Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma sprawy :) inaczej nie potrafię

robi mała postępy,jednak obawiam się,że chwila uległości i mała zołza to wykorzysta w niecnych celach ;) dom tylko dla konsekwentnej osoby,bo szkoda suni i nowej rodziny ,która tylko będzie się męczyć jak małej cugli popuści.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
9 godzin temu, Bgra napisał:

robi mała postępy,jednak obawiam się,że chwila uległości i mała zołza to wykorzysta w niecnych celach ;) dom tylko dla konsekwentnej osoby,bo szkoda suni i nowej rodziny ,która tylko będzie się męczyć jak małej cugli popuści.

Dokładnie, ona musi mieć nad sobą szefa a i tak na bank będzie chciała przejąć kontrolę.

Trudne zadanie przed dziewczynami z wyborem domu dla dominującej i agresywnej shih i to bez przymrużenia oka.

Posted

Mnie się wydaje, że takiemu psu bedzie latwiej w sforze, bedzie musial sie podporzadkowac nie tylko wlascicielowi, ale i innym psom.

Posted

Trzeba postąpić zgodnie z sugestiami behawiorysty,czas leci,mała na szczęście robi postępy,warto już rozejrzeć się za odpowiednim domem.

Posted

Marlena wspomniała że obecny DT chętnie weźmie sunię  z powrotem jeśli będą postępy ale szczerze mówiąc to raczej nie najlepszy pomysł...

Posted

Nie znam domu,może szansa jest jak zostaną ukierunkowani,czy dają radę ? Sunia potrzebuje mocnej,konsekwentnej ręki,mamy gdzieś miejsce w takiej plaskatej rodzinie ?

Posted

Myślę, że dobrym pomysłem na taki dom byłoby ogłoszenie jej na stronie Plaskatego na FB

Jest też strona na FB o shih w potrzebie czy jakoś tak ale tam trzeba być członkiem tej grupy żeby ogłoszenie umieścić.

Z tego co się dokopałam to na stronie szkoły Pani Beaty jest info o Ticie.

9 godzin temu, Bgra napisał:

Nie znam domu,może szansa jest jak zostaną ukierunkowani,czy dają radę ? Sunia potrzebuje mocnej,konsekwentnej ręki,mamy gdzieś miejsce w takiej plaskatej rodzinie ?

Wiadomo zawsze jest ryzyko ale w jej przypadku nie ma już mowy o próbach i  ew. kolejnych zmianach  domu...

Napiszę do marmosi - jak wiadomo pomogła niejednemu plaskatemu więc może akurat...

Może Kasia Strzelecka ma pomysł  bo łatwo naprawdę nie będzie.

Posted

Na Fb jak wystawisz zadbanego ,młodego,zdrowego shih to zleci  się pól Polski :)

My sobie tu Marga rozmawiamy,rozporządzamy jakby nie było cudzym psem ;) kto ma teraz prawa do Titki ? bo się pogubiłam ;)

Posted

Tita jest podopieczną Beaty  - tel.791 964 497 - gdyby ktoś chciał porozmawiać z nią na ten temat :)
Myślę, że każdy odpowiedni dom zostanie rozważony dla dobra psiaka.
Generalnie to sunia robi postępy i będzie potrzebowała naprawdę twardej ręki, nie ciumkania, jak to zwykle bywa w przypadku takich piesków. Rozpieszczenie jak się okazuje mało nie zabrało jej życia! Także walczymy dalej i może na 2 miesiącach pobytu w hoteliku się skończy?

Posted
16 godzin temu, Marlena:) napisał:

Tita jest podopieczną Beaty  - tel.791 964 497 - gdyby ktoś chciał porozmawiać z nią na ten temat :)
Myślę, że każdy odpowiedni dom zostanie rozważony dla dobra psiaka.
Generalnie to sunia robi postępy i będzie potrzebowała naprawdę twardej ręki, nie ciumkania, jak to zwykle bywa w przypadku takich piesków. Rozpieszczenie jak się okazuje mało nie zabrało jej życia! Także walczymy dalej i może na 2 miesiącach pobytu w hoteliku się skończy?

Dziękuję za odpowiedź :) najlepiej gdyby z hoteliku od razu trafiła do nowego domku,za wiele już straciła bida mała.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
O 21.06.2016 o 23:34, Olena84 napisał:

No własnie a tu z bazarku mojego będzie trochę grosza

Ja właśnie skończyłam swój dla małej.

Przyjdzie mi zrobić wpłatę na fundację czego nie chciałam robic bo nie wiem kto mi tu tą wpłatę potwierdzi :(

Posted
17 godzin temu, b-b napisał:

Czy ktoś kto tu zagląda i jest na FB może tam  napisać że prosimy o pojawienie się założycielki wątku.

Czy sunia potrzebuje pieniędzy? Czy jest ktoś tutaj oprócz tych co wspomagają bazarkiami?

Posted
O 1.07.2016 o 15:20, Olena84 napisał:

Czy jest ktoś tutaj oprócz tych co wspomagają bazarkiami?

Niestety wychodzi na to, że nie.