Sonya-Nero Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Mamy interchampiona w lwich pieskach, :D wczoraj Sisi naszej Karki zdobyła ostatni CACIB potrzebny do tego tytułu GRATULACJE!!! :laola: :BIG: Quote
Karka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Sonya-Nero jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję.Nie ukrywam jestem bardzo bardzo szczęśliwa ! Quote
velvia Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ja też GRATULUJĘ!!!!! Śledzę wasze sukcesu ,tak dalej trzymaj. :P Quote
Karka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Dziękuję velvia :oops: Staram się a Sonya -Nero i Bibi bardzo mnie dopingują :) Quote
Wind Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Karka, Przyjmij i moje GRATULACJE :) Na zdjeciu prezentujecie sie pieknie :) pozdrawiam, Quote
Karka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Maya&Alex , Wind dzięki . Raczej wyglądam na tej fotce jakby mi się przysnęło :oops: w ringu . Quote
Wind Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Karka, Ja tego tak nie widze ;) Jak dla mnie to masz skromnie spuszczony wzrok ... no, no taka skromnosc a takie tytuly :D pozdrawiam, Quote
Sonya-Nero Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 Mini-galeria Sisi :D (...jeszcze przed wejściem na ring...) Quote
BiBi Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Jeszcze raz gratulacje ode mnie i Dereczka :laola: Koniecznie musimy to niedługo uczcić :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Karka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Bardzo wszystkim dziekuję , jest mi niezwykle miło czytać wasze posty wszystkim wielkie :buzi: Bibi oj musimy to uczcić :drinking: Quote
Maruscha Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: GRATULACJE i zycze dalszych jeszcze owocniejszych sukcesow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Violonczela Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 :laola: :laola: Hura!!! Hura!!! Wielkie gratulację jest to napewno wielkie przeżycie dla Ciebie wiem coś sam też doznałam tego wspaniałego uczucia chociaż długo nie mogłam w to uwierzyć. Uczcij to też w swoim Oddziale :drinking: :tort: żeby wiedzieli jaki mają skarb. Jeszcze raz serdeczne gratulacje, dziewczyna jest naprawdę b.ładna. _____________________ Pozdrawiam Violonczela www.lindeza.webpark.pl Quote
onka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluje bardzo :D Quote
Jolka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Brawa dla Sisi i Karki :klacz: :klacz: :klacz: Karka , Twoje lwie pieski urzekły mnie od pierwszego wejrzenia :D :thumbs: Quote
Karka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Jeszcze raz gorąco dziękuję wszystkim! Już powoli oswoiłam sie z tą myślą a ,że apetyt rośnie w miarę jedzenia to mam nadzieję ,że nie będzie to pierwszy i ostatni Interchampion "mojej" produkcji :wink: Dla wszystkich ponownie za dobre słowa :buzi: Quote
Ewik Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Witam Ja troszkę póżno - ale składam wielkie gratulacje dla Was obu i życzę wielu kolejnych sukcesów :angel: pozdrawiam Ewa PS - na jakiego maila mam wysłać stawkę pudli ? Quote
Karka Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Ewik wielkie dzięki ! I Tobie gratulacje za udany występ psiaków na Litwie :P Stawka pudli najlepiej do Sonya Nero albo do mnie podam dalej. Quote
malawaszka Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 WOW Karka super :angel: Wielkie Gratulacje :laola: i Wasze zdrówko :drinking: oby tak dalej :kciuki: Quote
Karka Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Dzięki malawaszka dzięki :P Już ochłonęłyśmy :wink: Quote
Alutka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 :angel:Ten co najbliżej dowiaduje się ostatni. Gratuluję, choć nieco póżno.Mam nadzieję.ze mi wybaczysz to niedopatrrzenie Coś mi się wydaje, że ktoś Ci poradził aby oblać to w Zw. ??? :drinking: :drinking: :drinking: A fe, mniam mniam Quote
Recommended Posts