zuzolandia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Witanko kochani ludkowie ;-).buziole dla Gutosłąwa ;-) Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :razz:Gdzie wy sie Gutkowe szwędacie:razz: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witamy kochani ;-)...juz bym chciala zeby była sobota ...... Quote
sota36 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Witamy wszystkich!!! Przedswiateznie! Z pamietnika psa... Wlasnie wrocilem z ...nocnego zwiadu! Poszlismy na spacer, bawic sie jak te "noktogwizdy' - hmmm - chyba cos pomylilem? Chodzilo mi oto, ze widzalem w ciemnosci, jak to..., no... takie urzadzenie - wiecie co? No! co sie zaklada na glowe i wszystko sie widzi i oczy ma sie takie zielone! No, zolnierze to "we filmach amerynakskich" maja... Na poczatku jeszcze cos bez tego nokto... widzialem, ale potem stwierdzilem, ze on jest do niczego - moje slipia lepciejsze! Patrze w jedna strone! Widze? Albo mam zwidy? Kukam w druga i ... jednak nic nie widze! I nagle! Hyc w krzoki! I nic - na komandosa to ja sie nie nadaje... zaden tam dla mnie survival - ide na kanape! Quote
eria Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no ja Guciowi to najlepiej na kanapie... JOLA WEŹ WRESZCIE BANER ZMIEŃ! Quote
sota36 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='eria']no ja Guciowi to najlepiej na kanapie... JOLA WEŹ WRESZCIE BANER ZMIEŃ! ale ni momy swiatecznego avatarka i nie ma kompleta! Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 hehe fajne fotki.. ja musze se jeszcze baner zrobiććććććć Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Gutek w afrykanskim buszu ....toz to podroznik a nie komandos eheheh;-) Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='eria'] A my to co ???????? tyz kcymy...;-):evil_lol::evil_lol: A Quote
sota36 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Eria - a co to mabyc?Jo nic nie widza! Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jeeeeeeeeeeeeee ale fajowy komplecik........!!!!!!!!!!!! piknie tu terozki mocie ;-)...gratkiiiii.......;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jola ty uważaj, bo jak wczoraj zobaczyłam gaje w takiej pozycji to ja biegałam za nią pol godziny a ona za królikiem :angryy: :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Z pamietnika psa... No i zaczelo sie! "Agatku nie przeszkadzaj","Agatku -waruj!", "Agatku zostaw te scierke!" A co my ? W muzeum mieszkamy? Nie! To moj dom! i kocham go! Jakis tajfun czy co PRZEZ NIEGO PRZELATUJE? Nie! Swieta za pasem i zaczely sie porzadki! Fuj!!! Jola zaczela biegac ze szmata jak opentana! Z obledem w oczach - "Boze - ja nie zdaze! Boze - Ja nie zdaze".Po co tak durnie gada- wiadomo, ze wyrobi sie i now bedzie marudzila, ze zmeczona jest po tym bieganiu! No - zrozum te baby! No zrozum! A nie lepiej zostawic tak a jest, przeciez znow sie nabrudzi, znow przyjda Swieta! Nie powiem - Swieta sa fajne - jade se do Pan- Babc - zawsze cos dostane, ale ile to kosztuje nerwow! Po to by trzy dni lezc do gory brzuchem! Mysle, ze teraz to najlepiej sie ewakuwoac na kanape i dac Jej spokoj - a niech se lata jak lubi!!! Byle do Swiat - Kochani - byle do Swiat!!!! Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='sota36']Z pamietnika psa... No i zaczelo sie! "Agatku nie przeszkadzaj","Agatku -waruj!", "Agatku zostaw te scierke!" A co my ? W muzeum mieszkamy? Nie! To moj dom! i kocham go! Jakis tajfun czy co PRZEZ NIEGO PRZELATUJE? Nie! Swieta za pasem i zaczely sie porzadki! Fuj!!! Jola zaczela biegac ze szmata jak opentana! Z obledem w oczach - "Boze - ja nie zdaze! Boze - Ja nie zdaze".Po co tak durnie gada- wiadomo, ze wyrobi sie i now bedzie marudzila, ze zmeczona jest po tym bieganiu! No - zrozum te baby! No zrozum! A nie lepiej zostawic tak a jest, przeciez znow sie nabrudzi, znow przyjda Swieta! Nie powiem - Swieta sa fajne - jade se do Pan- Babc - zawsze cos dostane, ale ile to kosztuje nerwow! Po to by trzy dni lezc do gory brzuchem! Mysle, ze teraz to najlepiej sie ewakuwoac na kanape i dac Jej spokoj - a niech se lata jak lubi!!! Byle do Swiat - Kochani - byle do Swiat!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sie uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :mad:Jola rzuć te sciere w kąt i zajmij się piesem:p Quote
eria Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jola tyś niepoważna !! Gutkowi mopa w pysk i niech wyciera podłogę chociaż!!!!!!!!!!!!!!!! :shake: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hello siostrunia ...;-)....wiesz my to chyba momy zle w tych łepetynkach ;-0...po jako cholinda ta gonitwa i te sprzatanie ...przeca zawsze sie sprzato i teraz wystarczy zrobic to samo a ni lotac ze szmata i wariactwem w oczach jakby nie wiadomo co miało sie stac ...bossss....trza wyluzowac ;-)...bo nasze psioki sie wyniesa z chałupy ze stwierdzeniem ze w psychiatryku jest o niebo lepiej eheheh;-) Buzioki Quote
Agga Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 JOlu odsłoń temu psu oczy. On nic nie widzi. Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Z pamietnika psa... No i KONIEC! Wrocilismy calo i zdrowo i w dodatku ze Stefankiem! Stefanek ma ...fioletowa trabe - hihihi.Ale od poczatku. No wiec po wstepnych calusach - wiecie jak to miedzy ludzmi, pojechalismy w las! Zapowiadalo sie niemrawo, bo Zuzanka jakas taka niedostepna, wiec postanowilem sam sobie zorganizowac czas i zaczalem wachac, myslac ze moze przybiegnie i tez sie skusi... Podbiegla do mnie, ale z oporami. Ja wiem, ze babki nie sa takie latwe, no ale bez przesady - ja chcialem kumpla do zabawy, do biegania, wiec te francuska kurtuazje mogla se dziewczyna darowac! No sami zobaczcie - Ale jak tak sobie stanela, to ...fajna z Niej panna!:lol::loveu: Nie szczekne, nie szczekne! Zapraszalem do foty- a co! niech mi ten Kreos zazdraszcza!!! Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ale mieliście fajny spacerek!!!! też chcę !! I to nie Kreoś zazdrości a ja :evil_lol: Nie pozwoliłam mu patrzeć że Gucio z Zuzanką ten tego :evil_lol: Quote
Recommended Posts