eria Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)a Guciorek dziś w podróży hmm ???? gdzie to podróżują ???????????????????? :cool1: Quote
sota36 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Z pamietnika psa - Swieta - koniec:( No i po Swietah! Dzis bylem z wizyta u Skotiego. To moj byly kumpel. Jest ode mnie o rok starszy i niestety nie mozemy sie juz zgodzic - mamy za duza roznice w pogladach. Raz poszly kudly w ruch i koniec! Koniec "meskiej" przyjazni. Ale powiem tak - bylem grzeczny - on lezal 2 metry obok mnie i ja go nie zaczepialem, choc chyba nawet dwa razy cos mu tam powiedzialem, bo w brzuszku mi sie zagotowalo, ale Jola mnie okrzyczala, ze jestem wiesniak i takie tam.. No wiec lezalem przy stole myslac, ze cos wyzebrze... A teraz przedstawie Wam Pania - Babcie i tego Skotiego. Ona go bardzo kocha! Choc pamietam jak bylem malutki, to Skoti raz ja dziabnal, ale mlody byl, glupi... Teraz juz powazny pies, wiec zmadrzal. Wie, ze Ona to aniol! Choc wrednowaty charakterek Skotiemu pozostal :) Aniol aniolem, ale ze stolu to ja NIC nie wyzebralem! NIC! Mimo, ze sie staralem - twarde sa te Ludzie! Na nic moj blagalny wzrok! Na nic! No i po Swietach! Fajnie bylo! A teraz to trza sie szykowac do Sylwestra! Quote
zuzolandia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Fajna wycieczka ;-).tyle ze rygorystyczna ;-) moj drogi Gutoslawie wowo wow...Ja to mam luzik ,dziadki mnie kochaja i wszystko daja ...choc moja pancia na nich pyszczy ...ze nie wolno zeby przestali bo cosik tam i cosik ..zem niby rozbestwiono cokolwiek to znaczy ... Burczałes powiadosz na Skotiego tak ??? wiesz mnie tez sie zdaza ze sie tam z Toską potarmosimy ..jak to baby ..głownie chodzi o moja pancie ..no co w koncu MOJA CI ONA ..a Tosia ma swojego dziadziusia a co ....Wiesz troszku se przytyłam przez te swieta ..tyle zarciaaaa dawno nie widziałąm wow.....ale spoko ...zrzuce szybciutko eheh przeciagne pancie po lesie to i Ona wroci do formy ...;-) No to do zobaczenia Gutosławku ;-)...macham spasionym ogoniskiem .....buzi buzi ... TWOJA ZUZANNA Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 W oczekiwaniu na Pana - Ciepelko. Ups... klawiatura robi sie cora z zminiejsza ... Mamy17 stopni... Quote
limoncia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ooo...pod kocykiem tak cieplutko:lol: jak pilnuje zabawki:evil_lol: slodkie foty:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Zmarzniety Gucio ;-)....a co z bidnym Stefankiem ??? tak na mroz wystawiac ....a fee .....;-) Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Bidul Stefanek - w mordzi Gucia! Quote
eria Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 szczyt rozbestwienia psa.......:evil_lol: tyle to ma sierści i go kocykiem przykrywają, rozumiem, gdyby to był chiński grzywacz......... Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 eria napisał(a):szczyt rozbestwienia psa.......:evil_lol: tyle to ma sierści i go kocykiem przykrywają, rozumiem, gdyby to był chiński grzywacz......... a nie jest? Kurde - Tys mi uswiadomila, ze to nie nagus! A ja ponad 2 lata w takiej blogiej nieswiadomosci zylam! Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 cześć :loveu: musiałam nadrobić te cudne pamiętniki :cool3: musze je kiedyś wydrukować i przeczytać moim dziewczynkom, albo je zaprosić do domciu ;) spóźnione życzenia: zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo gości, dużo prezentów (mam nadzieje że ich duuuuużo było), cośtam, cośtam... czego tylko chcecie :) Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jako ze u GUTKóW juz jest ciepełko ;-) moge podrzucic zimowa foteczke .... nie zamarzna od samego patrzenia ;-)....a bylo blisko ,ale pan CZARODZIEJ dokonał cudu i teraz grzeja sie do woli !!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 zuzolandia napisał(a):Jako ze u GUTKóW juz jest ciepełko ;-) moge podrzucic zimowa foteczke .... nie zamarzna od samego patrzenia ;-)....a bylo blisko ,ale pan CZARODZIEJ dokonał cudu i teraz grzeja sie do woli !!!!!!!!!!!! piekna fotka i teraz tesknie za taka "zimowa zima"!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 gucio ale ty masz pancie!ja bym cie do wyrka pod kołderke wsadziła ;) :evil_lol: jak pięknie...:loveu: Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 MAMY CIEPELKO!!!!PRZYJECHAL PAN CZARODZIEJ Z DABROWY I NAPRAWIL KOCIOL!!!! Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 BRAWO DLA CZARODZIEJAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guffi Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No brawo:lol: !!! A ta fota z domkiem cudna po prostu!!! Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :multi::multi::multi:Joluś ...a już sie bałam ze igloo zaczniecie budować ;) Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Joluś ...a już sie bałam ze igloo zaczniecie budować ;) Nie budujemy! Spoko! Jakam zem szczesliwa!!1 Juz chodze w krotkim rekawku i bez welnianych skapet! Zycie zaczyna sie po...od centralnego - sprawnego!!!! Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 sota36 napisał(a):Nie budujemy! Spoko! Jakam zem szczesliwa!!1 Juz chodze w krotkim rekawku i bez welnianych skapet! Zycie zaczyna sie po...od centralnego - sprawnego!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:popatrz jaka historyczna chwila nastąpiła w waszym zyciu;) Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Z pamietnika psa. Jola ma ferie - do pracy, zeby zarabiac na mnie idzie 2 stycznia! Wiec wybralismy sie na poswiateczny bieganie, zeby sadlo zrzucic! To sie nazywa 'aktywny wypoczynek" - mnie sie tam podobalo, gorzej z Mójami, ktorzy sport lubia, ale na ...Eurosporcie! Biegalem az uchole furtaly! No musze tak, bo se Zuzka innego faceta znajdzie! Zabralismy moj prezent swiateczny - jeny, jaki czad!!! To pilka z dzwoneczkiem na dluuuuugim sznurku! Firmowka psia!!! Widac, ze sie swietnie bawie, nie? I szarpanie bylo!!! No kto jest silniejszy? Kto? Ja! Ale i tak zawsze musze sie poddac... Takie zycie... I na koniec fota z Jola - wyblagala, zebym pozowal, zachecala i co wyszlo? Fajna jest nie? Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jakby nie ta czerwień to bym nie poznała :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 sota36 napisał(a): Ale słodki:loveu: :loveu: :loveu: , ja też "chcem" takiego:loveu: !!! Oddawaj:p !!! Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 eria napisał(a): jakby nie ta czerwień to bym nie poznała :evil_lol: ha, ha, ale dowcip. Guffi napisał(a):Ale słodki:loveu: :loveu: :loveu: , ja też "chcem" takiego:loveu: !!! Oddawaj:p !!! nie dam!!! Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witanko w czerwonej krainie heeh;-).....nareszcie jakowes foty cioteczka wstawila ;-).i to AZ tyle ;-)....... Buziole dla Zieciunia ;-) Quote
Recommended Posts