Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa...
Moi to mnie kochaja!!!! Jednak! Mimo, ze klapie ich zebolami w zabawie, ze ich przewracam, ze Jola jest sina przeze mnie jak sie z nia zderze! Oni mnie kochaja! Oj,dobrze mi u nich!

Kupili mi dzis pileczke z dzwoneczkiem - super jest!Jest mieciuchna i przy kazym klapnieciu dzwoni.

Oj, troszkie grzyweczka mi cos sie przekrecila...

Wiadomo chyba ktora to pilka, a ktory to nos, nie..?

Powiem Wam, ze dla tej pilki, to ja nawet mojego ciastka nie chcialem!

Posted

jo już nic nie godom :lol: on chyba codziennie nową zabawkę dostaje !
a Kreon po czterech miesiącach użytkowania zamordował pileczkę, ale on ja 4 miechy mordował, a Gucio to od razu! :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']jo już nic nie godom :lol: on chyba codziennie nową zabawkę dostaje !
a Kreon po czterech miesiącach użytkowania zamordował pileczkę, ale on ja 4 miechy mordował, a Gucio to od razu! :evil_lol:
:cool3:Gutkowe go rozpieszczajÄ…;)

Posted

Cześć moje ukochane Ślunzoki :multi:

[quote name='sota36']

Ten dostał taką samą! Tzn. z tego samego rodzaju, tylko czarno-białą.. Taką bardziej dla dorosłych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='panienkabubu']A mój Ben zabawkami się bawić nie potrafi :shake: ale zazdraszczamy :shake:gapa, gapa!

Zaszalejcie na Sylwestra!!!

Posted

sota36 napisał(a):
buahaha - zlosliwcze!!!!

ano ja Ci po prostu na dumę najechałam żeby Cie zmobilizować do działania wreszcie jakiegoś :lol:

Posted

Dobry wieczorek kochaniutka ;-)..co ja tu czytam ..banerek se bedziesz robila ? ....kurna tez bym chciałą wreszcie sie nauczyc ...ale ja jestem typem wzrokowca ... musze widziec ;-)..pisane słowo nie bardzo do mnie dociera eheh;-)
Buzioki

Posted

[quote name='zuzolandia']Dobry wieczorek kochaniutka ;-)..co ja tu czytam ..banerek se bedziesz robila ? ....kurna tez bym chciałą wreszcie sie nauczyc ...ale ja jestem typem wzrokowca ... musze widziec ;-)..pisane słowo nie bardzo do mnie dociera eheh;-)
Buzioki
doczytaj dobrze - tam pisze bluahaha!

Posted

Z pamiernika psa.
No zobaczcie jak ja spie! W koncu mogliby mi kupic podusie!

Wlansie wrocilem z psaceru (jakto mowi Ciocia Ala) bylem poganiac za badolami -im wiekciejszy,tym lepciejszy!
No chodzcie! Chodzcie!!! Ale sie guzdraja!!! Ojojojojoj...

No kulej sie kobieto!!!

Dawaj te oponke! Dawaj!

A moze badyl?

Ech - fajne sa te patyczki! Zuzia je tez lubi!!!!

Kocham sie szarpac! Kocham!!!!!

E taaaaam jakos nie moge Mójow rozkrecic - olewam to!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ja tez nie umiem banerków:shake: ......taka jakaś tempa jestem....
szkoda, zenie widzialas mojegoapierwszego banerka - smiech na salI!!!! A bardzo chcialabymje umiec robic, ale nie mam cierpliwosci!!! Musialby mi je ktos łopatologicznie pokazac i wtedy bylabym 'miszcz"!!!