Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odebrana (podobnie jak Coca-ina) z pseudohodowli Candy reagująca na imię Mania.Wiek siedem lat.Niby w tym samym wieku co Cocaina a jednak jest bardziej radosna i szalona.nie ma jakiś obwisłych cycuszków.Trochę ropieją jej oczy i podobno miała operację.Na smyczy chodzi grzecznie, nie reaguje na inne psy.Jest pieszczochem.Jej ulubione miejsce to kanapa(na łóżko nie daje rady wskoczyć).Poza tym słucha co się do niej mówi.Dzisiaj razem z Pershingiem przyszli mnie obudzić po 6 sygnalizując potrzebę.Wchodzi ładnie po schodach.Siedzi grzecznie w samochodzie.Kąpiel zniosła bardzo dobrze.Ma jakąś rankę na grzbiecie(ale oglądałyśmy i twierdzimy,że już zaschnięta,ale dokładniej określi weterynarz).Siedziała grzecznie jak jej czyściłam uszy.Strasznie brudne.Do samego środka nie dotarłam.Zobaczy jej jeszcze weterynarz i sprawdzi czy tam jakiś kolegów nie ma(bo na to mi wygląda). Pazurki do obcięcia.

Odrobaczono, zaszczepiona.

Czeka na nowy dom ...przebywa w Poznaniu!!

Suczka jest pod opieka "adopcji buldożków"
NR GG 9872997

Posted

moja przyjaciolka chciala jakis czas temu sprawic sobie takie cudo, tyle ze ona od kilku lat mieszka w Niemczech a nie wszyscy chca wydawac tam psy do adopcji ... ja jakby co moge jej podeslac zdjecia i zapytac czy nadal jest zainteresowana przygarnieciem psa ;) kolezanka od malego dziecka wychowala sie przy psach, zgarniala psy z ulicy, jej rodzice rowniez uwielbiaja swoje psy i traktuja jak wlasne dzieci wiec spokojnie moge napisac ze recze za nia wlasna glowa :grins:

Posted

Mania-frania pewnie szybciutko by sie nauczyla po niemiecku szczekac....:eviltong:
co cioteczki o tym mysla?

hop, Maniu!
ps. Stefanek wlasnie jedzie do swojego domku. Powolutku i Mania, i Coca i Pershing znajda swoje gniazda.:p

• 2 weeks later...
Posted

Dziekuję za odwiedziny...juz mi rece opadają...jak długo będzie jeszcze to przekochane stworzenie czekac na dom? Taki bezproblemowy, spokojny pies....a ludzie sie boją...bo..
"wie Pani nie przyzwyczai sie już taka stara"
albo
"stary pies to szybko umrze..." itp. itd.:shake:

Posted

[quote name='invictus hilaritas']
Ludzie się nie znają.. Najlepiej to by brali szczeniaka z rodowodem, ze wszystkimi szczepieniami i ekstra wyprawką.. :shake:

EEE, NIE WSZYSCY.ja będę szukała dorosłej bullowatej suni po przeprowadzce i wiem że sporo osób też tak wybiera.po prostu trzeba poczekać...na pewno znajdą się domki dla tej trójcy tylko...w swoim czasie