Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Joluś, to ja!:multi: Pamiętasz mnie? :oops: Przyszłam powiedzieć, że masz absolutnie piękny bannerek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Teklunia napisał(a):Joluś, to ja!:multi: Pamiętasz mnie? :oops: Przyszłam powiedzieć, że masz absolutnie piękny bannerek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: no mam piekny banerek, ale to nie ja... tylko Eria robila (t.j. ten bezowy) Quote
eria Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Joluś jo Ci to na żywo godała - jestem pod wrażeniem - że nauczycielka (w dodatku historii) może być tako pojętno bestia i w dodatki tako fajno babka z genialnym poczuciem humoru :evil_lol: :evil_lol: w ogóle było super i w sobotę u Gutkowych i w niedzielę u Inki :lol: a banerki - napisałach Ci co myśla na gg to tu już nie musza :D Quote
eria Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 sota36 napisał(a):UWAGA!!! Przedstawiam pierwsyw miare porzadnie wykonany przeze mnie a kto ją nauczył to już nie napisała :evil_lol: jak ją Eriaczek w pocie czoła z kielichem wina nauczyła :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 foteczki z sobotniej wizyty u Gutosława :lol: bo Jola tylko dwie wkleiła:mad: tak mnie baba potraktowała a teraz foty z seriii "Jola uczy się robienia banerków,proszę zwrócić uwagę na zmiany położenia rąk :evil_lol: tak bidula ciężko myśli Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 p.s.ta biała kartka to ściąga którą se napisała ale odwróciłam na drugą stronę coby nie ściągała :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 boski i boski kucyk :p a teraz foty z seriii "Jola uczy się robienia banerków,proszę zwrócić uwagę na zmiany położenia rąk :evil_lol: tak bidula ciężko myśli oj ... widzę Jola że ciężko idzie i nauczyciel srogi ;) Ja tam nadal banerów robić nie umiem :oops: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 .pieknego mom zieciunia !!!!!!!!!!! ;-) Normalnie Jolcia sie sztresowałaaaaaa ;-) Ale opłacało sie ....idzie ku lepszemu ;-) Buziaczki Quote
sota36 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ło Matyldo!!! Nie dosc, ze mnie ta Eria wykonczyla - testy, sprawdziany mi z tychbanerkow robil, to mnie jeszcze nie pochwalila! Aucznia trzeba zmotywowac! Jedza jest i tyle!!! p.s. KAterinas - kucyki to ja "umiem" robic!!! Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale ja cię pochwaliłam, na gadu przecież mówiłam Ci że wszystko super, tylko napisy kiepsko :lol: naprawdę ten baner do Darka jest boski!! :loveu: i nie morduj mnie bo Ci foteczki do galerii wklejam, jeszcze trochę zostało :D by the way - jakie testy i sprawdziany ???!!! a tego kucyka to akurat ja robiłam bo oczki chciałam zobaczyć :) Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ?????? to znaczy sie ze bedzie wiecej fotek ? czy jak ?......bom dzisiaj ciezko kapujaca jest eheh..... Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia']?????? to znaczy sie ze bedzie wiecej fotek ? czy jak ?......bom dzisiaj ciezko kapujaca jest eheh..... będzie więcej :lol: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No to dawaj LALUNIA ;-) dawaj ..........bom ciekawska strasznie ;-) A potem do wyra marsz !!!!! Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 .....eheheheh Jolcia wylaczyła ogrzewanie ;-) oszczyndzo na wesele ;-) Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] .....eheheheh Jolcia wylaczyła ogrzewanie ;-) oszczyndzo na wesele ;-) to w autku jest!!!!!!!! Quote
sota36 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 W autku tez mozna oszczedzac! A oszczedzamyna wesele ...Kasi Tenkowej!!! Ide na lifting!!!!!!! Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jeszcze mi powiedz kaj ty te zmarszczki widzisz ?? to jo chyba więcej mom !! Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A czy to wazne kaj to jest ? oszczyndzo i tyla ;-) Co do zmarszczek .zmien se lusterko tak jak moja kolezanka heehehe;-)......nie bedziesz ich widziec ;-) A tak powaznie to zmarszczki chyba mosz na dooooopce ;-) bo na buziolu to jo nic nie widziała ;-) Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale podejrzliwo, jo chca te foty co ci mówiłam Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia']A czy to wazne kaj to jest ? oszczyndzo i tyla ;-) Co do zmarszczek .zmien se lusterko tak jak moja kolezanka heehehe;-)......nie bedziesz ich widziec ;-) A tak powaznie to zmarszczki chyba mosz na dooooopce ;-) bo na buziolu to jo nic nie widziała ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak samo se pomyślałam.... Quote
Katerinas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='sota36']p.s. KAterinas - kucyki to ja "umiem" robic!!! A mi sie podobają :p Są artystyczne :p Cudnie zakochana para :multi: I po co Ci lifting kobito :-o Gdzie Ty te zmarszczki widzisz... a uwierz mi, dobre binokle mam na nosie i ja tam takowych nie widzę ;) ;) Quote
Recommended Posts