Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='sota36'] jaka brutalna z niej kobietka :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Siemanko kolezanko od grzebienia ;-) Foteczki se wkleiłas no no i to az tyle ....;-).....Widze ze nawet kradziejstwa dokonałas ;-)....hehe pieknie sie przezentuje Ozzullek w Gutkowej galeryji ;-)..... Buziaczki ....całuski dla Zieciunia ...;-) Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 UWAGA - IMPRESJA AGATA 1 ! Jezdem z niej dumna!!! Przerobeczka pt. hand make by myself! Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 JEEEEEEEEEE :mdleje: :mdleje: wymiękam.... więcej !!!!!! Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='sota36']UWAGA - IMPRESJA AGATA 1 ! Jezdem z niej dumna!!! Przerobeczka pt. hand make by myself! WOWOWOWOWOWOWOWOWWOWOWO :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: P I E K N E :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Z pamietnika psa... Bylem dzis w kochlowickich lasach! Na Stargancu, czy jako -moja Jola tam byl;a jaka dzieciak - gadala, ze kiedys to byl fajny osrodek (nie wiem co to znaczy?). A teraz ? Wszystko zniszcone, dziadowskie, ale dla mnie bomba!!! Las, pelno smieci do wachania,malo ludzi do postaszenia! Bomba! Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='sota36'] o raju! a w głowie mu się nie zakręciło ?;) Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Sie nabijaja - Paskudy kudlate!!! Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a kiedy będzie pierwszy baner własnej roboty ?? :cool3: Fotki liściaste super, tylko gumeczka mu się przekrzywiła :evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 sota36 napisał(a):Sie nabijaja - Paskudy kudlate!!!ale nadal nas lubicie, co? :cool3: :loveu: Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 A mamy inne wyjscie???? A i tu sie pochwale - impresja nr 2 Quote
panienkabubu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 o jak zazdroszcze tych konikow :placz: tak mi sie tęskni za konikami :placz: a ja poturbowana i zinwalidzona i nie mogę :placz: :placz: a tak to kocham :placz: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='sota36']UWAGA - IMPRESJA AGATA 1 ! Jezdem z niej dumna!!! Przerobeczka pt. hand make by myself! [quote name='sota36']A mamy inne wyjscie???? A i tu sie pochwale - impresja nr 2 :crazyeye:o rany ...przyrzekam ...naprawde nic nie piłam:placz:...bosz to znaczy że Gutka reumatyzm pokręcił;) No no Jolcia za Corella sie zabrałaś czyli coś z wyższej półki;) Quote
sota36 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Taaa - chyba za wariacje w corelu! Quote
Agga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jolu w czym tak "psujesz" zdjęcia?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Nawiedził ją COREL ;-) hehehe....i skrzynia piwa ;-) KOCHOM CIE !!!! ....za inwencja tworczo eheh;-) . Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='sota36']A mamy inne wyjscie???? A i tu sie pochwale - impresja nr 2 co ja widzę , Jola wzięła się za przeróbeczki :multi: śliczne :loveu: Quote
eria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jola gdzieś Ty znikła !!! Ta ja wiem, Corel wciąga :cool1: ja już jestem wciągnięta na amen :diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale boskie przeróbki, ja tez chce ja tez :placz: :placz: :placz: kroi się 200tna stronka, będzie :drinking: :cool3: Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jolus do dna ....u mnie 100;) :Rose::BIG::laola::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Wpadam i spadam ;-)....ale mialam strasznie ruchliwy dzionek ;-)...a ja tak lubie spokoj hehehehe ;-)....buziaczki za zyczenia i pamiec ;-) Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 no to pijemy !!!!!!! :bigcool: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :chlup: :drinking: :drink1: :drinka: :cunao: :drinking: :popcorn: :drink1: :cunao: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Pijemy za lepszy czas....za kazdy dzien ktory zyje w nas...:loveu::loveu::loveu::loveu: :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::laola::laola: Buziaczki !!!! Quote
panienkabubu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No, ale moment, za co pijemy? :cool3: przecież jeszcze nie ma 200tnej stronki :hmmmm: Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ale zaraz będzie :laola: :drinking::drinking::drink1::drink1: za 200 stronkę Quote
Recommended Posts