Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
56 minut temu, AnkaG napisał:

A jak Leoś w nowym domku?

Ma się dobrze. Pani rozpieszcza, Pan wychowuje na porządnego psa :) Jutro powiem żeby przesłali mi zdjęcia.

43 minut temu, Poker napisał:

aneciku, jakoś mało cię na dogo widać. Już się martwiałam.

Czyli dwupak rozparcelowany?

Jakaś niemoc cy cóś. ............Dziwnie na tym dogo nieraz. I czasu mimo urlopu brakuje.

Dwupak rozparcelowany. Czekam aż Tośka pójdzie do domu bo już coś mi świta :)

Posted
11 godzin temu, anecik napisał:

Jakaś niemoc cy cóś. ............Dziwnie na tym dogo nieraz. I czasu mimo urlopu brakuje.

Dwupak rozparcelowany. Czekam aż Tośka pójdzie do domu bo już coś mi świta :)

Niemoc ogromna, to widać wszędzie - coraz nas mniej :( a czasowo rzeczywiście czasami trudno ogarnąć ....

A cóż to Ci świta? ;)

Posted
8 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Niemoc ogromna, to widać wszędzie - coraz nas mniej :( a czasowo rzeczywiście czasami trudno ogarnąć ....

A cóż to Ci świta? ;)

No właśnie, cóż to świta anecikowi?

Posted
9 godzin temu, Gusiaczek napisał:

A cóż to Ci świta? ;)

Godzinę temu, Tola napisał:

No właśnie, cóż to świta anecikowi?

Na razie tylko świta więc nie napiszę :)

Posted

Dzień dobry :)

U Leosia wszystko ok. Za dobrze  ma i sucha karma feee.... Pańcia dobrze gotuje i suche gryzie w ząbki. Oprócz tego dużo spacerów z Panem, dużo miłości od wszystkich. Ostatnio został kilka godzin z siostrzeńcami i też dali radę :) Nie sika w domu, 1 raz ukradł wędlinkę i przegryzł smycz. Jedynie nienawidzi dużych psów i zachowuje się jakby chciał je zjeść w całości więc chodząc na spacery - mają dwa ON w pobliżu - Pani przechodzi na drugą stronę ulicy. Wszystko gra :)

Tosia ma w poniedziałek sterylkę, a jutro odwiedziny nowych Państwa - kolejne zresztą. Też już nie mogą się doczekać na rozrabiarę. Tosia przekochana, gryzie co się da, zakochana we mnie na amen, polubiła zabawy, nawet bawią się z Ronisiem w przeciąganie sznurków lub innych zabawek. Szybka jak strzała, wykończy mi chyba Ronisia :) On biedny na tych krótkich łapinkach zasuwa a ona i tak go ze dwa razy przeskoczy i jest zawsze pierwsza.

Posted

Ale się uśmiałam  czytając opis zabaw Tośki z Ronim. A Mimi pewnie spogląda na nich z pogardą jak na jakiś plebs królowa.

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Ale się uśmiałam  czytając opis zabaw Tośki z Ronim. A Mimi pewnie spogląda na nich z pogardą jak na jakiś plebs królowa.

Jakbyś tu była Pokerku :) Mimi NA WSZYSTKICH oprócz Ronisia patrzy z pogardą. Ooo zapomniałabym - na Bunia patrzyła w zasadzie bez pogardy :)

Posted

Czekamy. Wyczekałam się z Mimi na szczepienia (Tosia była już na sali) i niedawno wróciłyśmy. Jak zobaczyłam że dzwoni wet to myślałam że umrę na zawał. A tu chodziło tylko o platności. Ufffffffffffff......................