zulugula Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Przez te dziury w ogrodzeniu przeciskał się nasz Benio. Chciał być podwójnie zauważony - z dwóch boksów. Cud, że ma całe futerko. Quote
bigosik Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jak ja mam serdecznie dość tego kraju ,w którym wszystko jest ważniejsze od problemów bezdomnych zwierząt, sytuacji w schronach, przestrzegania prawa przez instytucje w tej materii i uświadamiania społeczeństwa... Większym problemem są mrozone zarodki w in vitro np. niż stworzenie,które już zyje czuje i myśli. Kościół "odzyskuje" grunty (dla mnie kradzież), a jak schronisku cokolwiek, czy organizacjom to oj nie ma , nie ma:shake: Quote
Marcik Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Zaznaczam sobie wątek. On mi się z pyszczka tak sznupciowato kojarzy. Podejrzewam, że jakby go nieco podstrzyc to by się oferty posypały. Quote
Linssi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 zulugula napisał(a): WTF?? :crazyeye: CO TO JEST????:angryy: Quote
Marcik Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kijanki w wodzie?! Jak można nic z tym nie robić?! :crazyeye: Quote
wilczek007 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jestem w schronisku co jakiś czas i psiaczek nadal tam jest, skacze jak wariatek zawsze z radosci:multi: ,jest drowy i ma sie dobrze.Wiadomosci o nim dam rade podawać tylko w ndz lub pn bo w tygodniu po pracy juz nie zdąże do schronu:shake:... Quote
gonia66 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 gameta napisał(a):Marcik to nie są kijanki :shake: No to CO TO JEST?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Linssi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 gonia66 napisał(a):No to CO TO JEST?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to wyglada jak male...szczury???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 bigosik napisał(a):Jak ja mam serdecznie dość tego kraju ,w którym wszystko jest ważniejsze od problemów bezdomnych zwierząt, sytuacji w schronach, przestrzegania prawa przez instytucje w tej materii i uświadamiania społeczeństwa... Większym problemem są mrozone zarodki w in vitro np. niż stworzenie,które już zyje czuje i myśli. Kościół "odzyskuje" grunty (dla mnie kradzież), a jak schronisku cokolwiek, czy organizacjom to oj nie ma , nie ma:shake: Bigosiku -podpisuje sie cała soba ...ale jednak wierze,ze ...ktos czuwa -nie widze zdjec...inaczej bym chyba ...sobie w łeb strzeliła z besilnosci....cholera, cholera ...dziewczyny lecę na zajecia ...ale mam pewna prpopzycje ...pózniej napiszę... Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Linssi napisał(a):Nie pisalam gdzie Benio przebywa. Ogloszenia poszly na slaskie, mazowieckie i swietokrzyskie (na mnie, w razie by co bede kierowac do was ;)) Dopisalam ze jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony. Pozniej zrobie jeszcze wiecej ogloszen LINNSI -ZAPRAWDĘ ...JESTEŚ CUDEM ...( zaraz :evil_lol:po ElzieMilicz) BIGOSIK, BRYSIO-BARDZZZZZO WAM DZIĘKUJĘ ...BARDZO,OGROMNIE...:oops: odezwę sie na priv do Wasdzis w nocy lub jutro,Brysiu pamietam.:oops:..Bigosiku -pomyslimy o allegro:roll: Quote
gameta Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Linssi napisał(a):to wyglada jak male...szczury???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Eeeee nie - mnie wygląda na jakiegoś pasożyta :roll: Trochę jak pijawka, może jakaś glista jelitowa ? Jak by było dużo mniejsze i zielone to by było eugleną, a tak :shake: Może Zulugula wie, tylko podpuszcza :roll: Quote
zulugula Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Mnie to wygląda na jakieś odkryte ścieki... Byłam tam osobiście, ale bardziej interesowałam się psami. Nie przypominam sobie co to może być. Może coś, czym są zakończone rynienki ściekowe z kojców? Tam na bank pływają robale. Na rasach psów, się nie znam, a co dopiero takie zjawiska rozpoznawać :roll: Zainteresowanym warunkami schronu mogę wysłać link (oczywiście na PW). Benek krzyczy, ale ma powody... Quote
