Anecik Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 2 godziny temu, AnkaG napisał: Uszka do góry :) Szczęścia Tosiu w nowym domku :) Dziękuję bardzo w imieniu Tosi. Będę miała filmy z nowego domu ale mam nadzieję że jakaś dobra dusza pomoże mi je wrzucić na wątek. Muszę jeszcze raz serdecznie podziękować P. Małgosi za wydanie Mimronów na BDT :) oraz dołożenie sporego grosza na bidy, Fundacji ZEA na częściowe zasponsorowanie sterylki Tosi i mojemu mężowi.... za wszystko :) Pan od Leosia przekazał 100 zł a Pani od Tosi 200 zł na kolejne bidoki - co oczywiście jest w rozliczeniu. W niedzielę wywozimy Misia z chorzowskiego schroniska od Gabi79 na BDT do AgniesiulkiK, a zabieramy od pewnej osoby dwa psiaki - jeden będzie w hoteliku u Kasi Przystał a drugi u mnie na tymczasie. Wątki założę jak już będą u mnie :) Cudoki dwa. Wiadomo chyba który zostaje u mnie :) Dla niewtajemniczonych mój Roni 1 Quote
Anecik Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 36 minut temu, malawaszka napisał: Klonik Roniego :) Dlatego nie mogę go zostawić tam gdzie teraz jest na niepewny los :) Quote
Poker Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Klonik Roniego to wiadomo, a to drugie obok? co z nim ? Quote
Anecik Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 14 minut temu, Poker napisał: Klonik Roniego to wiadomo, a to drugie obok? co z nim ? To drugie obok to Tuptuś i ma zamówione miejsce u Kasi Przystał od ponad tygodnia. Nie mogę teraz go nie zabrać bo ...nie. Zwrot Arielki popsuł szyki bo pieniądze po niej miały przejść na Tuptusia ale cóż........jak zwykle musimy dać radę. Quote
AnkaG Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 No faktycznie pooodobny do Ronisa :) Kurde ale ci ludzie są... nie mogli dać znać, że Arielki nie chcą tylko do schronu trafiła.... podli Quote
Anula Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 W umowie widnieje zapis,że pies wraca do poprzedniego miejsca.Co to za ludzie,że tak postąpili.Biedna Arielka. Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 20 godzin temu, anecik napisał: Zwrot Arielki Załamać się można :( Quote
Anecik Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 1 minutę temu, Gusiaczek napisał: Załamać się można :( Zapraszam na jej wątek Gusiaczku. Troszkę tam opisałam. Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Zapraszam na jej wątek Gusiaczku. Troszkę tam opisałam. Byłam i zapisałam na nowo, by już mi nie umknął Quote
Tola Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Cieszę się, ze tymczasowy dwupak już we własnych domach i ze dla kolejnych chłopaków jest szansa na nowe życie. Nie ma to jak tymczas u anecik. Quote
Anecik Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 6 minut temu, Tola napisał: Cieszę się, ze tymczasowy dwupak już we własnych domach i ze dla kolejnych chłopaków jest szansa na nowe życie. Nie ma to jak tymczas u anecik. Pakujcie manele i zapraszam :) Quote
mar.gajko Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 11 minut temu, anecik napisał: Pakujcie manele i zapraszam :) A pięciopaki przyjmujesz? I do jednego domu byśmy się chcieli wyadoptować :) Quote
Anecik Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 4 minuty temu, mar.gajko napisał: A pięciopaki przyjmujesz? I do jednego domu byśmy się chcieli wyadoptować :) Dawaj :) Masz jeszcze bliżej niż Tola. No wiadomo że do jednego - nikt nie będzie rozdzielał Rodzinki. Tylko pięciopak musi lubić koty. Bo też mam na stanie :) Quote
mar.gajko Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 14 minut temu, anecik napisał: Dawaj :) Masz jeszcze bliżej niż Tola. No wiadomo że do jednego - nikt nie będzie rozdzielał Rodzinki. Tylko pięciopak musi lubić koty. Bo też mam na stanie :) Lubimy. W pięciopaku też są, więc jakoś się dogadają. Quote
Anecik Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Nie mam siły pisać to chociaż fotorelacja. W każdym bądż razie Tosia ma cudnie. Tata P. Marty jest bardzo zadowolony że Tosia ma imię po jego mamie :) i mówi do niej Antosia, Mama P. Marty zakochana na amen, Turbinka (psia koleżanka) przyjęła młodą bardzo dobrze, P. Marta ma ukochaną Córeczkę a jej syn czyli Jasiek wpisał się do książeczki jako właściciel i twierdzi że Tosia jest jego. Oczywiście Marta też wpisała się jako właściciel żeby nie było niedomówień. Cieszę się że poznałam tę Rodzinę i jestem spokojna o losy Tosi tak jak jestem pewna Morelki i Czekoladki - na 1000% Przyjechali i zabrali. A ile się napłakałyśmy z P. Martą :( Z babcią Ewą :) Już u siebie :) 1 Quote
Anecik Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 I jeszcze bardziej u siebie. Kochana Kruszynka, Tosieńka cudna - już nie moja. Mam jeszcze filmiki może jakaś dobra dusza umieści mi je na dogo :)? 1 Quote
Poker Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Cudowna ,a już w sukienusi w kwiatki miodzik. Tosia jest podobna do Duni, którą mieliśmy w DT i też obie z jej nową pańcią ryczałyśmy jak bobry.Ma też wspaniały DS czego i Tosi życzę. Quote
Gusiaczek Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Powodzenia Tosieńko, cudownie trafiłaś. Zostawiam mizianki dla Ciebie pożegnalne i dla Kochanej Anecik dziękczynne :) 1 Quote
ona03 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Powodzenia Tosiu :) aneciku nie morduj.... prośba o podpis http://www.petycjeonline.com/ratujmy_przytulisko_w_buku Quote
Anecik Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Godzinę temu, ona03 napisał: Powodzenia Tosiu :) aneciku nie morduj.... prośba o podpis http://www.petycjeonline.com/ratujmy_przytulisko_w_buku Podpisana :) Quote
Gusiaczek Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Podpisana :) Też :) Quote
Recommended Posts