Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochani ;-).....co tam słychowac w Babolandii ???
Buziaczki przesyłamy słodziaste !!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w Babolandii

cześć Gutkowe ludzieńki i sam Gutku;)

Posted

[quote name='Teklunia']Cześć Joluś i Guteńku :)
Wróciłam do żywych :) Lubicie mnie jeszcze? :oops:

a mamy inne wyjscie? No jest jeszcze awaryjne! AleKasiu - kochomy Cie!

[quote name='Alka']dzień doberek Gutkowie !:multi:

Ostatni tydzień przedświąteczny się zaczął i pojawił się drobny śnieżek :multi:

pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu: a my czeszemy, czeszemy i czesemy - a oka dalej brudne, brudne,brudne - jutro tez jest dzien!

[quote name='limoncia']yyy:placz: :placz: u nas nie pada a przydalo by sie troche sniegu:placz:
<chociarz wole lato>:evil_lol: :evil_lol: O! Kto do nas zawital! Witaj!!!

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochani ;-).....co tam słychowac w Babolandii ???
Buziaczki przesyłamy słodziaste !!!!

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w Babolandii

cześć Gutkowe ludzieńki i sam Gutku;)
"Babolandia to okreslenie wzielo sie ze Swiat sprzed 2 lat. Darek ubieral choinke, i obok usiadl polroczny, wykapany Gutek i byl taki grubasny jak ta choinka - stad nazwalismy go "Babol". No i od "Zuzolandii" zgapilismy - 'Babolandie". Te nazwe - bez naszej zgody i wiedzy - ktos zapozyczyl! A my tego nie lubimy!!!!! I owa osoba nam podpadla!!!!

Posted

sota36 napisał(a):

"Babolandia to okreslenie wzielo sie ze Swiat sprzed 2 lat. Darek ubieral choinke, i obok usiadl polroczny, wykapany Gutek i byl taki grubasny jak ta choinka - stad nazwalismy go "Babol". No i od "Zuzolandii" zgapilismy - 'Babolandie". Te nazwe - bez naszej zgody i wiedzy - ktos zapozyczyl! A my tego nie lubimy!!!!! I owa osoba nam podpadla!!!!

co ma babol do choinki.......ja to bym prędzej BAOBAB powiedziała :evil_lol:

Posted

Z pamietnika psa...
No co ja w sobie mam takiego? Jest taka piosenka -"Co ja w sobie mam takiego,co nie daje zyc kolegom..." - prawda Kreosiu... :mad:
No popatrzcie jakie prezenty mi tu robi moja Zuzanka!!!!

i jeszcze jeden- no jestem oniesmielony!

Posted

eria napisał(a):
Dobra już dobra, weź Ty sobie Zuzankę, ja mam w końcu moją małą Foxi.
Pozdrawiam,
Kreon
no wlasnie!!! Wiesz Kreosiu - nawet Cie lubie... Gutek

Posted

Spokojnie chłopcy ;-)....bez kłocenia sie prosze ;-)...Gutosławie ciem kochom bos ciciaty i kudlaty ;-) Kreos ciem bardzo lubia bos stateczny i mniej ciciaty ;-)...... Ach zycie jest piekneeeeeee !!!!!!!!!
Cieszkam sie ze moje małe skromne prezenciki ciesza Twoje oko Guutosławie ...... do zobaczenia .....;-)
ZUZANKA

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochani ;-).wpadlim sie przywitac i lecim dalej ..;-)
Kusiolki
a my na okna marsz!!!

