Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cdn z pamietnika psa...
Wiecie slonca blask, jezioro i MY! p.s. tylko czemu nam w doopki wieje?

[SIZE=2]Potem sie zaczelo!!!!

Sie rozkrelilismy!
No to to ja rozumie! To jest ped!!!!

Czasem zle wymierzylem i walnalem w Darka!

A i Zuzia nie miala hamulcow! Dobrze, ze to jeziorka tak troche dalej...

No i tak wariowalismy!

A to Stefanek! Troszke ma uszko nie ten tego,ale Jola mu go przyszyje!!!
Kochany jest - fioletowy z rozowymi nozkami i ucholami i wielka traba- a czy ta traba to niby ze ja?

Posted

Tina.Sara napisał(a):
nie będe sie powtarzać :eviltong:
dziekujemy! I powiem szczerze to, ze powstaje pamietnik to zasluga pewnych milych ludzi z Gdyni! Bo to oni mnie tak natchneli na te forme!
Dziekuje Kochane DCP - y!!!

Posted

heheheeheh .fajne foteczki ;-).....no historyjka podobno ..z małymi roznicami heeh;-)....wiesz to wszystko zalezy od punkyu widzenia psa.a ze nasze niewiele widza..wiec....maja nieco rozbiezne relacje eheh...

Posted

[quote name='zuzolandia']heheheeheh .fajne foteczki ;-).....no historyjka podobno ..z małymi roznicami heeh;-)....wiesz to wszystko zalezy od punkyu widzenia psa.a ze nasze niewiele widza..wiec....maja nieco rozbiezne relacje eheh...Swiynto racja!!!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no wreszcie Jola ściere rzuciła i spozytkowała czas na przyjemnosci;)
Alus - jakie "wreszcie"? Nie bylo jeszcze " na serio"! Ja typowa hedonistka jestem!

Posted

Z pamietnika psa...
Wczoraj zamieszkal znami Stefanek - to gosc wmeldowany od Cioci Inki, Wukja Adika i Zuzanki.
No i zalatwilem go! Stefanka! Nadgryzlem mu ucho i trzeba bylo operacji. Jola wzielasie do roboty, wiecie - narzedzia, nici, narkoza. No i zaczelo sie wieeeelkie szycie. Udalo sie! Ale teraz musimy go wybudzic, bo lezy na sofie boroczek slabiutki, slabiutki....

Wiec trzeba podjac akcje przywracania do zycia!
Moe lapa? Nie wiem - no w koncu lekarzemnie jestem!

Nie, nie udaje sie . Trzeba pomyslec....

Moze trzeba ogrzac?

Moze nadgryzc?

Albo potrzasnac?

Oho - Jola interweniuje, bo chyba Steafnowi moje "ozywianie" nie sluzy?

Wytlumaczyla mi, ze jednak po tak powaznej operacji jak rozprucie glowy i ucha, Stafanek musi sam dojsc do siebie i nie trzeba mu pomagac. Jedyne co moge zrobic,to sie polozyc kolo niego,albo z nim. Ale ja jestem normalny!!!!

Posted

polozyc kolo niego,albo z nim. Ale ja jestem normalny!!!!

końcówka jest the best!!!!!!!! :evil_lol:
A w ogóle to super się to czyta !!!!!! :loveu:

Posted

sota36 napisał(a):
dziekujemy! I powiem szczerze to, ze powstaje pamietnik to zasluga pewnych milych ludzi z Gdyni! Bo to oni mnie tak natchneli na te forme!
Dziekuje Kochane DCP - y!!!

cześć :] noo może i ich zasługa, ale trzeba mieć jeszcze talent do pisania takich rzeczy:cool3: a ten co piszesz jest boski :loveu:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
cześć :] noo może i ich zasługa, ale trzeba mieć jeszcze talent do pisania takich żeczy:cool3: a ten co piszesz jest boski :loveu:

Dziekujemy! Dziekujemy! Azem sie czerwona zrobila!

Posted

[quote name='sota36']Dziekujemy! Dziekujemy! Azem sie czerwona zrobila!

nie ma za co:cool3: :cool3: :cool3: Bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: Co jeden to lepszy, no:cool3: Nagroda nobla Ci się należy :evil_lol: :evil_lol:
Kurcze, źle napisałam "żeczy" :eviltong: miało być "rzeczy":evil_lol:

Posted

[quote name='eria']końcówka jest the best!!!!!!!! :evil_lol:
A w ogóle to super się to czyta !!!!!! :loveu: raz jeszcze dziekujemy Ci Aniu i zapewniamy - Gutek kocha sunie!

[quote name='Tina.Sara']nie ma za co:cool3: :cool3: :cool3: Bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: Co jeden to lepszy, no:cool3: Nagroda nobla Ci się należy :evil_lol: :evil_lol:
Kurcze, źle napisałam "żeczy" :eviltong: miało być "rzeczy":evil_lol: nikt nie jest doskonaly i dlatego swiatt jest taki wspanialy!

Posted

Dobry ;-).......boshhhhhh bidny Stefanek ....uciekl od alkoholikow aniołow i trefil na sadyste....mom wurzuty sumienia ...
Heeeee odjechano foto relacja z reanimacji Stefanka ;-)
Kochom Gutka !!!!

Posted

[quote name='zuzolandia']Dobry ;-).......boshhhhhh bidny Stefanek ....uciekl od alkoholikow aniołow i trefil na sadyste....mom wurzuty sumienia ...
Heeeee odjechano foto relacja z reanimacji Stefanka ;-)
Kochom Gutka !!!!
Aaaaaa - Gutka kochosz?Za jego sadyzm! Ale pancia robi cuda! i pozszywala Stefanka, bo jej sie zol boroka zrobilo!

Posted

Cześć Joluś i Guteńku :)
Wróciłam do żywych :) Lubicie mnie jeszcze? :oops:

Zaległości nadrobie tzw. "inna razą" ;)

[quote name='sota36']

jakbym widziała Tena :) identycznie się zabiera do mordowania przeciwnika :lol:

Posted

dzień doberek Gutkowie !:multi:

Ostatni tydzień przedświąteczny się zaczął i pojawił się drobny śnieżek :multi:

pozdrawiamy Was cieplutko!:loveu: