Poker Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 aneciku, jakoś mało cię na dogo widać. Już się martwiałam. Czyli dwupak rozparcelowany? Quote
Anecik Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 56 minut temu, AnkaG napisał: A jak Leoś w nowym domku? Ma się dobrze. Pani rozpieszcza, Pan wychowuje na porządnego psa :) Jutro powiem żeby przesłali mi zdjęcia. 43 minut temu, Poker napisał: aneciku, jakoś mało cię na dogo widać. Już się martwiałam. Czyli dwupak rozparcelowany? Jakaś niemoc cy cóś. ............Dziwnie na tym dogo nieraz. I czasu mimo urlopu brakuje. Dwupak rozparcelowany. Czekam aż Tośka pójdzie do domu bo już coś mi świta :) Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 11 godzin temu, anecik napisał: Jakaś niemoc cy cóś. ............Dziwnie na tym dogo nieraz. I czasu mimo urlopu brakuje. Dwupak rozparcelowany. Czekam aż Tośka pójdzie do domu bo już coś mi świta :) Niemoc ogromna, to widać wszędzie - coraz nas mniej :( a czasowo rzeczywiście czasami trudno ogarnąć .... A cóż to Ci świta? ;) Quote
Tola Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: Niemoc ogromna, to widać wszędzie - coraz nas mniej :( a czasowo rzeczywiście czasami trudno ogarnąć .... A cóż to Ci świta? ;) No właśnie, cóż to świta anecikowi? Quote
Anecik Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 9 godzin temu, Gusiaczek napisał: Niemoc ogromna, to widać wszędzie - coraz nas mniej :( a czasowo rzeczywiście czasami trudno ogarnąć .... A cóż to Ci świta? ;) Godzinę temu, Tola napisał: No właśnie, cóż to świta anecikowi? Na razie tylko świta więc nie napiszę :) Quote
Poker Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 O świcie pewnie świta, a nas oświeci ciut później. 1 Quote
AnkaG Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Fajnie, że Leoś się zadomowił :) znaczy jest dobrze :) Quote
Anecik Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 Dzień dobry :) U Leosia wszystko ok. Za dobrze ma i sucha karma feee.... Pańcia dobrze gotuje i suche gryzie w ząbki. Oprócz tego dużo spacerów z Panem, dużo miłości od wszystkich. Ostatnio został kilka godzin z siostrzeńcami i też dali radę :) Nie sika w domu, 1 raz ukradł wędlinkę i przegryzł smycz. Jedynie nienawidzi dużych psów i zachowuje się jakby chciał je zjeść w całości więc chodząc na spacery - mają dwa ON w pobliżu - Pani przechodzi na drugą stronę ulicy. Wszystko gra :) Tosia ma w poniedziałek sterylkę, a jutro odwiedziny nowych Państwa - kolejne zresztą. Też już nie mogą się doczekać na rozrabiarę. Tosia przekochana, gryzie co się da, zakochana we mnie na amen, polubiła zabawy, nawet bawią się z Ronisiem w przeciąganie sznurków lub innych zabawek. Szybka jak strzała, wykończy mi chyba Ronisia :) On biedny na tych krótkich łapinkach zasuwa a ona i tak go ze dwa razy przeskoczy i jest zawsze pierwsza. Quote
Poker Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ale się uśmiałam czytając opis zabaw Tośki z Ronim. A Mimi pewnie spogląda na nich z pogardą jak na jakiś plebs królowa. Quote
Anecik Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 2 godziny temu, Poker napisał: Ale się uśmiałam czytając opis zabaw Tośki z Ronim. A Mimi pewnie spogląda na nich z pogardą jak na jakiś plebs królowa. Jakbyś tu była Pokerku :) Mimi NA WSZYSTKICH oprócz Ronisia patrzy z pogardą. Ooo zapomniałabym - na Bunia patrzyła w zasadzie bez pogardy :) Quote
Poker Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Bo Bunio to dziadziuś. A ona w sumie jest w dobrym domu , to ma maniery i szanuje starszych. Quote
Anecik Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 Leoś pozdrawia z nowego domu :) I takie jakie najbardziej lubię oglądać :) Quote
Anecik Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Dziś o 10.00 sterylka Tosi. Prosimy o trzymanie kciuków żeby wszystko poszło dobrze :) Quote
Anecik Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 6 minut temu, Gusiaczek napisał: Kciuki zaciśnięte Dzięki Gusiaczku :) Quote
Anecik Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Czekamy. Wyczekałam się z Mimi na szczepienia (Tosia była już na sali) i niedawno wróciłyśmy. Jak zobaczyłam że dzwoni wet to myślałam że umrę na zawał. A tu chodziło tylko o platności. Ufffffffffffff...................... Quote
Poker Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 A kto płaci za sterylkę Tosi ? aneciku , nie schodź na zawał.Za wcześnie jeszcze ,a najlepiej nigdy. Quote
Recommended Posts