gwiezdny-wyslannik Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ja również gratuluje :klacz: Przepraszam, że tak późno :oops: Quote
Karka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ło matko taki stary temat wykopałyście :wink: Dziękuję ponownie :) narazie czekamy na potwierdzenie tego tytułu a jak już dojdzie to odtańczymy taniec radości :B-fly: Quote
DOMINIKA Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Karka jestem z Was dumna! 8) :laola: Oby tak dalej.....trzymamy kciuki :kciuki: Quote
Agnieszka76 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 O, i bardzo dobrze, ze wykopały- od nas też serdeczne gartulacje, Sisi jest cudna!! I wcale mnie nie zdziwiły Wasze sukcesy- Ty swietnie dbasz o pieski, no i "materiał" do dbania masz pierwszorzedny! Gratulacje! :smilecol: Quote
Alutka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 i ja mam zamiar wystawić swoją interchamionkę, może jeszcze jakiś pucharek skombinuje ? ale już niestety w honorach Dobrego nigdy za wiele :Dog_run: Quote
Karka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No a ja swoją Angelikę w honorach :wink: są przecież w jednym wieku :) Quote
Alutka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 :lol: Fajnie, to znuwu się spotkamy na ringach :wink: Dobrego nigdy za wiele Quote
Alutka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 :lol: No interchampiony coście tak oklapły " macie już dość czy co ?. Przecież byłyście takie dzielne !!! Macie się czym pochwalić ! Podzielcie się z nami Waszymi sukcesami :P dobrego nigdy za wiele Quote
Obama Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='YorkGold']Powie ni ktoś kto to intel.chempion Inter Champion? (interchampion?) czyli Międzynarodowy Champion Piękności.Nie jest to żaden legendarny pies :razz:. Jeśli nie pomyliłam to jest to tytuł nadawany na wystawach organizowanych przez Związek Kynologiczny.Według regulaminu wystaw ""Aby otrzymać tytuł Międzynarodowego Championa Piękności psy tych ras muszą uzyskać: - cztery certyfikaty na Międzynarodowego Championa Piękności (CACIB) w trzech różnych krajach, od trzech różnych sędziów, w minimalnym odstępie 1 rok i 1 dzień." http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Regulamin_wystaw_psow_rasowych_ZKwP.pdf :cool3: Quote
Recommended Posts