panienkabubu Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Teklunia napisał(a):Dzień dobvry! :) Oświadczam, że nieprzytomnie, okrutnie i wręcz nieziemsko chce mi się spać i postuluję zrobienie dodatkowego dnia wolnego po nowym roku na dojscie do pełni sił i nie tak szokujący powrót do szarej rzeczywistości? Kto jest za? :cool3: Kasia, ja miałam 2 stycznia wolne, nie iwem jak Ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ben do weta dopiero w lutym.. u.. to juz za miesiac :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dziendoberek kochani ;-)...mam nadzieje siostruniou ze byłas wyrozumiała dla 2 ??? hehehe;-) Buzioki Quote
zuzolandia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dziendoberek kochane ludziki najbardziej przekofffanego kudłacza ;-) Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Gutek zaszczepiony, nas też czeka wizyta u weta ,mamy w styczniu szczepienia przeciwko różnym choróbskom ... ;) a tak wogóle to gdzie się podziewacie?:roll: Quote
sota36 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Kochani - nie zniknelam, tyle ze mam "kupe"roboty - zbliza sie polrocze! Weekend pod haslem "szkolna biurokracja". Wpadam do Waszych galerii, cosik tam szkolnego robie i uciekam ...spac... Mam nadzieje, ze jutro jakies foty wstawimy , a i Gutek napisze cos w pamietniku! Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='sota36']Kochani - nie zniknelam, tyle ze mam "kupe"roboty - zbliza sie polrocze! Weekend pod haslem "szkolna biurokracja". Wpadam do Waszych galerii, cosik tam szkolnego robie i uciekam ...spac... Mam nadzieje, ze jutro jakies foty wstawimy , a i Gutek napisze cos w pamietniku!:razz:skąd my to znamy Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 sota36 napisał(a):Kochani - nie zniknelam, tyle ze mam "kupe"roboty - zbliza sie polrocze! Jola się odezwała :multi: o połroczu coś wiem ,w środę jadę na zebranie do liceum ;) Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dobry dobry robaczki ;-) sprzatac sprzatac bo inspekcja przyjyzdzo ;-),,,bydzie zaglondac w kazdy kat heheh;-) Zartowałam ;-).....buzioczki przesylamy ..narazie wirtualnie ;-) Quote
Katerinas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Zaglądam... myślałam, że se fotek Gutka futrzaka, mopa, Alfika cudnego pooglądam.. A tu gucio :mad: ;) :lol: Sota, Ala - w szkole pracujecie? Zdradźcie tajemnice czego uczycie? :smile: Quote
sota36 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Ala jest nauczycielem przedszkolnym - ciezka harowka, a ja ucze w gimnazjum i liceum historii, choc nazywam to coraz czesciej "histeria", bo mlodziez jakos nie bardzo do wiedzy lgnie.... Quote
Katerinas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 sota36 napisał(a):Ala jest nauczycielem przedszkolnym - ciezka harowka, a ja ucze w gimnazjum i liceum historii, choc nazywam to coraz czesciej "histeria", bo mlodziez jakos nie bardzo do wiedzy lgnie.... ha ;) czyli jak będę miała problem z moim "glutkiem" jak będzie w przedszkolu to mogę pisać do Ciebie Alu ;) :lol: Sota ... histerii mówisz :lol: Aż tak jest teraz źle? :roll: Quote
sota36 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Z pamietnika psa. Jestem "miszcz"! Wczoraj skonczylem 2, 5 roku! Tak, tak - dziekuje za zyczenia, ble, ble, ble...Dziekuje za pamiec, ble,ble, ble i takie tam. Jestem wkurzony!!! Mója kupila mi ''odzywke" - Zuziu - zobacz jak wygladam!!!! Niby taka nowoczesna, taka dobra! Na piekne kudly! I co? Wygladam jak IDIOTA!!!!! Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Katerinas napisał(a):ha ;) czyli jak będę miała problem z moim "glutkiem" jak będzie w przedszkolu to mogę pisać do Ciebie Alu ;) :lol: Sota ... histerii mówisz :lol: Aż tak jest teraz źle? :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak Kasiu wspomagam dobrym słowem;) sota36 napisał(a):Z pamietnika psa. Jestem "miszcz"! Wczoraj skonczylem 2, 5 roku! Tak, tak - dziekuje za zyczenia, ble, ble, ble...Dziekuje za pamiec, ble,ble, ble i takie tam. Jestem wkurzony!!! Mója kupila mi ''odzywke" - Zuziu - zobacz jak wygladam!!!! Niby taka nowoczesna, taka dobra! Na piekne kudly! I co? Wygladam jak IDIOTA!!!!! :crazyeye:o rany Joluś co ty Gutkowi zrobiłaś Quote
eria Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 GUCIO POZIELENIAŁ ZE ZŁOŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
sota36 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Z pamietnika psa... Nabralem Was!!! Nie jestem zielony!!! oto dowod! No wiec - pada deszcz, wiec szybko siQ i to drugie! A teraz zabawa!!!!! No chodz sie pobawimy! No chodz! dslugo bede musial wrzeszczec? Jeny - pobaw sie!!! No trudno - zrobie se turlanko! Fajna zabawa! p.s. Ludzie!!! Ja widze!!!!! Quote
sota36 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Z pamietnika psa, cd... Bonie, jacy oni sa dzis nudni! Chyba przez te pogode. Mój spi,Jola cosik tam na jakis karteczkach pisze, aha - polrocze sie zbliza w szkole - hmmm - beda FERIE i WIOCHA!!!!! To w takim razie zajme sie soba! Moze sie podrapie???? Albo sprawdze, czy wszystko jeszcze ok! Yes! Yes! Yes!!!! Quote
sota36 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 eria napisał(a):GUCIO POZIELENIAŁ ZE ZŁOŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: hahaha - niezle sie wkurzyl! Alicjarydzewska napisał(a)::mad:oj Joluś sie doigrasz;) no, chyba przesadzilam. Alus - moge Ci odstapic odzywke!!!! Quote
eria Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehehe genialny opis : czy wszystko JESZCZE ok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyt.czy mi na spaniu czegoś nie ucięli czasem... Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 widzę Joluś że też ostatnio nie bywasz... ale może to i dobrze, bo zaległości nie mam ;):evil_lol: sota36 napisał(a): Guciu, ciesz się póki możesz! :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 .boszzzzzzzzzzz to Zuzola tyz tak bydzie miałą ?????? heheheeh Witojcie ludki moje kochane ;-) Quote
Recommended Posts