Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to coś tam to szambo w zeszłym roku w maju ... a to pływające to larwy jakiś robali :roll:

Benio , jest bardzo pogodnym psiakiem ... miał latem 2008 ogłoszenia póki Tam bywać mogłam ... potem nie wiedziałam co sie dzieje , miałam 2 chetnych na niego obie osoby zrezygnowały po wysłaniu mailem umowy adopcyjnej prywatnej , nie schroniskowej ...jedna osoba była z Krakowa , druga ze Ślaska :roll:okolice Gliwic bodajże
na starych wątkach powinna być jeszcze gdzieś jego fotka

Ma sznupciowatą sierść taką ostrzejszą

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
to coś tam to szambo w zeszłym roku w maju ... a to pływające to larwy jakiś robali :roll:

Benio , jest bardzo pogodnym psiakiem ... miał latem 2008 ogłoszenia póki Tam bywać mogłam ... potem nie wiedziałam co sie dzieje , miałam 2 chetnych na niego obie osoby zrezygnowały po wysłaniu mailem umowy adopcyjnej prywatnej , nie schroniskowej ...jedna osoba była z Krakowa , druga ze Ślaska :roll:okolice Gliwic bodajże
na starych wątkach powinna być jeszcze gdzieś jego fotka

Ma sznupciowatą sierść taką ostrzejszą

:pdziekuje :p..- prosze podaj mi namiary na ten stary watek

Posted

Benio ma kolejne ogloszenia na:

Bono-polska
Gielda.bai.pl
Petworld
vetmozga.com
autogielda.pl
adopcjapsa.pl
anonseogloszenia.pl
najpewniej.pl
mammisia.pl
petsy.pl (weryfikacja Zuluguli potrzebna)
e-zwierzak.pl
twoje-ogloszenia.pl
adpedia.pl
ogloszeniadrobne.warszawa.pl
top-ogloszenia.com
krakow.ogloszenia-info.pl
info-krakow.pl
terazkrakow.pl

Posted

koss napisał(a):
WILCZKU:loveu:-CZY NIC NIE MOZNA ZROBIĆ Z TYM ( TU PRZEKLEŃSTWO) SCHRONISKIEM ,nagłosnic ,napisac list-petycje do naczelnego weterynarza,burmistrza ,ect.-wzorem Olkusza,KRZYCZEK..( nie mogę odpędzic widoku tego psa w worku...)

A drugie: moze załozymy wątektylko psów z tego ...obozu, nie wiem, indywidualny, zbiorowy -i zajmniemy sie ogłaszaniem, ulotkami, szukaniem dla tych naj :-(tymczasu.
Wilczku co Ty na to -pytam ,poniewaz tylko Ty masz dostep do tego miejsca...a moze jeszcze kogoś mozesz poprosic o pomoc i zaprosic na watek...,nzasz kogos..

nie mozna z tym nic zrobic bo nie ma z czym...to nie o żaden brud chodzi. Ja zajmuję sie adopcja psów w schronie tylko i wyłacznie...

Posted

koss napisał(a):
Czyli powinnysmy nadal próbować..jak myslisz.????Nauczymy sie z wątku Olkuskiego???
SZkoda,ze tylko Wilczek, ale cudnie,ze zechciała...
nie umiem robić allegro -a moja umiejaca cioteczka ma teraz b. trudny osobisty czas..nie smiem jej prosic ...KTO ZROBIŁBY ALLEGRO ..PLISSSSSSSS????????

Jutro zrobię, jeśli nikt jeszcze się nie zadeklarował. Koss, masz rację, do wszystkich kłopotów doszły jeszcze 3 - dniowe poszukiwania jamnisia. :shake:
Myślałam, że go straciłam, ale jest. Szukam dla niego cudownego domku. :cool3:

Czy piesio ma tylko 1 fotkę?

Posted

tomcug napisał(a):
Jutro zrobię, jeśli nikt jeszcze się nie zadeklarował. Koss, masz rację, do wszystkich kłopotów doszły jeszcze 3 - dniowe poszukiwania jamnisia. :shake:
Myślałam, że go straciłam, ale jest. Szukam dla niego cudownego domku. :cool3:

Czy piesio ma tylko 1 fotkę?

MONIKO -słonko:loveu:...wstrzymajmy sie na momencik -własnie czekamy na inne fotki...musze pogrzebać,ktos szukał jamnisia...postaram sie dokopac...tomcug-dziękuje ...

Posted

zulugula napisał(a):
Miałam telefon w sprawie Benka. Fajna Pani z Warszawy. Jeśli wybór padnie na kudłacza, to Pani oddzwoni w połowie przyszłego tygodnia.

Kciuki potrzebne...oby tylko nie był to kolejny raz ,kiedy ludzie...

Posted

Linssi, czy mogłabym prosić Ciebie o parę ogłoszeń Rudki (z mojego podpisu)? Oczywiście wszystko w granicach wolnego czasu :oops: Ja kiepsko sobie radzę w tej kwestii.

Posted

No, trochę się u mnie działo ,ale wracam do akcji:evil_lol::evil_lol:
Benek zatuptał na:
psy.pl
zoonet.pl
przygarnijzwierzaka.pl
petworld.pl
petsy.pl
spacerek.net
mammisia.pl
adopcje.org.pl
kokosy.pl
dwukropek.pl
rozglos.net
czworonogi.eu
darmobranie.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
bono-polska.pl
e-zwierzak.pl

Posted

zulugula napisał(a):
Linssi, czy mogłabym prosić Ciebie o parę ogłoszeń Rudki (z mojego podpisu)? Oczywiście wszystko w granicach wolnego czasu :oops: Ja kiepsko sobie radzę w tej kwestii.

Jasne, nie ma problemu ;)