sota36 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='dawi00']Witam wszystkich na galeri naszego Gutka nareszcie się zarejestrowałem.ło Matyldo - po dwoch latach Darek u nas zagoscil osobiscie!!! Juz nie jako "tajniak" :):drinking: fiolecikiem Go!!!! Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 dawi00 napisał(a):Witam wszystkich na galeri naszego Gutka nareszcie się zarejestrowałem. JEEE !!!! KOGO JA TU WIDZĘ !!!!!! :crazyeye: :multi: Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='dawi00']Witam wszystkich na galeri naszego Gutka nareszcie się zarejestrowałem.:multi::multi::multi:nio Dareczku , witaj ... to trza opić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::knajpa::popcorn::drinking::drinking::drinking::chlup::drink1::drinka::laola: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 NIE MOZE TO BYC .!!!!!!!! WIELKI PAN DARECKI UJAWNIL SIE W KONCU NA DOGO !!!!!! WITAMY !!!!!!!! I BUZIAKI PRZESYłAMY !!!!!! Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 o kurcze ....będę musiała robić po dwa gutkowe banerki ..... Quote
eria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 O !! Takie podejście ma być !! No właśnie - Jola !! - Ty przecież robiłaś jakiesik już przeróbki ! A gdzie własnoręcznie zrobiony banerek świateczny ?????? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 sota36 napisał(a):ło Matyldo - po dwoch latach Darek u nas zagoscil osobiscie!!! Juz nie jako "tajniak" :):drinking: fiolecikiem Go!!!! no no no prosze bardzoooooo :cool3: zdróweczkooo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 no prosze jaki Darek zdolny, a Jolci wczoraj na gg chyba z godzinę tłumaczyłam jak zrobić baner, ale że niecierpliwa strasznie - dała za wygraną!:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 dawi00 napisał(a):avatarek też już mam darek podziwiam za upor :p owocnych postów zycze :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Witanko kochani ;-).... ooo jak sie rozmnozyło w tej Gutkowej galerii ;-)... jeden GUT drugi Gut.....matkoooo epidemia blizniaków czy co ???;-)...... Pozdrowionka dla WAS !!!!!!! Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Słuchaj no siostrunia ;-).moze bys sie wzieła za siebie ;-) i jakies tam fotencje wkleiła cio ????..........spragnieni jestesmy widoku Gutka ......jak ni mosz to dej siebie ...albo Dyzie pokaz ;-)...... Quote
eria Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='zuzolandia']Słuchaj no siostrunia ;-).moze bys sie wzieła za siebie ;-) i jakies tam fotencje wkleiła cio ????..........spragnieni jestesmy widoku Gutka ......jak ni mosz to dej siebie ...albo Dyzie pokaz ;-)...... TAK!! WSTAW SWOJE ZDJĘCIA W GALERII PSA !!:evil_lol: może nikt nie pozna... Quote
Czoko Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Świetna Galeria! Nareszcie przyszłam do Was złożyć pierwszą wizytę. Pozdrawiam Ewa Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 DZIENDOBEREK KOCHANI ;-).....co tu tak cicho ???....no nie daj sie prosic i wlep cosik dziołszko ;-)....bo jak ni to jo cosik wpakuja do tyj galeri ehehhe;-) Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='dawi00']avatarek też już mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajedwabisty avatarek:p Quote
sota36 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='zuzolandia']DZIENDOBEREK KOCHANI ;-).....co tu tak cicho ???....no nie daj sie prosic i wlep cosik dziołszko ;-)....bo jak ni to jo cosik wpakuja do tyj galeri ehehhe;-) nie kce mi sie ...:( Quote
sota36 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Z pamietnika psa.... Ojejejej - ciezki dzien! Dla Joli - Dopiero co wrocila z pracy i juz ja Ciocia Inka pogania,zeby moje jakies foty dac. A co to ja?Jakas gfizada filmowa? Leze se na dywaniku, a tu Jola podchodzi i znow mi fleszem (o!!! zapamietalem nowe slowo!!!) po oczach! Ale chce Wam pokazac jedno zdjecie - wiecie - najlepiej u Pancia (no i u Panci,bo sie obrazi...) No i dla swietego spokoju - cyknela fleszem po slipiach!!! I zblizenie!!! Bonie dydo - co ja z nia mam!!!! Ciekawe, jakby ona zareagowala,jakby tym jasnym z aparata prosto w slepia dostala?? Ale ja nic nie moge zaszczekac! Spokoj! Bo pomysli,ze ja w agresje wpadam! Ze cos z kudlata mam! I znow zaczna sie telefony do szkoleniowcow, treserow- z niby mi na mozg padlo! Ale i tak te Moja Jole kocham- nie mam innego wyjscia! Czasem tylko chce zaszczekac - "Darku!!!!" Quote
sota36 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Czoko napisał(a):Świetna Galeria! Nareszcie przyszłam do Was złożyć pierwszą wizytę. Pozdrawiam Ewa no! Nareszcie!!!! Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Hello..... a tu cosik specjalnie dla GUTOSLAWA ..;-) .Z POZDROWIENIAMI OD CIOCI SABINKI I ZUZANKI ;-) !!!!!!! Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć Gutek i gutkowe ludzieńki:multi: Quote
sota36 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='zuzolandia']Hello..... a tu cosik specjalnie dla GUTOSLAWA ..;-) .Z POZDROWIENIAMI OD CIOCI SABINKI I ZUZANKI ;-) !!!!!!! Z pamietnikapsa... Jeeeee ale niespodziewanka! Nie dosc, ze Zuzanka, to jeszcze Ciocia Sabinka!!!!! Musze Ja w sobote nawiedzic! Tj. Ciocie! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 łoooo jacie chyba tyle co gutek miche wyżłopał bo broda mokraaa :evil_lol: to sie cwaniak wytarł o pancia :cool3: czesc jolus:buzi: Quote
Recommended Posts