eria Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Foxi pozdrawia Gucia i szepce mi tutaj że chciałaby jego nowe foteczki pooglądać :loveu: Quote
Kati Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Chyba nie tylko Foxi chciałby nowych foteczek. Wszyscy czekamy na nie z niecierpliwością. Quote
sota36 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Z pamietnika psa... No juz, juz! Jacy wszyscy niecierpliwi! Chca mnie znow zaobaczyc, ale dzis przedstawie Wam moje zycie ...intymne! Nie, nie! Bez neglizu (ocho! Znow nowe slowo!) jak to w co niektorych galeriach (prawda Ozzy?:) ), ale zdjecia z higieny osobistej - kontrolowanej! No bo Swieta za pasem i trza bylo urzadzic tzw. pranie wstepne! Widzicie tez "zur"? Tj te BRUDNA WODE! Fuj! Polali woda, potem jakies "szampona", potem znow woda - nie powiem - jak tam cierpliwy jestem - na koniec jakies tam "masci" - odzywki- kazali stac w nich to stalem,to znow jakies tam reczniki - sauna czy co? Ale za to teraz ladnie pachne! No - bojcie sie dziewczyny!!!! p.s. ucieklem im i sie wytrzepalem :) No i teraz jestem piekny i ...pachniacy (do czasu - hihihi) Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Toz to straszne...... trafic na obsesyjnych praczy ;-)...bidny Gutek ;-) Quote
Alicja Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :crazyeye:o masz ci los ...Gutek znowu w praniu:razz: Quote
eria Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ten Gutek to jest biedny :eviltong: ale cóż - uroda kosztuje :evil_lol: Foxi była dziś prana ze względów...śmierdzących.......... Quote
zuzolandia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dziendoberek ;-) Miziu miziu dla Gutosława ;-) Quote
Alka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ach ten Gutek czyścioszek :loveu: chce zawrócić pannom w głowach Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 CAłUSKI PRZESYłAMY CIEMNA NOCKą ;-)....... ;-)......;-) Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O !!! I TO JEST TA CO U MNIE SIĘ O NOWE FOTY DOPOMINO, A SAMA NIE WKLEJO !!!! Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Z pamietnika psa... Kurcze - zima to, czy nie? Wiosna jakos zapachnialo - chce sie zyc, a tu mi mowia cos o Swietach z choinka??? No wiec wybralismy sie na ten piekny zimowa pora wiosenny spacer - gdzie tu sens,a gdzie logika? Ale czy to wazne? Wazne, ze spacer byli i to "zarabisty" (upssss... Móje nie lubia jak szczekam brzydkimi slowami...) Zaczelo sie od "naszej gieldy" - myslalem, ze spotkam te moja pieknosc -brunetkowa, ale niestety... Szukalem, czekalem - Boze - z tymi babami to ciezko!!! Rozgladalem sie i nic! No i skapuj te baby!!! Ciezkajest dolafaceta, oj ciezka.... No i nic! Kurcze, ze ja tej, no..., komorki nie mam! To bym zaszczekal, ze ide! Albo wyslam zetemesa! W koncu musialem zajac sie Mójami - dorwalem patyka! Ale nie tak - byle co, ale badyla - Móje byle czym sie nie zajma!!! A trzeba bylo ich troche rozerwac! Wiec trzeba solidnie sie przy tych aportach nabiegac - ale niech maja! Niech sie ciesza! A co mi tam! p.s. reszte zdjeciow - a mam ich troche - wstawie wieczorkiem - musialbym cos baaaardzo niemilego image zaszczekac!!! Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Z pamietnika psa... Potem se poprzeskakiwalem na przeszkodzie - no mogliby ja w koncu podniesc! takie - 30 cm to nie dla mnie! Quote
eria Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy ktoś mi powie jak ten kij stoi ??????:crazyeye: Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Z pamietnika psa.. No to byly SKOKI PRZEZ PRZESZKODE!! 30 cm - kiedy mi oni ja podniosa? Potem poszlismy na dzialke - tam jak zwykle mordowalem juz zamordowanego juz wczesniej kaczora! I jak zwykle - darlem dzioba!!!! Reszte zdjeciow damy jak nie bedzie dogo mulilo!!!! Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Fajny sobotni dzionek ;-) hehe a ten badyl .....wiekszego nie bylo ???? ehheeheh..... Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='eria']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy ktoś mi powie jak ten kij stoi ??????:crazyeye: DARECKI zaczarował heheeh i stoi :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Ano byly, ale ciiiiiii!!!!! No - "rynce" czarujace! Quote
Agga Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 No nie wiedziałam, że pańcio ma takie zdolności. Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Z pamietnika psa... No nareszcie to dogo chodzi! No wiec - bylem na dzialce - jak pisalem - darlem dzioba i zwloki kaczora - Humanitarny to ja juz przestalem byc dawno - od ... ostatnich wyborow... No i kaczora zalatwilem :) jeszcze bardziej! Jestem z siebie zadowolony! Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Taaaaa my tez jestesmy dumni z Zieciunia ...;-).....jak kaczki to tylko z jabłuszkami w sosie madera ;-0 eheheh....... Buzioki Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='zuzolandia']Taaaaa my tez jestesmy dumni z Zieciunia ...;-).....jak kaczki to tylko z jabłuszkami w sosie madera ;-0 eheheh....... Buzioki Czy Ty Ciotka nas nie obrazasz??? No i klata zieciulka! Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='sota36']Czy Ty Ciotka nas nie obrazasz??? No i klata zieciulka! A gdziez bym smiała :diabloti: Piekna dorodna dobrze owłosiona ..klata ...:evil_lol:..... dziopki mdleja eheh:evil_lol: Quote
Recommended Posts