Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Katerinas - z przeslodniego Alfika zrobil sie paskudny kłotliwy potwfffor!

oojjj... chyba nie jest tak źle ;)
Ale powiem szczerze, jak patrzę na młode briardy to czasami żałuję że one jak rosną nie są cały czas takie same :smile: takie Alfiki :smile:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Katerinas - z przeslodniego Alfika zrobil sie paskudny kłotliwy potwfffor!

Nie słuchajcie Jolci :evil_lol:... kłamie ,albo nie mowi całej prawdy :evil_lol: jak kto woli !
Gutek to przesłodki i kochany Alfik :loveu::loveu: a ze troszku pyskaty sie zrobił ? no coz kto z kim przestaje takim sie staje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A paskudny potwfffor?????? nie obrazaj mojego Zieciunia:mad: bo manto :mad:

Buziaczki ehehehhe :loveu::loveu::loveu:

Posted

Z pamietnika psa.
Ja pyskaty? No nie powiem, troche dziobe dre! Ale to moja wina, ze na wielu rzeczach sie znam i wszystko muszem przedyskutowywac!? No moja wina? Ze mam pyskatych Mójów? Widzialy galy, co kupowaly,nie? Albo i nie...???

Fakt - ziob to mi sie zadko zamyka - nawet kiedy spie to mam go otwarty!
tylko te moje ...wyziewy... Fe! Ale czy ja o nich tu i teraz powieniem pisac? Niestety - Jola juz znalazla na nie sposob! Mowi - "Gutek, zamknij dziob, daj oddychac!" Ale ja tam dalej swoje. No i poszla do Wujka Tomka, do weta mojego, i kupila takie psik - psik - coby mi nie capilo z paszczy.... Tylko czy ja se to dam psiknac??? - HIHIHI!!!!

Ja to zobaczylem - to chodu!!! I juz mnie nie ma. Ale Jola chce mnie pierw zabawa odstresowac. Mysli, ze ja zapomne,co ze mna kcą zrobic - nie dam sie!

Wrzeszczy "chodu!", a ja latam po mieszkaniu jak "gupi" i macham ogonem!

No latam jak ten"gupi"!

No trzeba tez se sapnac!

A to zdjecie dla Cioci Katerinas - pyskaty jestem!

Posted

[quote name='Katerinas']

Cudny :loveu: :loveu:
Cudnie pyskaty :loveu:
boszz... jak mi brakuje szczekania Gajki ....
wiesz - Gutek to nie Gajeczka, ale jak chcesz to Ci wysle plytke z wrzaskami Gucia:)

[quote name='panienkabubu']ojejku jaki pyskocccc :loveu: :loveu: :loveu:
Ale Gutek nie przejmuj sie, tak Cie wychowali to tak teraz mają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:niby tak, tak sie chlopak wychowal, a raczej - odchowal - ale i tak go kochamy!!!
DCP - y !!! Wy mi juz tak go nie buntujcie!!!!!!p.s. pileczki szukamy:)

Posted

aAle Wymnie nie musicie lubic! Taka kara! Tyle kudlow na warkoczyki mam uplesc!
Aha - jutro bedziecie swiadkami pierwszego wlasnego banerka - Eria mnie ma uczuc!!1 p.s. bidulka ta Eria....

Posted

Z pamietnika psa.
Mialem dzis goscia! Przyjechala do mnie Ciocia Ania ( jaki fajny prezent mi dala, zebym sie nie zgupil - takiego "dzipsa", czyli psi GPS).
Byla tez Foxi - troche marudna i szczekliwa Panna, ale spoko!

oto Ona:) w calej okazalosci!

Posted

[quote name='sota36']UWAGA!!!
Przedstawiam pierwsyw miare porzadnie wykonany przeze mnie sama banerek!!! Jestem z niego dumna! A co Wy na to?

z avatarkiem

:multi::multi::multi:jakie z was zdolniachy:multi:

Posted

:multi::multi::multi:cześć marudy ......ja ciężko pracuję przepisuje materiały które cały tydziem płodziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że TZ w drugim pokoju ...bo nie wie co piszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziendoberek ;-) .......ja nie moge......ALEZ SIE NAM DARECKI WYSTROIł !!!!! No Jolcia widac dba o zywiciela rodzinki heheehhehe ;-)
Buziaczki przesyłamy .......

ps. Darek !!!!!!! słuchom i słuchom......i konca nie widac ! dzieki !
KOCHOM CIE ;-) heheheehhe