Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 to coś tam to szambo w zeszłym roku w maju ... a to pływające to larwy jakiś robali :roll: Benio , jest bardzo pogodnym psiakiem ... miał latem 2008 ogłoszenia póki Tam bywać mogłam ... potem nie wiedziałam co sie dzieje , miałam 2 chetnych na niego obie osoby zrezygnowały po wysłaniu mailem umowy adopcyjnej prywatnej , nie schroniskowej ...jedna osoba była z Krakowa , druga ze Ślaska :roll:okolice Gliwic bodajże na starych wątkach powinna być jeszcze gdzieś jego fotka Ma sznupciowatą sierść taką ostrzejszą Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Benek ma swoje ogłoszenie i u nas na północy :p ... Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Alicja napisał(a):to coś tam to szambo w zeszłym roku w maju ... a to pływające to larwy jakiś robali :roll: Benio , jest bardzo pogodnym psiakiem ... miał latem 2008 ogłoszenia póki Tam bywać mogłam ... potem nie wiedziałam co sie dzieje , miałam 2 chetnych na niego obie osoby zrezygnowały po wysłaniu mailem umowy adopcyjnej prywatnej , nie schroniskowej ...jedna osoba była z Krakowa , druga ze Ślaska :roll:okolice Gliwic bodajże na starych wątkach powinna być jeszcze gdzieś jego fotka Ma sznupciowatą sierść taką ostrzejszą :pdziekuje :p..- prosze podaj mi namiary na ten stary watek Quote
bigosik Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dobra fotka i dom w trymiga.:p,a póki co smigam do przytuliska, a jak wrócę to ogłaszam z tym co mam (ew. się zaktualizuje) Quote
Linssi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Benio ma kolejne ogloszenia na: Bono-polska Gielda.bai.pl Petworld vetmozga.com autogielda.pl adopcjapsa.pl anonseogloszenia.pl najpewniej.pl mammisia.pl petsy.pl (weryfikacja Zuluguli potrzebna) e-zwierzak.pl twoje-ogloszenia.pl adpedia.pl ogloszeniadrobne.warszawa.pl top-ogloszenia.com krakow.ogloszenia-info.pl info-krakow.pl terazkrakow.pl Quote
monika55 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Alicja, prosze Cie o szybki kontakt ze mna. Jest szansa dla psiaka, tylko potrzebuje pomocy. Quote
koss Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 monika55 napisał(a):koss skrzynka pelna. NIE -TO DOGO SWIRUJE...DOSTAŁAM 2 IDENTYCZNE..ODPISAŁAM...:p:-o Quote
wilczek007 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 koss napisał(a):WILCZKU:loveu:-CZY NIC NIE MOZNA ZROBIĆ Z TYM ( TU PRZEKLEŃSTWO) SCHRONISKIEM ,nagłosnic ,napisac list-petycje do naczelnego weterynarza,burmistrza ,ect.-wzorem Olkusza,KRZYCZEK..( nie mogę odpędzic widoku tego psa w worku...) A drugie: moze załozymy wątektylko psów z tego ...obozu, nie wiem, indywidualny, zbiorowy -i zajmniemy sie ogłaszaniem, ulotkami, szukaniem dla tych naj :-(tymczasu. Wilczku co Ty na to -pytam ,poniewaz tylko Ty masz dostep do tego miejsca...a moze jeszcze kogoś mozesz poprosic o pomoc i zaprosic na watek...,nzasz kogos.. nie mozna z tym nic zrobic bo nie ma z czym...to nie o żaden brud chodzi. Ja zajmuję sie adopcja psów w schronie tylko i wyłacznie... Quote
tomcug Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 koss napisał(a):Czyli powinnysmy nadal próbować..jak myslisz.????Nauczymy sie z wątku Olkuskiego??? SZkoda,ze tylko Wilczek, ale cudnie,ze zechciała... nie umiem robić allegro -a moja umiejaca cioteczka ma teraz b. trudny osobisty czas..nie smiem jej prosic ...KTO ZROBIŁBY ALLEGRO ..PLISSSSSSSS???????? Jutro zrobię, jeśli nikt jeszcze się nie zadeklarował. Koss, masz rację, do wszystkich kłopotów doszły jeszcze 3 - dniowe poszukiwania jamnisia. :shake: Myślałam, że go straciłam, ale jest. Szukam dla niego cudownego domku. :cool3: Czy piesio ma tylko 1 fotkę? Quote
koss Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tomcug napisał(a):Jutro zrobię, jeśli nikt jeszcze się nie zadeklarował. Koss, masz rację, do wszystkich kłopotów doszły jeszcze 3 - dniowe poszukiwania jamnisia. :shake: Myślałam, że go straciłam, ale jest. Szukam dla niego cudownego domku. :cool3: Czy piesio ma tylko 1 fotkę? MONIKO -słonko:loveu:...wstrzymajmy sie na momencik -własnie czekamy na inne fotki...musze pogrzebać,ktos szukał jamnisia...postaram sie dokopac...tomcug-dziękuje ... Quote
zulugula Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Miałam telefon w sprawie Benka. Fajna Pani z Warszawy. Jeśli wybór padnie na kudłacza, to Pani oddzwoni w połowie przyszłego tygodnia. Quote
koss Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 zulugula napisał(a):Miałam telefon w sprawie Benka. Fajna Pani z Warszawy. Jeśli wybór padnie na kudłacza, to Pani oddzwoni w połowie przyszłego tygodnia. Kciuki potrzebne...oby tylko nie był to kolejny raz ,kiedy ludzie... Quote
zulugula Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ważne, że jest odzew. Jedno zdjęcie, a jednak wpadło komuś w oko. Oby tak dalej. Quote
Linssi Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 trzymam kciuki caly czasmocno zacisniete... oby dzwonili i pisali jak najczesciej... Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Linssi napisał(a):trzymam kciuki caly czasmocno zacisniete... oby dzwonili i pisali jak najczesciej... Trzymam!!!! :loveu: Quote
zulugula Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Linssi, czy mogłabym prosić Ciebie o parę ogłoszeń Rudki (z mojego podpisu)? Oczywiście wszystko w granicach wolnego czasu :oops: Ja kiepsko sobie radzę w tej kwestii. Quote
bigosik Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No, trochę się u mnie działo ,ale wracam do akcji:evil_lol::evil_lol: Benek zatuptał na: psy.pl zoonet.pl przygarnijzwierzaka.pl petworld.pl petsy.pl spacerek.net mammisia.pl adopcje.org.pl kokosy.pl dwukropek.pl rozglos.net czworonogi.eu darmobranie.pl ogloszenia.interpress.net.pl bono-polska.pl e-zwierzak.pl Quote
Linssi Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 zulugula napisał(a):Linssi, czy mogłabym prosić Ciebie o parę ogłoszeń Rudki (z mojego podpisu)? Oczywiście wszystko w granicach wolnego czasu :oops: Ja kiepsko sobie radzę w tej kwestii. Jasne, nie ma problemu ;) Quote
Recommended Posts