Katerinas Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 sota36 napisał(a):Katerinas - z przeslodniego Alfika zrobil sie paskudny kłotliwy potwfffor! oojjj... chyba nie jest tak źle ;) Ale powiem szczerze, jak patrzę na młode briardy to czasami żałuję że one jak rosną nie są cały czas takie same :smile: takie Alfiki :smile: Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 sota36 napisał(a):Katerinas - z przeslodniego Alfika zrobil sie paskudny kłotliwy potwfffor! Nie słuchajcie Jolci :evil_lol:... kłamie ,albo nie mowi całej prawdy :evil_lol: jak kto woli ! Gutek to przesłodki i kochany Alfik :loveu::loveu: a ze troszku pyskaty sie zrobił ? no coz kto z kim przestaje takim sie staje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A paskudny potwfffor?????? nie obrazaj mojego Zieciunia:mad: bo manto :mad: Buziaczki ehehehhe :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Z pamietnika psa. Ja pyskaty? No nie powiem, troche dziobe dre! Ale to moja wina, ze na wielu rzeczach sie znam i wszystko muszem przedyskutowywac!? No moja wina? Ze mam pyskatych Mójów? Widzialy galy, co kupowaly,nie? Albo i nie...??? Fakt - ziob to mi sie zadko zamyka - nawet kiedy spie to mam go otwarty! tylko te moje ...wyziewy... Fe! Ale czy ja o nich tu i teraz powieniem pisac? Niestety - Jola juz znalazla na nie sposob! Mowi - "Gutek, zamknij dziob, daj oddychac!" Ale ja tam dalej swoje. No i poszla do Wujka Tomka, do weta mojego, i kupila takie psik - psik - coby mi nie capilo z paszczy.... Tylko czy ja se to dam psiknac??? - HIHIHI!!!! Ja to zobaczylem - to chodu!!! I juz mnie nie ma. Ale Jola chce mnie pierw zabawa odstresowac. Mysli, ze ja zapomne,co ze mna kcą zrobic - nie dam sie! Wrzeszczy "chodu!", a ja latam po mieszkaniu jak "gupi" i macham ogonem! No latam jak ten"gupi"! No trzeba tez se sapnac! A to zdjecie dla Cioci Katerinas - pyskaty jestem! Quote
DużyCP Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Gutek nie daj się !! wszystkie briardy drą dzioba !! cichy briard to chory briard Quote
Katerinas Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='sota36'] A to zdjecie dla Cioci Katerinas - pyskaty jestem! Cudny :loveu: :loveu: Cudnie pyskaty :loveu: boszz... jak mi brakuje szczekania Gajki .... Quote
panienkabubu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ojejku jaki pyskocccc :loveu: :loveu: :loveu: Ale Gutek nie przejmuj sie, tak Cie wychowali to tak teraz mają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
sota36 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Katerinas'] Cudny :loveu: :loveu: Cudnie pyskaty :loveu: boszz... jak mi brakuje szczekania Gajki .... wiesz - Gutek to nie Gajeczka, ale jak chcesz to Ci wysle plytke z wrzaskami Gucia:) [quote name='panienkabubu']ojejku jaki pyskocccc :loveu: :loveu: :loveu: Ale Gutek nie przejmuj sie, tak Cie wychowali to tak teraz mają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:niby tak, tak sie chlopak wychowal, a raczej - odchowal - ale i tak go kochamy!!! DCP - y !!! Wy mi juz tak go nie buntujcie!!!!!!p.s. pileczki szukamy:) Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='sota36'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja bym uplotła warkoczyki:evil_lol: . Quote
sota36 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 aAle Wymnie nie musicie lubic! Taka kara! Tyle kudlow na warkoczyki mam uplesc! Aha - jutro bedziecie swiadkami pierwszego wlasnego banerka - Eria mnie ma uczuc!!1 p.s. bidulka ta Eria.... Quote
eria Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 JESSUU JA NIE WIEDZIAŁAM ŻE Z TYMI BANKAMI U JOLITAK ŹLE......... ALE TROCHĘ JEJ POTŁUMACZYŁAM I CHYBA ZAJARZYŁA :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Z pamietnika psa. Mialem dzis goscia! Przyjechala do mnie Ciocia Ania ( jaki fajny prezent mi dala, zebym sie nie zgupil - takiego "dzipsa", czyli psi GPS). Byla tez Foxi - troche marudna i szczekliwa Panna, ale spoko! oto Ona:) w calej okazalosci! Quote
sota36 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 UWAGA!!! Przedstawiam pierwsyw miare porzadnie wykonany przeze mnie sama banerek!!! Jestem z niego dumna! A co Wy na to? z avatarkiem Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Swietny! No gratulacje! Mi się bardzo podoba:loveu: ! Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='sota36']UWAGA!!! Przedstawiam pierwsyw miare porzadnie wykonany przeze mnie sama banerek!!! Jestem z niego dumna! A co Wy na to? z avatarkiem :multi::multi::multi:jakie z was zdolniachy:multi: Quote
zuzolandia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Widac ze sobota nie nalezy do dni zmarnowanych ;-) Gratulacje siostrunia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 To banerek dla Darka, mam nadzieje, ze go wykorzysta. Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :multi::multi::multi:cześć marudy ......ja ciężko pracuję przepisuje materiały które cały tydziem płodziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że TZ w drugim pokoju ...bo nie wie co piszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aaa Jola!!! :) Jestem pod wrazeniem!!! suuuuuuuper Ci wyszly banerki i nawet avatarek :) Wpadnij do mnie, ja tez zaczynam sie tym bawic, dzisiaj pierwsze cztery zrobilam :) :drinking: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dawi00']No i jesteśmy po spotkaniu w Zuzolandii, a poza tym mam banerek- Jolusia mi zrobiła;)ha ha wiemy ...Jolus wcześniej zakablowała:p Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziendoberek ;-) .......ja nie moge......ALEZ SIE NAM DARECKI WYSTROIł !!!!! No Jolcia widac dba o zywiciela rodzinki heheehhehe ;-) Buziaczki przesyłamy ....... ps. Darek !!!!!!! słuchom i słuchom......i konca nie widac ! dzieki ! KOCHOM CIE ;-) heheheehhe Quote
sota36 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Czesc czesc - jak mi co łodbije, to moze jakies foty dzis beda???? Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To jo prosza coby Ci łodbiło ;-) heeheheh Quote
Recommended Posts