malawaszka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 aahahahah Asher deczko mi zajęło zakapowanie o so chozi :lol: :oops: Quote
sota36 Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 asher napisał(a):Wyskubanie żaby podpada chyba pod znęcanie się nad zwierzetami? :hmmmm: - jak mamy sie do czego przyznac, to przypominam, ze Gutek zazarl ...szarego hipopotama - poszedl w drobny mak i druga strona psa wyszedl. A ja go po domu (znaczy sie hipcia) kilka dni szukalam. Cale szczescie, ze jakie TOZ sie nie doczepilo... albo jakie inne towarzystwo swiatowe - w koncu hipcie to pod ochrona sa, nie??? Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 sota36 napisał(a):asher napisał(a):Wyskubanie żaby podpada chyba pod znęcanie się nad zwierzetami? :hmmmm: - jak mamy sie do czego przyznac, to przypominam, ze Gutek zazarl ...szarego hipopotama - poszedl w drobny mak i druga strona psa wyszedl. A ja go po domu (znaczy sie hipcia) kilka dni szukalam. Cale szczescie, ze jakie TOZ sie nie doczepilo... albo jakie inne towarzystwo swiatowe - w koncu hipcie to pod ochrona sa, nie???o matuchno :o jak dobrze że Gutek był zamkniety jak byliśmy u Was , bo mógłby zjeść RRa :roll: Quote
sota36 Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 http://img382.imageshack.us/my.php?image=proba5zt.jpg Kurde - dlaczego paseczki????? Quote
anetta Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 :lol: jak zobaczylam fote z zielona broda to mi sie przypomnialy kalambury w ktore gralam dwa dni temu na mazurach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A foty wyjehchane :angel: Quote
sota36 Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 anetta napisał(a)::lol: jak zobaczylam fote z zielona broda to mi sie przypomnialy kalambury w ktore gralam dwa dni temu na mazurach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A co maja kalambury do zielonej brody - jesli mozesz - zdradz tajemnice... Quote
Alicja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 sota36 napisał(a):http://img382.imageshack.us/my.php?image=proba5zt.jpg Kurde - dlaczego paseczki????? :o no nie wiem :-? Quote
anetta Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 sota36 napisał(a):anetta napisał(a)::lol: jak zobaczylam fote z zielona broda to mi sie przypomnialy kalambury w ktore gralam dwa dni temu na mazurach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A co maja kalambury do zielonej brody - jesli mozesz - zdradz tajemnice... :lol: jzu wyjasniam :lol: Bo mielismy do odgadniecia tytul fimu "Shrek" i tak mi sie to skojarzylo :lol: :lol: :lol: I zielony kolor tez byl pokazywany :lol: :lol: :silly: Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 AAAa - no teraz to jestem "w domu" :) Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a może Gutek to OGR , czyli krewny Shreka :wink: /tylko się sprytnie ukrył pod futerkiem :lol: / Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Dzis Gutek jest z nami 10 miesiecy!!! Jak ten czas leci!!! To juz nie dzieciak, tylko mlody bog!!! Zdjecia wieczorkiem - Aluuuuuu = plizzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 No jak zwykle - na Ale mozna liczyc - zdjecia wyslalam - to sa trzy zdjecia z waznego dnia - dzis "miesiecznina" zamieszkania z nowym lokatorem - Agat jest z nami juz 10 miesiecy od 14.30. Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 10 miesięcznica zamieszkania przez Gutosława Agacińskiego z państestwem i chciałoby się rzec ,, ma się tę pozycję w domu :wink: '' Quote
Teklunia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :BIG: :bday: za Gutka i Jole. Wasze zdrówko w tym szczegolnym dniu!!! :drinking: Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Teklunia - dopisz tez za Darka, bo sie maz obrazi, a polowa Gutka to JEGO Quote
Hanna R. Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 No, pozycja - jak sądze mocna jest ! Najpierw Gutosław - potem dłuuuuuga przerwa - i dopiero panstwo :lol: :lol: :lol: Zyczymy następnych 10 miesięcy x 25 - szczęśliwych - ma sie rozumieć ! Hanka z przydatkami . Quote
Teklunia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale sie nie zachowalam :oops: wiec z Darkiem z tej okazji na "druga nozke" :beerchug: :bday: Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Racja - zawsze tak bylo - najpierw pies a otem dluuuua przerwa, , nawet z wydatkami sa psie priorytety, ale kto jak kto - Wy to rozumiecie!!!!! Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Teklunia napisał(a)::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale sie nie zachowalam :oops: wiec z Darkiem z tej okazji na "druga nozke" :beerchug: :bday: - dziekuje - za chwile to zobaczy . Ale te "jego" polowke, to mi spprezentowal!!! :):):):) Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 sota36 napisał(a):Racja - zawsze tak bylo - najpierw pies a otem dluuuua przerwa, , nawet z wydatkami sa psie priorytety, ale kto jak kto - Wy to rozumiecie!!!!! hahah i chyba tylko my :lol: STO LAT dla Agata :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 za kolejne miesiące .....i foteczki :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Za obie połówki Agata i właścicieli tychże :drinking: :BIG: :drinking: Quote
sota36 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):za kolejne miesiące .....i foteczki :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG:- Ala, czy Ty wiesz, cos napisalas???? O tych foteczkach (bedzies miala robote - hihihi) P.S. Moj odwazny maz wlasnie zwazyl Gutka - 36 kilo zywego, dorodnego i ciciatego psa!!! A 10 miesiecy temu "bidulek' (czemu "bidulek"??) wazyl tylko 15.5 kilogramow - "Pudzianowski" nam rosnie! Quote
Alicja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 sota36 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):za kolejne miesiące .....i foteczki :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG:- ala, czy Ty wiesz, co napisalas??/ O tych foteczkach (bedzies miala robote - hihihi) P.S. Moj owazny maz wlasnie zwazyl Gutka - 36 kilo zywego, dorodnego i ciciatego psa!!! A 10 miesiecy temu "bidulek' (czemu "bidulek"??) wazyl tylko 15.5 kilogramow - "Pudzianowski" nam rosnie! :o :o :o a mówiłam że cięższy od mojego żabulca /32kg/ A fotków się nie bojam :wink: , mam w komputrze już niezłą galerię Gutków :lol: :lol: Quote
Recommended Posts