madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a pewnie ze fajna :cool3: :loveu: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ogon wyglÄ…da jak kucorek :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Z pamietnika psa... Moi to mnie kochaja!!!! Jednak! Mimo, ze klapie ich zebolami w zabawie, ze ich przewracam, ze Jola jest sina przeze mnie jak sie z nia zderze! Oni mnie kochaja! Oj,dobrze mi u nich! Kupili mi dzis pileczke z dzwoneczkiem - super jest!Jest mieciuchna i przy kazym klapnieciu dzwoni. Oj, troszkie grzyweczka mi cos sie przekrecila... Wiadomo chyba ktora to pilka, a ktory to nos, nie..? Powiem Wam, ze dla tej pilki, to ja nawet mojego ciastka nie chcialem! Quote
limoncia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jak pilnuje piłeczki:loveu: :loveu: Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale fajowe zdjęcie :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 .ale rozbestwiaja tego Gutka ....matyldoooooo ;-) Witanko kochani ;-) Quote
eria Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jo już nic nie godom :lol: on chyba codziennie nową zabawkę dostaje ! a Kreon po czterech miesiącach użytkowania zamordował pileczkę, ale on ja 4 miechy mordował, a Gucio to od razu! :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ale ma dobrze,nowe zabaweczki :cool3: Tina rozwaliła piłke w sobote tydzień temu, chyba przeczuwała że nową dostanie :cool3: pomiziaj Gutka :cool3: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='eria']jo już nic nie godom :lol: on chyba codziennie nową zabawkę dostaje ! a Kreon po czterech miesiącach użytkowania zamordował pileczkę, ale on ja 4 miechy mordował, a Gucio to od razu! :evil_lol: :cool3:Gutkowe go rozpieszczają;) Quote
panienkabubu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A mój Ben zabawkami się bawić nie potrafi :shake: ale zazdraszczamy :shake: Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć moje ukochane Ślunzoki :multi: [quote name='sota36'] Ten dostał taką samą! Tzn. z tego samego rodzaju, tylko czarno-białą.. Taką bardziej dla dorosłych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='panienkabubu']A mój Ben zabawkami się bawić nie potrafi :shake: ale zazdraszczamy :shake:gapa, gapa! Zaszalejcie na Sylwestra!!! Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A Jola gdzie ?? Ukrywa siÄ™ napewno !!! napewno se robi nowy sylwestrowy banerek ! Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='eria']A Jola gdzie ?? Ukrywa siÄ™ napewno !!! napewno se robi nowy sylwestrowy banerek ! buahaha - zlosliwcze!!!! Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 sota36 napisał(a):buahaha - zlosliwcze!!!! ano ja Ci po prostu na dumę najechałam żeby Cie zmobilizować do działania wreszcie jakiegoś :lol: Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobry wieczorek kochaniutka ;-)..co ja tu czytam ..banerek se bedziesz robila ? ....kurna tez bym chciałą wreszcie sie nauczyc ...ale ja jestem typem wzrokowca ... musze widziec ;-)..pisane słowo nie bardzo do mnie dociera eheh;-) Buzioki Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='zuzolandia']Dobry wieczorek kochaniutka ;-)..co ja tu czytam ..banerek se bedziesz robila ? ....kurna tez bym chciałą wreszcie sie nauczyc ...ale ja jestem typem wzrokowca ... musze widziec ;-)..pisane słowo nie bardzo do mnie dociera eheh;-) Buzioki doczytaj dobrze - tam pisze bluahaha! Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :placz::placz::placz:ja tez nie umiem banerków:shake: ......taka jakaś tempa jestem.... Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Z pamiernika psa. No zobaczcie jak ja spie! W koncu mogliby mi kupic podusie! Wlansie wrocilem z psaceru (jakto mowi Ciocia Ala) bylem poganiac za badolami -im wiekciejszy,tym lepciejszy! No chodzcie! Chodzcie!!! Ale sie guzdraja!!! Ojojojojoj... No kulej sie kobieto!!! Dawaj te oponke! Dawaj! A moze badyl? Ech - fajne sa te patyczki! Zuzia je tez lubi!!!! Kocham sie szarpac! Kocham!!!!! E taaaaam jakos nie moge Mójow rozkrecic - olewam to! Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ja tez nie umiem banerków:shake: ......taka jakaś tempa jestem.... szkoda, zenie widzialas mojegoapierwszego banerka - smiech na salI!!!! A bardzo chcialabymje umiec robic, ale nie mam cierpliwosci!!! Musialby mi je ktos łopatologicznie pokazac i wtedy bylabym 'miszcz"!!! Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 łoooooooo majjjjjjjjjjjj gotttttttt !!!!v alez potfffforek ;-) Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Noooooooooooooooo - a wyobraz sobie,ze to Twoj "zeciunio"!!!! Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 E tam......potffforzasty czy nie i tak zieciunia kochom ;-) Quote
Recommended Posts