ale kurczę nie wyszło :-( bo oceny tych psów ciągnęły się wieki, to mama mnie wyciągała, a to w końcu do domu pojechaliśmy... Foty mam głównie z frisbee, oceny border collie i tollerów, parę z konkursu pasienia i tam parę luźnych. I muszę się pochwalić bo widziałam pyrka :lol: cudowny. i Ulfika. także cudowny. :razz: mudika, softa, trzy bassety i czuję się spełniona :evil_lol: plus Fiolka i Kaja Kayi :eviltong: , Jake Oli i Brego drugiej Oli. patrzyłam sobie na agi, fajne było. kupiłam Emi skórzane szeleczki, podkładkę pod mysz i kubek z bassetem. a teraz.. zdjęcia ! :cool3: mudik basset :loveu: border collie - psy. Na 1 miejscu Jake od Oli&Jake. Gratuluje raz jeszcze :multi: nova scotia duck tolling retriever, soft <3. Pascal. http://i31.tinypic.com/2jb8bo4.png bc. głównie w większości mam frisbee... ale to wstawię do tematu o DCDC. Quote
Floo Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Joy106 napisał(a): głównie w większości mam frisbee... ale to wstawię do tematu o DCDC. To zapraszamy na ring 21 jutro :) jest zaraz przy agility i niedaleko frisbee. Jak Cie rozpoznać? :) Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 wstawiam kilka fotek ze słonecznej Sopockiej wystawy.pozdr. http://images44.fotosik.pl/177/ecbd77ff01664f6dmed.jpg http://images37.fotosik.pl/172/0473d2d84b6c4ec1med.jpg http://images40.fotosik.pl/172/dc1324a8f3ede357med.jpg http://images43.fotosik.pl/176/688506bbd4deb39bmed.jpg http://images50.fotosik.pl/177/d054764dbdabc596med.jpg http://images37.fotosik.pl/172/f3fcd9d21d8bc77bmed.jpg http://images38.fotosik.pl/173/b8c17a404302a89cmed.jpg Quote
macsow1 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 moglby mi ktos podac stawke mini bulli??? i kto powygrywał grupy??? Quote
Vitka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jutro będę robiła zdjęcia, więc mogę je później wstawić jeśli ktoś zainteresowany. ;) Quote
Itske Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Mamy CACIB, CWC, BOBa a co najważniejsze BOG I grupy! pozdrawiamy! Quote
Asiaczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Armani_Michell']Uffff... nareszcie po wystawie, bo doskwierał upał. W klasie młodzieży wystawiano 15 piesków, także konkurencja była duża. Mój Armani Michell uzyskał drugie miejsce i srebrny medal w klasie młodzieży. To już jego czwarty medal z czterech wystaw w których brał udział w swojej karierze. :) Brawo! Chłopak dobrze sobie radzi na wystawach! I to jeszcze przy takiej konkurencji!:lol: [quote name='Canaveral-staff']Wielka radość w hodowli Canaveral-Staff mamy kolejnego chamnpiona:multi::multi::multi::multi::multi::multi: staffordshire bull terrier Canaveral-Staff Szalony Szogun lok. I/IV dosk. CWC,R.Cabib ukonczony championat Polski ;);):multi::multi::multi::multi: gratulacje dla właścicielki Oli:lol::lol::lol::lol: Super! Prawda, że takie info dla hodowcy sa najmilsze?:lol: [quote name='*kleo*']Na 20 suk w klasie 6 ocen doskonałych, w tym i nasza :multi: Tym samym Gracja uzyskała uprawnienia hodowlane :p O, tez gratulujemy!:lol: [quote name='Itske']Mamy CACIB, CWC, BOBa a co najważniejsze BOG I grupy! pozdrawiamy! Widziałam! Brawo!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts