Tina.Sara Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dobry dzień... a co ja widze...fotecke :cool3:!!!! Quote
Katerinas Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ło matko... ale się przeraziłam jak zobaczyłam zielonego Gutka :lol: dobrze że szybko zaczęłam dalej czytać... :lol: Quote
panienkabubu Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 o matko.... :crazyeye: zielony gutek :crazyeye: ale to pewnie jakas przerobka w paint shopie byla :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
sota36 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Z pamietnika psa. Ja i pierniczek :) Nie moge napisac "Ja i piernik", bo pomyslicie, ze to o mnie chodzi:) Hmmm - czy dostane pierniczka? Jest! Jest lukrowane serducho!!!! I jest haslo "Morduj!", czyli po mojemu - moge zjesc! Moim zwyczajem trzeba sie pierw na to polozyc! Czyli potraktowac cialem. Potem łobślinić! Cos twadry ten pierniolek... No coz, Świeta byly dawno... A potem zjesc. Stary piernik, bo stary, ale jeszcze calkiem, calkiem. p.s. teraz wiem, czemu mowi sie do kogos , ze jest stary piernik! Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki dobry pierniczek ... w sprawie odżywki to miałaś na myśli moją szacowną czuprynkę:razz: Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 sota36 napisał(a):Z pamietnika psa. Ja i pierniczek :) Nie moge napisac "Ja i piernik", bo pomyslicie, ze to o mnie chodzi:) Hmmm - czy dostane pierniczka? moje rudości piękniaste :loveu::loveu::loveu: jeszcze zdjęć, jeszcze!!! Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 p.s. teraz wiem, czemu mowi sie do kogos , ze jest stary piernik! znaczy się twardy, sztywny , nie do przegryzienia i w ogóle błe.... :evil_lol: :evil_lol: "po co oni mi to w ogóle dają!!!":evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 WIDZE ZE MARKIEFFFKA SPOTEGOWAłA KOLOREK ;-) My jestesmy dalej czarno siwo plowi z dodatkiem rudosci heheeh;-) Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witajcie o swicie kochani ciasteczkozercy ;-) KOCHOM WOS !!! Quote
Tina.Sara Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cześć:cool3: jakie śliczności :loveu: tylko mało! :cool3: Quote
eria Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 POFARBOWALI PSA !!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 No tu! Z pamietnika psa...Piekny dzien dzis! Poszedlem z Mójami na psacer! Zaczeło sie od rozgrzewki! Biegi! Uprawialismy sport! Przeciaganie liny, to znaczy wlasciwie sznurka od pileczki, co dostalem na Swieta. Potem byl rzut w dal - szukam i szukam... A co ja, jaki "poszukiwacz" jestem??? Rzucili, to niech se sami w te krzaki leza! Eeeee pojde tam - nie poradza se! Mam! Mam! Bystrzak jestem! Teraz Jola sie ze mna (hihihi) siluje- dobra, dam jej fory! Niech sie cieszy! A co! Stac mnie! Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 .....heee markieffkowa dooopeczka zieciunia .....;-) Quote
eria Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a co to takie cimne te foty ?! :lol: a ten sznurek od piłeczki jest aż tak mocny że wytrzymuje szarpanie Gutka ? mi się zawsze wydaje że taki sznurek od piłki to nawet Foxi jednym pociągnięciem zerwie... Quote
panienkabubu Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Widocznie Gutek jest delikatny w tej swojej brutalnosci;] Quote
Teklunia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 panienkabubu napisał(a):Jolu, wysyłam Ci PW.co za PW:mad: czy nie wiecie, że w towarzystwie nie ma tajemnic :eviltong: Quote
panienkabubu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Teklunia napisał(a):co za PW:mad: czy nie wiecie, że w towarzystwie nie ma tajemnic :eviltong: oj pytałam o to, skąd Gutek ma taki ładny brązowy koloooor:eviltong: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :oops:Joluś ....a ja zapomniałam ......:cool3: Najlepsiejszego ....spóźnione ale szczere:Rose::Rose::Rose::calus: Quote
sota36 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 A dziekuje, ale to mialo byc "incoguto" Quote
zuzolandia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jo Ci dom inugnito !!!! niedobra kobito !!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEJSZEGO !!!!!! KOCHOMY CIE !!!!! BUZIACZKI !!!! Quote
Recommended Posts