Psioczka Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Hejka. Moja sunia jest już miesiąc ze mną. U swojej poprzedniej właścicielki zapewne nie miała żadnych zabawek bo u mnie nie potrafiła się w ogóle bawić. Obecnie moja Lena ma taką piłkę z kolcami za którą gania jak szalona :) I taką kulę smakulę z Trixie którą nauczyła się w tydzień bawić i też ją w miarę lubi. I mam pytanie: jakie jeszcze ciekawe zabawki możecie polecić? :) Aaaa, zapomniałam dodać, Lenka ma 3 lata :) Quote
REVOLUTION Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ja polecam wszelkie szarpaki z amortyzatorem, np. futerka oraz szarpaki polarowe, moja psica uwielbia też kong bounzer - w sumie nie wiem czemu:P Też zależy czy szukasz zabawki do wspólnej zabawy z psem czy na zajęcie psa kiedy Ciebie nie ma - tu fajny zwykły kong do wypełniania karmą a do wspólnej zabawy na początek fajny kawałek futerka na długim sznurku. Quote
Harley Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Kup wkład do mopa z mikrofibry - kosztuje niewiele, a zabawa w szarpanie równie świetna jak wypasionymi zabawkami z firm handmade: Quote
Psioczka Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 No niestety, Lena nie należy do tych psów które lubią się szarpać :/ Quote
wet-CBDNA_pl Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Nawet nie chodzi o kolorystykę czy szarpanie,ale o to aby zabawki miały coś do zaoferowania,np jedną z takich ulubionych zabawek naszej suni jest piłka,a najlepiej jeżeli kopnie się ją do przodu,nieziemski widok tak cieszącego się psa:) Quote
Psioczka Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Mam pytanie:co myślicie o takiej kości by posłużyła do aportowania na podwórku? Quote
Mary&Shena Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Co do tej osttanij kości, to chyba zabawki z sumplasta... Ich wytrzymałość jest wątpliwa, tak jak i bezpieczeństwo dla psiaka ;) Z takich tańszych, zainwestowałabym raczej w zabawki Comfy. Quote
Psioczka Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Godzinę temu, Mary&Shena napisał: Co do tej osttanij kości, to chyba zabawki z sumplasta... Ich wytrzymałość jest wątpliwa, tak jak i bezpieczeństwo dla psiaka ;) Z takich tańszych, zainwestowałabym raczej w zabawki Comfy. Tak, to są kości z sumplasta, podobno sumplast jest dobry... Wiem że tanie, fajne i dobrej jakości zabawki ma trixie :) Quote
Mary&Shena Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 5 godzin temu, Psioczka napisał: Tak, to są kości z sumplasta, podobno sumplast jest dobry... Wiem że tanie, fajne i dobrej jakości zabawki ma trixie :) Jak dla mnie sumplast to badziewie, ale jak dla mnie ;p Trixie ma część zabawek super, część średnią - ale można znaleźć w ich ofercie naprawdę super rzeczy :) Quote
Recommended Posts