Anecik Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 8 godzin temu, AnkaG napisał: A kostki ze skóry bydlęcej? Takie większe ok 11-13 cm to jest co żuć. Tośka przynosi sobie drewno z drewutni na taras i robi z nich wiórki. :( Pani walczy...... Quote
Anecik Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 Poprawa nastąpiła - na szczęście :) Jest ta nasza dziewczyna nieusłuchana ale będą z niej ludzie. Przy takich Ludziach inaczej być nie może. Dwa skromniutkie zdjęcia. Quote
AnkaG Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Zdjęcia z ulubionego zajęcia czyli wiórkowania :) Quote
Gusiaczek Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Cudna Panienka Wiórki Czyniąca ;) - ja bardzo się obawiam i nie pozwalam Ovolinie na wiórkowanie patyków - się nasłuchałam okropnych tego konsekwencji i pewnie panikuję, ale co zrobić? ;) Quote
Anecik Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Tosia i jej właściciel 10-letni Jasio zajęli II miejsce w konkursie piesków wielorasowych i ich właścicieli. !!!!! No szok :) GRATULACJE. Zdjęcia mam na telefonie ale nie potrafię ich przekopiować do kompa, więc poproszę P. Martę o przesłanie ich na pocztę. Quote
Poker Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Ale bomba, superrrr. Czy Tosia nie przypomina trochę gryfonika belgijskiego ? Quote
Recommended Posts