Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dawi00']Witam wszystkich na galeri naszego Gutka nareszcie się zarejestrowałem.ło Matyldo - po dwoch latach Darek u nas zagoscil osobiscie!!! Juz nie jako "tajniak" :):drinking:
fiolecikiem Go!!!!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawi00 napisał(a):
Witam wszystkich na galeri naszego Gutka nareszcie się zarejestrowałem.

JEEE !!!! KOGO JA TU WIDZĘ !!!!!! :crazyeye: :multi:

Posted

[quote name='dawi00']Witam wszystkich na galeri naszego Gutka nareszcie się zarejestrowałem.:multi::multi::multi:nio Dareczku , witaj ...
to trza opić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::knajpa::popcorn::drinking::drinking::drinking::chlup::drink1::drinka::laola:

Posted

O !! Takie podejście ma być !!
No właśnie - Jola !! - Ty przecież robiłaś jakiesik już przeróbki ! A gdzie własnoręcznie zrobiony banerek świateczny ?????? :razz:

Posted

sota36 napisał(a):
ło Matyldo - po dwoch latach Darek u nas zagoscil osobiscie!!! Juz nie jako "tajniak" :):drinking:
fiolecikiem Go!!!!

no no no prosze bardzoooooo :cool3:

zdróweczkooo

:drinking:

Posted

no prosze jaki Darek zdolny, a Jolci wczoraj na gg chyba z godzinę tłumaczyłam jak zrobić baner, ale że niecierpliwa strasznie - dała za wygraną!:evil_lol:

Posted

Słuchaj no siostrunia ;-).moze bys sie wzieła za siebie ;-) i jakies tam fotencje wkleiła cio ????..........spragnieni jestesmy widoku Gutka ......jak ni mosz to dej siebie ...albo Dyzie pokaz ;-)......

Posted

[quote name='zuzolandia']Słuchaj no siostrunia ;-).moze bys sie wzieła za siebie ;-) i jakies tam fotencje wkleiła cio ????..........spragnieni jestesmy widoku Gutka ......jak ni mosz to dej siebie ...albo Dyzie pokaz ;-)......

TAK!! WSTAW SWOJE ZDJĘCIA W GALERII PSA !!:evil_lol:
może nikt nie pozna...

Posted

[quote name='zuzolandia']DZIENDOBEREK KOCHANI ;-).....co tu tak cicho ???....no nie daj sie prosic i wlep cosik dziołszko ;-)....bo jak ni to jo cosik wpakuja do tyj galeri ehehhe;-) nie kce mi sie ...:(

Posted

Z pamietnika psa....
Ojejejej - ciezki dzien! Dla Joli - Dopiero co wrocila z pracy i juz ja Ciocia Inka pogania,zeby moje jakies foty dac. A co to ja?Jakas gfizada filmowa?
Leze se na dywaniku, a tu Jola podchodzi i znow mi fleszem (o!!! zapamietalem nowe slowo!!!) po oczach!
Ale chce Wam pokazac jedno zdjecie - wiecie - najlepiej u Pancia (no i u Panci,bo sie obrazi...)

No i dla swietego spokoju - cyknela fleszem po slipiach!!!

I zblizenie!!! Bonie dydo - co ja z nia mam!!!! Ciekawe, jakby ona zareagowala,jakby tym jasnym z aparata prosto w slepia dostala??
Ale ja nic nie moge zaszczekac! Spokoj! Bo pomysli,ze ja w agresje wpadam! Ze cos z kudlata mam! I znow zaczna sie telefony do szkoleniowcow, treserow- z niby mi na mozg padlo!
Ale i tak te Moja Jole kocham- nie mam innego wyjscia! Czasem tylko chce zaszczekac - "Darku!!!!"

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello..... a tu cosik specjalnie dla GUTOSLAWA ..;-)

.Z POZDROWIENIAMI OD CIOCI SABINKI I ZUZANKI ;-) !!!!!!!
Z pamietnikapsa...
Jeeeee ale niespodziewanka! Nie dosc, ze Zuzanka, to jeszcze Ciocia Sabinka!!!!!
Musze Ja w sobote nawiedzic! Tj. Ciocie!