Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
Dzień dobvry! :)

Oświadczam, że nieprzytomnie, okrutnie i wręcz nieziemsko chce mi się spać i postuluję zrobienie dodatkowego dnia wolnego po nowym roku na dojscie do pełni sił i nie tak szokujący powrót do szarej rzeczywistości? Kto jest za? :cool3:

Kasia, ja miałam 2 stycznia wolne, nie iwem jak Ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ben do weta dopiero w lutym.. u.. to juz za miesiac :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gutek zaszczepiony, nas też czeka wizyta u weta ,mamy w styczniu szczepienia przeciwko różnym choróbskom ... ;)

a tak wogóle to gdzie się podziewacie?:roll:

Posted

Kochani - nie zniknelam, tyle ze mam "kupe"roboty - zbliza sie polrocze! Weekend pod haslem "szkolna biurokracja". Wpadam do Waszych galerii, cosik tam szkolnego robie i uciekam ...spac...
Mam nadzieje, ze jutro jakies foty wstawimy , a i Gutek napisze cos w pamietniku!

Posted

[quote name='sota36']Kochani - nie zniknelam, tyle ze mam "kupe"roboty - zbliza sie polrocze! Weekend pod haslem "szkolna biurokracja". Wpadam do Waszych galerii, cosik tam szkolnego robie i uciekam ...spac...
Mam nadzieje, ze jutro jakies foty wstawimy , a i Gutek napisze cos w pamietniku!:razz:skąd my to znamy

Posted

sota36 napisał(a):
Kochani - nie zniknelam, tyle ze mam "kupe"roboty - zbliza sie polrocze!

Jola się odezwała :multi:

o połroczu coś wiem ,w środę jadę na zebranie do liceum ;)

Posted

Zaglądam... myślałam, że se fotek Gutka futrzaka, mopa, Alfika cudnego pooglądam.. A tu gucio :mad: ;) :lol:

Sota, Ala - w szkole pracujecie? Zdradźcie tajemnice czego uczycie? :smile:

Posted

Ala jest nauczycielem przedszkolnym - ciezka harowka, a ja ucze w gimnazjum i liceum historii, choc nazywam to coraz czesciej "histeria", bo mlodziez jakos nie bardzo do wiedzy lgnie....

Posted

sota36 napisał(a):
Ala jest nauczycielem przedszkolnym - ciezka harowka, a ja ucze w gimnazjum i liceum historii, choc nazywam to coraz czesciej "histeria", bo mlodziez jakos nie bardzo do wiedzy lgnie....

ha ;) czyli jak będę miała problem z moim "glutkiem" jak będzie w przedszkolu to mogę pisać do Ciebie Alu ;) :lol:

Sota ... histerii mówisz :lol:
Aż tak jest teraz źle? :roll:

Posted

Z pamietnika psa.
Jestem "miszcz"! Wczoraj skonczylem 2, 5 roku! Tak, tak - dziekuje za zyczenia, ble, ble, ble...Dziekuje za pamiec, ble,ble, ble i takie tam.
Jestem wkurzony!!! Mója kupila mi ''odzywke" - Zuziu - zobacz jak wygladam!!!!
Niby taka nowoczesna, taka dobra! Na piekne kudly! I co? Wygladam jak IDIOTA!!!!!

Posted

Katerinas napisał(a):
ha ;) czyli jak będę miała problem z moim "glutkiem" jak będzie w przedszkolu to mogę pisać do Ciebie Alu ;) :lol:

Sota ... histerii mówisz :lol:
Aż tak jest teraz źle? :roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak Kasiu wspomagam dobrym słowem;)

sota36 napisał(a):
Z pamietnika psa.
Jestem "miszcz"! Wczoraj skonczylem 2, 5 roku! Tak, tak - dziekuje za zyczenia, ble, ble, ble...Dziekuje za pamiec, ble,ble, ble i takie tam.
Jestem wkurzony!!! Mója kupila mi ''odzywke" - Zuziu - zobacz jak wygladam!!!!
Niby taka nowoczesna, taka dobra! Na piekne kudly! I co? Wygladam jak IDIOTA!!!!!

:crazyeye:o rany Joluś co ty Gutkowi zrobiłaś

Posted

Z pamietnika psa...
Nabralem Was!!! Nie jestem zielony!!! oto dowod!
No wiec - pada deszcz, wiec szybko siQ i to drugie! A teraz zabawa!!!!!
No chodz sie pobawimy!

No chodz! dslugo bede musial wrzeszczec?

Jeny - pobaw sie!!!

No trudno - zrobie se turlanko!

Fajna zabawa! p.s. Ludzie!!! Ja widze!!!!!

Posted

Z pamietnika psa, cd...
Bonie, jacy oni sa dzis nudni! Chyba przez te pogode. Mój spi,Jola cosik tam na jakis karteczkach pisze, aha - polrocze sie zbliza w szkole - hmmm - beda FERIE i WIOCHA!!!!!
To w takim razie zajme sie soba!

Moze sie podrapie????

Albo sprawdze, czy wszystko jeszcze ok! Yes! Yes! Yes!!!!

Posted

eria napisał(a):
GUCIO POZIELENIAŁ ZE ZŁOŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:
hahaha - niezle sie wkurzyl!

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:oj Joluś sie doigrasz;)
no, chyba przesadzilam. Alus - moge Ci odstapic odzywke!!!!