Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich!!! Przedswiateznie!
Z pamietnika psa...
Wlasnie wrocilem z ...nocnego zwiadu!
Poszlismy na spacer, bawic sie jak te "noktogwizdy' - hmmm - chyba cos pomylilem? Chodzilo mi oto, ze widzalem w ciemnosci, jak to..., no... takie urzadzenie - wiecie co? No! co sie zaklada na glowe i wszystko sie widzi i oczy ma sie takie zielone! No, zolnierze to "we filmach amerynakskich" maja...
Na poczatku jeszcze cos bez tego nokto... widzialem, ale potem stwierdzilem, ze on jest do niczego - moje slipia lepciejsze!

Patrze w jedna strone! Widze? Albo mam zwidy?

Kukam w druga i ... jednak nic nie widze!

I nagle! Hyc w krzoki!

I nic - na komandosa to ja sie nie nadaje... zaden tam dla mnie survival - ide na kanape!

Posted

Z pamietnika psa...
No i zaczelo sie! "Agatku nie przeszkadzaj","Agatku -waruj!", "Agatku zostaw te scierke!" A co my ? W muzeum mieszkamy? Nie! To moj dom! i kocham go! Jakis tajfun czy co PRZEZ NIEGO PRZELATUJE? Nie! Swieta za pasem i zaczely sie porzadki! Fuj!!! Jola zaczela biegac ze szmata jak opentana! Z obledem w oczach - "Boze - ja nie zdaze! Boze - Ja nie zdaze".Po co tak durnie gada- wiadomo, ze wyrobi sie i now bedzie marudzila, ze zmeczona jest po tym bieganiu! No - zrozum te baby! No zrozum! A nie lepiej zostawic tak a jest, przeciez znow sie nabrudzi, znow przyjda Swieta! Nie powiem - Swieta sa fajne - jade se do Pan- Babc - zawsze cos dostane, ale ile to kosztuje nerwow! Po to by trzy dni lezc do gory brzuchem!

Mysle, ze teraz to najlepiej sie ewakuwoac na kanape i dac Jej spokoj - a niech se lata jak lubi!!!
Byle do Swiat - Kochani - byle do Swiat!!!!

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa...
No i zaczelo sie! "Agatku nie przeszkadzaj","Agatku -waruj!", "Agatku zostaw te scierke!" A co my ? W muzeum mieszkamy? Nie! To moj dom! i kocham go! Jakis tajfun czy co PRZEZ NIEGO PRZELATUJE? Nie! Swieta za pasem i zaczely sie porzadki! Fuj!!! Jola zaczela biegac ze szmata jak opentana! Z obledem w oczach - "Boze - ja nie zdaze! Boze - Ja nie zdaze".Po co tak durnie gada- wiadomo, ze wyrobi sie i now bedzie marudzila, ze zmeczona jest po tym bieganiu! No - zrozum te baby! No zrozum! A nie lepiej zostawic tak a jest, przeciez znow sie nabrudzi, znow przyjda Swieta! Nie powiem - Swieta sa fajne - jade se do Pan- Babc - zawsze cos dostane, ale ile to kosztuje nerwow! Po to by trzy dni lezc do gory brzuchem!

Mysle, ze teraz to najlepiej sie ewakuwoac na kanape i dac Jej spokoj - a niech se lata jak lubi!!!
Byle do Swiat - Kochani - byle do Swiat!!!!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sie uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hello siostrunia ...;-)....wiesz my to chyba momy zle w tych łepetynkach ;-0...po jako cholinda ta gonitwa i te sprzatanie ...przeca zawsze sie sprzato i teraz wystarczy zrobic to samo a ni lotac ze szmata i wariactwem w oczach jakby nie wiadomo co miało sie stac ...bossss....trza wyluzowac ;-)...bo nasze psioki sie wyniesa z chałupy ze stwierdzeniem ze w psychiatryku jest o niebo lepiej eheheh;-)
Buzioki

Posted

Z pamietnika psa...
No i KONIEC! Wrocilismy calo i zdrowo i w dodatku ze Stefankiem! Stefanek ma ...fioletowa trabe - hihihi.Ale od poczatku.
No wiec po wstepnych calusach - wiecie jak to miedzy ludzmi, pojechalismy w las! Zapowiadalo sie niemrawo, bo Zuzanka jakas taka niedostepna, wiec postanowilem sam sobie zorganizowac czas i zaczalem wachac, myslac ze moze przybiegnie i tez sie skusi...

Podbiegla do mnie, ale z oporami. Ja wiem, ze babki nie sa takie latwe, no ale bez przesady - ja chcialem kumpla do zabawy, do biegania, wiec te francuska kurtuazje mogla se dziewczyna darowac!

No sami zobaczcie -

Ale jak tak sobie stanela, to ...fajna z Niej panna!:lol::loveu: Nie szczekne, nie szczekne!

Zapraszalem do foty- a co! niech mi ten Kreos zazdraszcza!!!

Posted

Ale mieliście fajny spacerek!!!! też chcę !! I to nie Kreoś zazdrości a ja :evil_lol:
Nie pozwoliłam mu patrzeć że Gucio z Zuzanką ten tego :evil_lol: