Inez de Villaro Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Odebrana (podobnie jak Coca-ina) z pseudohodowli Candy reagująca na imię Mania.Wiek siedem lat.Niby w tym samym wieku co Cocaina a jednak jest bardziej radosna i szalona.nie ma jakiś obwisłych cycuszków.Trochę ropieją jej oczy i podobno miała operację.Na smyczy chodzi grzecznie, nie reaguje na inne psy.Jest pieszczochem.Jej ulubione miejsce to kanapa(na łóżko nie daje rady wskoczyć).Poza tym słucha co się do niej mówi.Dzisiaj razem z Pershingiem przyszli mnie obudzić po 6 sygnalizując potrzebę.Wchodzi ładnie po schodach.Siedzi grzecznie w samochodzie.Kąpiel zniosła bardzo dobrze.Ma jakąś rankę na grzbiecie(ale oglądałyśmy i twierdzimy,że już zaschnięta,ale dokładniej określi weterynarz).Siedziała grzecznie jak jej czyściłam uszy.Strasznie brudne.Do samego środka nie dotarłam.Zobaczy jej jeszcze weterynarz i sprawdzi czy tam jakiś kolegów nie ma(bo na to mi wygląda). Pazurki do obcięcia. Odrobaczono, zaszczepiona. Czeka na nowy dom ...przebywa w Poznaniu!! Suczka jest pod opieka "adopcji buldożków" NR GG 9872997 Quote
Inez de Villaro Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Ogłoszenia są...chetnych nie ma :( Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 moja przyjaciolka chciala jakis czas temu sprawic sobie takie cudo, tyle ze ona od kilku lat mieszka w Niemczech a nie wszyscy chca wydawac tam psy do adopcji ... ja jakby co moge jej podeslac zdjecia i zapytac czy nadal jest zainteresowana przygarnieciem psa ;) kolezanka od malego dziecka wychowala sie przy psach, zgarniala psy z ulicy, jej rodzice rowniez uwielbiaja swoje psy i traktuja jak wlasne dzieci wiec spokojnie moge napisac ze recze za nia wlasna glowa :grins: Quote
Worel Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mania-frania pewnie szybciutko by sie nauczyla po niemiecku szczekac....:eviltong: co cioteczki o tym mysla? hop, Maniu! ps. Stefanek wlasnie jedzie do swojego domku. Powolutku i Mania, i Coca i Pershing znajda swoje gniazda.:p Quote
iwlajn Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jest rozbrajająca:loveu:, pewnie niedługo znajdzie domek - przecież to cudoooo:smilecol: Quote
invictus hilaritas Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Taka śliczna sunia, bezproblemowa i tyle już szuka swojej rodziny.. Co to się na tym świecie dzieje.. Quote
Inez de Villaro Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Dziekuję za odwiedziny...juz mi rece opadają...jak długo będzie jeszcze to przekochane stworzenie czekac na dom? Taki bezproblemowy, spokojny pies....a ludzie sie boją...bo.. "wie Pani nie przyzwyczai sie już taka stara" albo "stary pies to szybko umrze..." itp. itd.:shake: Quote
invictus hilaritas Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A ile BA żyją? Tak jak bulteriery 10-13 lat? Czy to są pieski, które dłużej cieszą się życiem? Ludzie się nie znają.. Najlepiej to by brali szczeniaka z rodowodem, ze wszystkimi szczepieniami i ekstra wyprawką.. :shake: Quote
agaga21 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='invictus hilaritas'] Ludzie się nie znają.. Najlepiej to by brali szczeniaka z rodowodem, ze wszystkimi szczepieniami i ekstra wyprawką.. :shake: EEE, NIE WSZYSCY.ja będę szukała dorosłej bullowatej suni po przeprowadzce i wiem że sporo osób też tak wybiera.po prostu trzeba poczekać...na pewno znajdą się domki dla tej trójcy tylko...w swoim czasie Quote
invictus hilaritas Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 W to to ja nie watpie :) Na pewno znajdą wspaniałe domki ;) Quote
iwlajn Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Buldogi są cudowne:loveu: Jak śpią z tym językiem na wierzchu:lol: Jak one to robią, że go sobie nie przycinają?:crazyeye: Quote
iwlajn Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jak Maniutka święta spędziła? Prosimy o zdjęcia Malutkiej, ona śliczna taka, zresztą wszystkie buldogi mają w sobie tyle uroku:) Quote
Inez de Villaro Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dziekujemy ciotki, że tu jestescie...nie mam bezposredniego kontaktu z dt , więc wiadomości nie sa czeste...u Mani wszystko w porządku, oprócz tego , że nadal bez domu...postaram sie o fotki :) Quote
Recommended Posts