Beti-Buba Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Kochani dzięki Wam udało się już tyle razy uleczyć złamane psie serca i znaleźć dobre domki dla tych psiaków które los doświadczył najboleśniej..............Wierzę,że tym razem też tak będzie. Owczarkowata suczka Saba -7 lat szczęśliwego życia ukochanego pana i KONIEC pan zmarł.Sunia kompletnie nie radzi sobie w schronisku-popada w depresję. Przeczytajcie jej wątek zobaczcie zdjęcie -POMOŻCIE ją wyciągnąć z za krat-proszę. Sunia przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej. https://www.facebook.com/events/470257279829163/permalink/492888114232746/ Quote
Beti-Buba Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Wspólnie walczymy o nowy domek dla zrozpaczonej Saby..........To udało się tutaj na forum już tyle razy wiem,że uda się i tym razem. "Przez ludzi do ludzi" to zawsze ma sens i przynosi efekty. Każdy ma znajomych, krewnych, przyjaciół kochani rozpytajcie,poszukajcie -każde działanie które przybliża psiaka do nowego domu ma SENS. Quote
Beti-Buba Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Czekam i mam nadzieję, że jakiś dobry człowiek da mi DOM............. Quote
Beti-Buba Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Sunia ma już ogłoszenie na olx i WALCZYMY o fajny domek! Coś mi się wydaje, że na "Dogomanii" wysiadły liczniki "wejść" Czy ktoś mógłby się tutaj odezwać żebym wiedziała, że JEDNAK tu ktoś zagląda i Trzyma kciuki za Sabcię? Quote
Beti-Buba Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 Saba dzielnie czeka i ma nadzieję....................... Quote
Beti-Buba Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 Wiem,że uda się znaleźć tej cudownej suni dom-ale musicie nam pomóc.............. Quote
Recommended Posts