Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka. Moja sunia jest już miesiąc ze mną. U swojej poprzedniej właścicielki zapewne nie miała żadnych zabawek bo u mnie nie potrafiła się w ogóle bawić.

Obecnie moja Lena ma taką piłkę z kolcami 300_300_productGfx_d650ab33aae643289f49f za którą gania jak szalona :)
I taką kulę smakulę z Trixie trixie-snack-ball-kula-smakula-dla-psa-1którą nauczyła się w tydzień bawić i też ją w miarę lubi.

I mam pytanie: jakie jeszcze ciekawe zabawki możecie polecić? :)

Aaaa, zapomniałam dodać, Lenka ma 3 lata :)

Posted

Ja polecam wszelkie szarpaki z amortyzatorem, np. futerka oraz szarpaki polarowe, moja psica uwielbia też kong bounzer - w sumie nie wiem czemu:P Też zależy czy szukasz zabawki do wspólnej zabawy z psem czy na zajęcie psa kiedy Ciebie nie ma - tu fajny zwykły kong do wypełniania karmą a do wspólnej zabawy na początek fajny kawałek futerka na długim sznurku.

Posted

Nawet nie chodzi o kolorystykę czy szarpanie,ale o to aby zabawki miały coś do zaoferowania,np jedną z takich ulubionych zabawek naszej suni jest piłka,a najlepiej jeżeli kopnie się ją do przodu,nieziemski widok tak cieszącego się psa:)

• 2 weeks later...
Posted

Co do tej osttanij kości, to chyba zabawki z sumplasta... Ich wytrzymałość jest wątpliwa, tak jak i bezpieczeństwo dla psiaka ;) Z takich tańszych, zainwestowałabym raczej w zabawki Comfy.

Posted
Godzinę temu, Mary&Shena napisał:

Co do tej osttanij kości, to chyba zabawki z sumplasta... Ich wytrzymałość jest wątpliwa, tak jak i bezpieczeństwo dla psiaka ;) Z takich tańszych, zainwestowałabym raczej w zabawki Comfy.

Tak, to są kości z sumplasta, podobno sumplast jest dobry...

Wiem że tanie, fajne i dobrej jakości zabawki ma trixie :)

Posted
5 godzin temu, Psioczka napisał:

Tak, to są kości z sumplasta, podobno sumplast jest dobry...

Wiem że tanie, fajne i dobrej jakości zabawki ma trixie :)

Jak dla mnie sumplast to badziewie, ale jak dla mnie ;p

Trixie ma część zabawek super, część średnią - ale można znaleźć w ich ofercie naprawdę super rzeczy :)