[quote name='Alka']cześć Gutkowie!:multi:
Zuzolandia zapomniała dodać ,że Kreosik pięknie spiewa, a jak u Gutka ze spiewem ? Gutek jest jaki Farinelli - przed kastracja jeszcze :)

Posted

Witanko moj kawalerze ;-)
Och tak mi smutnoooo ...pancia zalatana ,o pancio tyz ....normalnie czuje siem samotnaaaaa......zeby juz byla Gwiazdowinka ...TO BYDZIE FAJNIEEE i prezentyyy ....ciekawe com dostanem od DZISADKóW ??....
Pozdrawiam cie szczekajaco ...
TWOJA Z U Z I A ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']

Witanko moj kawalerze ;-)
Och tak mi smutnoooo ...pancia zalatana ,o pancio tyz ....normalnie czuje siem samotnaaaaa......zeby juz byla Gwiazdowinka ...TO BYDZIE FAJNIEEE i prezentyyy ....ciekawe com dostanem od DZISADKóW ??....
Pozdrawiam cie szczekajaco ...
TWOJA Z U Z I A ;-)

Ty bałamutko mała!!! Tenkowi robisz nadzieję, ale cały czas z Gutkiem romansujesz :mad: Serce nam łamiesz! :placz:

Posted

Cześć Gucior :pto ja Ozzy ....dziś wyczaiłem na stole paczkę ...to był prezent dla mnie pod choinkę :multi::multi::multi:już połowe zjadłem bo tak się wydzierałem że pańcia skapitulowała i dała mi .Dostalem pałeczki do czyszczenia ząbkow , ciasteczka zwierzątka i psiowe biszkopciki i jeszcze 3 paczki takich pycha paseczków i maskotkę pieska .Nareszcie mam własnego PSA:p

Posted

Z pamietnika psa...
Dostalem list!!!:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Gucior :pto ja Ozzy ....dziś wyczaiłem na stole paczkę ...to był prezent dla mnie pod choinkę :multi::multi::multi:już połowe zjadłem bo tak się wydzierałem że pańcia skapitulowała i dała mi .Dostalem pałeczki do czyszczenia ząbkow , ciasteczka zwierzątka i psiowe biszkopciki i jeszcze 3 paczki takich pycha paseczków i maskotkę pieska .Nareszcie mam własnego PSA:pOzzy! A ja myslalem,ze do mnie juz nie napiszesz nigdy,za to ze tak Cie kiedys niemilo potraktowalem, ale wiesz - mam luki w wychowaniu.Moja Jola mowi, zeja to jestem odchowany, a nie "wychowany", a poza tym podobno, najgorsciejsze sa "dzieci" policyjno- nauczycielskie - hihihi.
Ty masz psa, a ja Staska - a przyplatalo sie to"to" cos takiego od wczoraj, co Jola odswojej klasy dostala.Gada,ze to taki skrzat ,czy co.. Sam zobacz!

Z tylu widac mnie, jak do niego pyskuje! On matakie cos dzwoniacego na nozkach! No wkurzony jestem! Jak sie kolo niego przechodzii wacha sie te jego stopy, to te dzwonki dzwonia! No sam pomysl - chcialbys miec "dzwoniace" lapy?Juz bym wolal psa!!! Zazdraszczam Ci go!
Ale tak szczekajac, to Ci Twóje tez sa fajni - dali Ci wczesniej prezent, bo darles dzioba. To dobry sposob na nich - zawsze odpuszcza!!!
Mysmy se ich wychowali, nie?!?!?!
Aha -i wyobraz sobie,ze ja mam swoja choinke! Wczoraj pozno wieczorem Jola ja wyciagnela - zawar Ci pokaze!
I nawet pomagalem ja ubrac!

Troche sie zaplatalem, ale co tam - Swieta ida!!!

No i taka jest! Ustawimy ja w sypialni kolo mojej kanapy i se bede patrzal! A w dzis ustroimy druga - dla Ludzi!

No fajna, nie? No dobra - ide teraz na siku. Zyczeniua to my(JA i Móje ) jeszcze Wam zlozymy - narka chlopie!! Gutek

Posted

Cześć Gutek, widzę że Ciebie spętali łańcuchami- oj tyś je bidny, mnie to ino kokardka srebrno na grzywka założyli....
Joluś,moja pańcia kazała Ci przekazać że masz na maila zajrzeć koniecznie:cool3:
Kreoś