sota36 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Teklunia']Joluś, czy Ty wiesz że jesteś wspaniała! i mądra i dobra i taka kochana, że hej!!! I bądź taka cały czas!!! - ło MAtyldo, a za co to tak? Co ja zrobilam? [quote name='panienkabubu']popieram :loveu: - jeszcze w to uwierze!!! [quote name='Alicjarydzewska']Hey Gutki Jolutki:multi::multi::multi:Hey! Hey! Ozzulkowa Alicjo!!! Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 sota36 napisał(a):- ło MAtyldo, a za co to tak? Co ja zrobilam? - jeszcze w to uwierze!!! Ty już się taka fajna pewnie urodziłaś! Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 :BIG: 2007 :BIG: [SIZE=2]Z pamietnika psa. No i po imprezie! Fajnie bylo - nie szczekne, ale niewiele pamietam, bo ...przespalem. Cienki ze mnie "zawodnik". Spalo mi sie dobrze, i powiem - DZIELNY JESTEM!!!! Nic a nic sie nie balem, jak strzelali! Nie bylem na zadnych "ziołach"! Na zadnych! A dzis mamy "dzien lenia"! Tym bardziej, ze pada deszczyk! Rano tylko Mój mnie wyprowadzil przed praca, potem Jola, no i zaswinilem sie łokrutnie - bylo mycie podwozia. Potem troche sie poczesalem. No i teraz hop - siup na kanape, dopoki Darek mnie nie zlapie! Aha - dzis sa 15 "urodzinki" mojego Brata!!!! Zawsze dostawal ciacho na slodko, albo ciacho - szynke! No i prezent jakis! Aaaa! I jeszcze jedno - widziecie - mam nowa frotke - brazowa! Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='sota36'] [SIZE=2] hihih :D odsypia się sylwestrowe szaleństwa, co? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [SIZE=6] [SIZE=2]gutasku nasz kochany!ale cie urządzili!:lol: ciotka przyznaj sie ze pies na prochach był :eviltong: Quote
Katerinas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='sota36'][SIZE=2]Rano tylko Mój mnie wyprowadzil przed praca, potem Jola, no i zaswinilem sie łokrutnie - bylo mycie podwozia. Potem troche sie poczesalem. No i teraz hop - siup na kanape, dopoki Darek mnie nie zlapie! Ależ leniuszek :loveu: A ten kucyk to naprawdę ma zarabiasty :crazyeye: :loveu: :loveu: No przy takiej pogodzie jak dziś ... to było mega szorowanie podwozia, nie? ;) A wogóle to dobry wieczer w Nowym Roczku :smile: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'][SIZE=6] [SIZE=2]gutasku nasz kochany!ale cie urządzili!:lol: ciotka przyznaj sie ze pies na prochach był :eviltong: nie byl!!! Madziu - on to mial po prostu (jej, nigdy nie zapamietam, czy to sie razem pisze, czy osobno) - mial "pod ogonkiem"! Quote
Teklunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dzień dobvry! :) Oświadczam, że nieprzytomnie, okrutnie i wręcz nieziemsko chce mi się spać i postuluję zrobienie dodatkowego dnia wolnego po nowym roku na dojscie do pełni sił i nie tak szokujący powrót do szarej rzeczywistości? Kto jest za? :cool3: Quote
eria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 najważnieszo w tym wszystkim oczywiście jest ta brązowo frotka !!!!!!!!!!!!! :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ciotka zapraszamy na winko urodzinowe dziisja do nas :cool3: :eviltong: Quote
sota36 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Teklunia napisał(a):Dzień dobvry! :) Oświadczam, że nieprzytomnie, okrutnie i wręcz nieziemsko chce mi się spać i postuluję zrobienie dodatkowego dnia wolnego po nowym roku na dojscie do pełni sił i nie tak szokujący powrót do szarej rzeczywistości? Kto jest za? :cool3: MADRE!!!! Choc nastepny dzien tezmoze byc wolny! Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witanko wolnodniowcy ;-)..... zmeczone cosik buzioki przesyłamy ;-) Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kochany Gutosławie -cieszkam sie ogomniascie ze ten łybedz Ci sie podoba ;-)... mnie zreszta tez ...choc za ptactwem nie przepadam . Oj czekalim wczoraj na WAS ,moi dziadziowie przyprowadzili mnie do mojej panci do pracki ,i Tosia tez byla.Pancia jak zwykle dostała glupawki i latała za mna ze szczotą bleee i gumeczka cobym pieknie wygladala.Ludziki stoli przy bufecie i czekali na ten miodowy dziwny płyn ..fuj..a una lotała po sali coby mnie dopas z tymi jegłami na raczce ;-)Ech una nie rozumie ze i bez tego wszystkiego Ty mnie ich libe disz ;-) Badz dzielny Gutku ...z tego co mi sie obiło o moje wielgachne ucholki to takze chca mnie zabrac za kilka dni do tego biołego wariota ze strzykawa...podobno tyz na niejako wsciekłoza czy cosik bydom mnie pikac ;-)Tak po mojemu to niejed dziwny ludzik powinien takie cosik dostac a nie my hau hau ;-)..... No to buzioki szczekające....i machanisko ogonkiem dla Twojich ;-) ZUZANKA HASANKA ;-) Quote
eria Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='zuzolandia']takze chca mnie zabrac za kilka dni do tego biołego wariota ze strzykawa...podobno tyz na niejako wsciekłoza czy cosik bydom mnie pikac ;-)Tak po mojemu to niejed dziwny ludzik powinien takie cosik dostac a nie my hau hau ;-)..... ZUZANKA HASANKA ;-) a Foxi dopiero pod koniec lutego pójdzie do tego wariata...choć nasz niy je bioły i dostanie aże dwie szpryce :evil_lol: bo na inne choróbska też choć niby nie trzeba :cool1: bo szczepionka dwa lata działa:cool1: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dziendoberek kochani ;-)...co tam słychowac ??? Quote
sota36 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 A no my sa! Wlasnie wrocilismy od wetka naszego kochanego - szczepilismy sie na wscieku - pupki i odrobaczalismy sie - profilaktycznie (raz na kwartal) I jakos teraz przysypiamy... Fot - niet!!! A z tym szczepieniem na rozne chorobska to tak nie jest zupelnie! Ze niby co 2 lata! Pytalam weta:) Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :multi::multi::multi: o rany Ozzulek też musi iść na pik na wścieklice i po tabulke na chroboki:cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 to ja poczekam na foty............... mizianko dla wszystkich :cool3: łącznie z pancią :diabloti: Quote
Katerinas Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 sota36 napisał(a):A no my sa! Wlasnie wrocilismy od wetka naszego kochanego - szczepilismy sie na wscieku - pupki i odrobaczalismy sie - profilaktycznie (raz na kwartal) I jakos teraz przysypiamy... uuuu.... weterynarz :roll: ;) To Gutek zmęczony i zdegustowany pewnie ;) Wymyziaj go za uszkiem od ciotki Kaśki ;) Quote
Recommended Posts