zulugula Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 wilczek007 napisał(a):jestem w schronisku co jakiś czas i psiaczek nadal tam jest, skacze jak wariatek zawsze z radosci:multi: ,jest drowy i ma sie dobrze.Wiadomosci o nim dam rade podawać tylko w ndz lub pn bo w tygodniu po pracy juz nie zdąże do schronu:shake:... Wilczek, liczymy na Ciebie. Jakieś fajne foteczki zwiększą możliwość adopcji. Ja tak przyglądam się na ząbki psiaka i wydaje mi się młodszy. Tym bardziej, że bierzemy pod uwagę schroniskowe jadło. Ważne, że psiak zdrowy i nie nabawił się depresji. Quote
wilczek007 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 uuuu Benio w depresji??:evil_lol: to raczej nie mozliwe na szczęscie! zulugula, zapchaną masz skrzynkę... Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 WILCZKU:loveu:- moze załozymy wątekt ylko psów z tego ...., nie wiem, indywidualny, zbiorowy -i zajmniemy sie ogłaszaniem, ulotkami, szukaniem dla tych naj :-(tymczasu. Wilczku co Ty na to -pytam ,poniewaz tylko Ty masz dostep do tego miejsca...a moze jeszcze kogoś mozesz poprosic o pomoc i zaprosic na watek...,nzasz kogos.. Quote
zulugula Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Rozesłałam zaproszenia, ale tylko Wilczek się zgłosiła :roll: Z tego co sie orientuję, były wysyłane petycje. Zmienił się nawet zarząd schroniska. Miała być poprawa, a jest jeszcze gorzej... Moja mama adoptowała z tego schronu szczenną sukę. Mało tego suka była potrącona przez samochód. Nie leczono jej. Nie chciano też jej wydać, bo była przewidziana "na stracenie". Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 zulugula napisał(a):Rozesłałam zaproszenia, ale tylko Wilczek się zgłosiła :roll: Z tego co sie orientuję, były wysyłane petycje. Zmienił się nawet zarząd schroniska. Miała być poprawa, a jest jeszcze gorzej... Moja mama adoptowała z tego schronu szczenną sukę. Mało tego suka była potrącona przez samochód. Nie leczono jej. Nie chciano też jej wydać, bo była przewidziana "na stracenie". Czyli powinnysmy nadal próbować..jak myslisz.????Nauczymy sie z wątku Olkuskiego??? SZkoda,ze tylko Wilczek, ale cudnie,ze zechciała... nie umiem robić allegro -a moja umiejaca cioteczka ma teraz b. trudny osobisty czas..nie smiem jej prosic ...KTO ZROBIŁBY ALLEGRO ..PLISSSSSSSS???????? Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Agata69 napisał(a):Nie macie tam jakiegos DT? Przecież taki młody futrzak wykapany i profesjonalnie obfocony to pójdzie na pniu. Ze schronu - małe szanse. Albo hotel, tyle was jest złózcie sie . jego trzeba doprowadzić do porzadku. Dacie radę. ja jestem obłożona, ale bedę mysleć. AGATA MA 100% RACJI-...zulugula dodaj moze w tytule -pilny DT. Ten pies ma ogromne szanse na dom ale nie z tego.....błagam ...:-( Quote
Agata69 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Nie macie tam jakiegos DT? Przecież taki młody futrzak wykapany i profesjonalnie obfocony to pójdzie na pniu. Ze schronu - małe szanse. Albo hotel, tyle was jest złózcie sie . jego trzeba doprowadzić do porzadku. Dacie radę. ja jestem obłożona, ale bedę mysleć. Quote
Marcik Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jak będzie trochę więcej zdjęć to mogę zrobić Allegro. Tylko ciężko będzie cokolwiek o nim napisać. W końcu nie wiemy nic oprócz tego, że psina mimo nieciekawego losu wciąż radosna. Quote
koss Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ewab napisał(a):Na pewno byłoby więcej informacji, gdyby był w dt. TAK ALE GDZIE SĄ DT:-o:modla:.???????MOZE BYĆ PŁATNY...PRAWDA DZIEWCZYNY... Quote
ewab Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Na pewno byłoby więcej informacji, gdyby był w dt. Quote
Recommended Posts