Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
Joluś mam nadzieję że wystawiłaś kilka pałek na półrocze !!!!! :evil_lol: ja to bym była baaardzo wredną nauczycielką :evil_lol:
- wystawialm MALO! Tylko 18!!! Serio - jakna moja jedzowatosc - to pryszcz! Cyba sie koncze!

madzia18sosnowiec napisał(a):

skąd ja znam ten wzrok :loveu: :loveu: :loveu:

ps. jola widze, ze gucio tez zarłok, długo piłeczka nie pozyje :lol:
Madzienko - pilkazyje - Gutek jest 'szporobliwy"!

Posted

Jola dawaj foty Gucia z łapami oklejonymi śniegowymi kulami bo chcę się pocieszyć że właściciele briardów mają gorzej!!!!!! :placz: :placz: :placz:

Posted

sota36 napisał(a):
- wystawialm MALO! Tylko 18!!! Serio - jakna moja jedzowatosc - to pryszcz! Cyba sie koncze!

Dwa pytanka :)
18 pał na ile uczniów? ;)
I jak to jest, kto jest winien tych pał? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No juz juz:) Jestesmy, odkopani, bo zasypani -hihihi
Z pamietnika psa...
Oj cos dlugo musialem na to biale czekac! Dlugo! W listopadzie troche popadalo i koniec. Ale teraz!!! Jest zarabiscie!Sami zobaczcie! Nie musze sie kapac,bo jestem 2 razy dziennie wytarzany w tym bialym, to jest w sniegu! A on taki puszysciutki jak biszkopcik, co go Jola nie umie robic!

Foty troche slabiuchne - bo to z tego..., no... telefonika...

Ale najwazniejsze, ze sa i ze widac, ze micha mi sie cieszy, nie?
No wiec bylem dzis z Mójami na psacerku i caly czas mordowalem Jola, ze niby taki agresywny jestem. Mordowalem i mordowalem, az Ja ...uzarlem - oj, biedna Ona, biedna. No,ale po co rece mi do dzioba pchala?Po co tymi swoimi galazkami wymachiwala ja biegla? Czy ja macham lapami i wrzeszcze jak zasuwam po smiegu?
Zle wymierzylem, zlapalem i ugryzle. A ze trafilem w zyle, czy cos tam co sie ma, to zaraz siniak sie zrobil. Chyba mnie jednakza to na allegro wystawi...

Dla mnie to fajna zabawa byla, ale chyba sie troche wkurzyla???

No i po zabawie... :( Pogniewala sie... No wiem, wiem, zebole to mam, ale czy to moja wina? Obrazila sie... Hmmm - trza Ja przeprosic - najlepiej z siebie glupa zrobie, to sie usmiechnie i bedzie ok. No to uwaga - głupawka!!!

Głupawki ciag dalszy...

I jeszcze....

No juz Jej przeszło - rzuca mi sniegowe kulki! Bonie dydo - zeby tylko Jej nie chapsnac!!!

Posted

oh jakie radosne kulki na łapach tylko szkoda że tak mało jakoś!! Jola napewno oszkubała przed zdjęciem żebym to się nie cieszyła że briardziarze mają gorzej :evil_lol: :evil_lol:
a i tak ją kochomy!!

Posted

zuzolandia napisał(a):
Doberek ;-) ta i chciałam Wam przypomniec ze ow YETI vel WIELKA STOPA jest moim zieciem ehheeheh;-)
Buziaczki
ufff, dobrze, ze nie Smierdzaca stopa!