Tina.Sara Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 fajne foteczki i kolejna część pamiętnika też :cool3: Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Cdn z pamietnika psa... Wiecie slonca blask, jezioro i MY! p.s. tylko czemu nam w doopki wieje? [SIZE=2]Potem sie zaczelo!!!! Sie rozkrelilismy! No to to ja rozumie! To jest ped!!!! Czasem zle wymierzylem i walnalem w Darka! A i Zuzia nie miala hamulcow! Dobrze, ze to jeziorka tak troche dalej... No i tak wariowalismy! A to Stefanek! Troszke ma uszko nie ten tego,ale Jola mu go przyszyje!!! Kochany jest - fioletowy z rozowymi nozkami i ucholami i wielka traba- a czy ta traba to niby ze ja? Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Tina.Sara napisał(a):nie będe sie powtarzać :eviltong: dziekujemy! I powiem szczerze to, ze powstaje pamietnik to zasluga pewnych milych ludzi z Gdyni! Bo to oni mnie tak natchneli na te forme! Dziekuje Kochane DCP - y!!! Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 heheheeheh .fajne foteczki ;-).....no historyjka podobno ..z małymi roznicami heeh;-)....wiesz to wszystko zalezy od punkyu widzenia psa.a ze nasze niewiele widza..wiec....maja nieco rozbiezne relacje eheh... Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='zuzolandia']heheheeheh .fajne foteczki ;-).....no historyjka podobno ..z małymi roznicami heeh;-)....wiesz to wszystko zalezy od punkyu widzenia psa.a ze nasze niewiele widza..wiec....maja nieco rozbiezne relacje eheh...Swiynto racja!!!!! Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 no wreszcie Jola ściere rzuciła i spozytkowała czas na przyjemnosci;) Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no wreszcie Jola ściere rzuciła i spozytkowała czas na przyjemnosci;) Alus - jakie "wreszcie"? Nie bylo jeszcze " na serio"! Ja typowa hedonistka jestem! Quote
Guffi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Witam! Ja jak widzę jakiegoś kochanego kudłacza to od razu włażę:loveu: . Quote
Alka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 2 słodkie mordeczki :loveu::loveu::loveu: super spacerek mieliście:multi:,fajna fotorelacja :multi: Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Z pamietnika psa... Wczoraj zamieszkal znami Stefanek - to gosc wmeldowany od Cioci Inki, Wukja Adika i Zuzanki. No i zalatwilem go! Stefanka! Nadgryzlem mu ucho i trzeba bylo operacji. Jola wzielasie do roboty, wiecie - narzedzia, nici, narkoza. No i zaczelo sie wieeeelkie szycie. Udalo sie! Ale teraz musimy go wybudzic, bo lezy na sofie boroczek slabiutki, slabiutki.... Wiec trzeba podjac akcje przywracania do zycia! Moe lapa? Nie wiem - no w koncu lekarzemnie jestem! Nie, nie udaje sie . Trzeba pomyslec.... Moze trzeba ogrzac? Moze nadgryzc? Albo potrzasnac? Oho - Jola interweniuje, bo chyba Steafnowi moje "ozywianie" nie sluzy? Wytlumaczyla mi, ze jednak po tak powaznej operacji jak rozprucie glowy i ucha, Stafanek musi sam dojsc do siebie i nie trzeba mu pomagac. Jedyne co moge zrobic,to sie polozyc kolo niego,albo z nim. Ale ja jestem normalny!!!! Quote
eria Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 polozyc kolo niego,albo z nim. Ale ja jestem normalny!!!! końcówka jest the best!!!!!!!! :evil_lol: A w ogóle to super się to czyta !!!!!! :loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 sota36 napisał(a):dziekujemy! I powiem szczerze to, ze powstaje pamietnik to zasluga pewnych milych ludzi z Gdyni! Bo to oni mnie tak natchneli na te forme! Dziekuje Kochane DCP - y!!! cześć :] noo może i ich zasługa, ale trzeba mieć jeszcze talent do pisania takich rzeczy:cool3: a ten co piszesz jest boski :loveu: Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Tina.Sara napisał(a):cześć :] noo może i ich zasługa, ale trzeba mieć jeszcze talent do pisania takich żeczy:cool3: a ten co piszesz jest boski :loveu: Dziekujemy! Dziekujemy! Azem sie czerwona zrobila! Quote
Tina.Sara Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='sota36']Dziekujemy! Dziekujemy! Azem sie czerwona zrobila! nie ma za co:cool3: :cool3: :cool3: Bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: Co jeden to lepszy, no:cool3: Nagroda nobla Ci się należy :evil_lol: :evil_lol: Kurcze, źle napisałam "żeczy" :eviltong: miało być "rzeczy":evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gutek pielęgniarz Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='eria']końcówka jest the best!!!!!!!! :evil_lol: A w ogóle to super się to czyta !!!!!! :loveu: raz jeszcze dziekujemy Ci Aniu i zapewniamy - Gutek kocha sunie! [quote name='Tina.Sara']nie ma za co:cool3: :cool3: :cool3: Bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: Co jeden to lepszy, no:cool3: Nagroda nobla Ci się należy :evil_lol: :evil_lol: Kurcze, źle napisałam "żeczy" :eviltong: miało być "rzeczy":evil_lol: nikt nie jest doskonaly i dlatego swiatt jest taki wspanialy! Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dobry ;-).......boshhhhhh bidny Stefanek ....uciekl od alkoholikow aniołow i trefil na sadyste....mom wurzuty sumienia ... Heeeee odjechano foto relacja z reanimacji Stefanka ;-) Kochom Gutka !!!! Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='zuzolandia']Dobry ;-).......boshhhhhh bidny Stefanek ....uciekl od alkoholikow aniołow i trefil na sadyste....mom wurzuty sumienia ... Heeeee odjechano foto relacja z reanimacji Stefanka ;-) Kochom Gutka !!!! Aaaaaa - Gutka kochosz?Za jego sadyzm! Ale pancia robi cuda! i pozszywala Stefanka, bo jej sie zol boroka zrobilo! Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jolcia Ty to mosz dobre serducho ;-)...co Gut zepsuje to pancia naprawi ;-)....Sadysta czy nie ...i tak go kochom ;-)....heheeheheheh Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 .JóZIK przesyło pozdrowienia ;-)..i jak widac mo sie dobrze ;-) Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć Joluś i Guteńku :) Wróciłam do żywych :) Lubicie mnie jeszcze? :oops: Zaległości nadrobie tzw. "inna razą" ;) [quote name='sota36'] jakbym widziała Tena :) identycznie się zabiera do mordowania przeciwnika :lol: Quote
eria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Moje tam niczego nie mordują to nie mam porównania :evil_lol: Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dzień doberek Gutkowie !:multi: Ostatni tydzień przedświąteczny się zaczął i pojawił się drobny śnieżek :multi: pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu: Quote
Recommended Posts