panienkabubu Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jolu, jak Ty to robisz, ze Gutek ma zawsze taka prosto slicznie lśniącą siersc? :loveu: Quote
sota36 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 panienkabubu napisał(a):Jolu, jak Ty to robisz, ze Gutek ma zawsze taka prosto slicznie lśniącą siersc? :loveu:eee przesadzasz Kasiu - na bezowych to torche nie widac. Ale daje mu witaminki i odzywki do wlosa. Ale czy ja wiem - czy sa jakies efekty??? Quote
panienkabubu Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 sota36 napisał(a):eee przesadzasz Kasiu - na bezowych to torche nie widac. Ale daje mu witaminki i odzywki do wlosa. Ale czy ja wiem - czy sa jakies efekty??? są efekty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 panienkabubu napisał(a):są efekty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: serio? To super! Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ślicznie te briardy wygladają :crazyeye: a wszystkie razem to już odlot !! ja już wiem czemu nie mam swojej chałpy :mad: kuzyn panienkibubu chyba też by wiedział :cool3: ja musiałabym mieć u siebie "troszkę dużo tych psów"...:shake: crazy :loveu: Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Oj Jolu nie bądź taka skromna bo Gutek ma piękne , zadbane włoski:p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 sota36 napisał(a):eee przesadzasz Kasiu - na bezowych to torche nie widac. Ale daje mu witaminki i odzywki do wlosa. Ale czy ja wiem - czy sa jakies efekty??? ciociaaaa sąąą!gucio ma najpiekniejsza i najdłuzsza na swiecie siersc jaka widzialama!;) Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jessu ciotki nie za bardzo tym Gutkom pochlebiacie ?? Nasza Jola popadnie w jakieś samouwielbienie i się zrobi większa zołza niż jest :diabloti: A tak poważnie - on ma taką prostą tą sierść:loveu: , Zuza, Gajka i Ten mają bardziej falistą. Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 eria napisał(a):Jessu ciotki nie za bardzo tym Gutkom pochlebiacie ?? Nasza Jola popadnie w jakieś samouwielbienie i się zrobi większa zołza niż jest :diabloti: A tak poważnie - on ma taką prostą tą sierść:loveu: , Zuza, Gajka i Ten mają bardziej falistą. bo my uzywamy prostownicy i krochmalu :) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eria napisał(a):Jessu ciotki nie za bardzo tym Gutkom pochlebiacie ?? Nasza Jola popadnie w jakieś samouwielbienie i się zrobi większa zołza niż jest :diabloti: A tak poważnie - on ma taką prostą tą sierść:loveu: , Zuza, Gajka i Ten mają bardziej falistą. kochaanaaaaa moja kundlina przy guciu to jest normalnie :oops: nie wspomne o ogonie naturlich :placz: Quote
Katerinas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='sota36']eee przesadzasz Kasiu - na bezowych to torche nie widac. Ale daje mu witaminki i odzywki do wlosa. Ale czy ja wiem - czy sa jakies efekty??? Czy są efekty....? Kobitko ;) dobre okularki Ci sprawić? ;) Toż ta sierść jest cudna :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 aahhhh jestem pewna ze nasz gucio niejedną wystawę by wygrał :loveu: ps. ciocia jola pewnie z prostownicą za gutasiem lata :eviltong: Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Aaaaaa gupoty godocie Ciotki! Aaaaaaa łodczepta sie od chloptasia! Ide go czesac! A jak Wam sie nie chce - to polecam sie!!!! Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Siemanko ......uuuuu alez wlażły na bidnego Gutosława ;-) Ale co fakt to fakt ...........obrosniety nienormalnie ....kolorek poezjaaa.... pewnie zniknie jak go Jolcia bydzie tak co chwila prac ;-).....swietnie prosciusienki wlosek....i charakter........rewelacja !!!!!!!!!! Normalnie zazdroszczeeeeeeeeeeeeeeeeee ......... Buzioki Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witaj sąsiadeczko :multi: Kope lat mnie u Was nie było i zaległosci to mi się takie nadrobiły, że chyba L-4 musiaabym sobie załatwić, aby je wszytskie u każdego nadrobić :evil_lol: Głaski dla pięknego Gutka, ze ślicznymi, lśniącymi własami :loveu: Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Z pamietnika psa... Jejus - Ciocie! Az siem normalnie zawstydzil. Wloski, jak wloski - takie troche futra przed kominek, ale ten "charakterek" to juz nie moge, bo sie czerwony robie:oops: A oto jak dba sie o moje kudly - czyli kapiel i deszczowka! Wiec po 1 - trzeba wysoko do nieba skakac, by kropelki (z rynny) wpadaly i do dzioba i na siersc- powoduje to, ze i od wewnatrz i od zewnatrz - farbujemy sie przez sadze! Ona intensyfikuje kolorek! Tyklo nie wiem po co trzeba szadze spukiwac? Juz normalnie, czyli w wannie -krok 2 -= no i nie rozumie, dlaczego Jola marudzi, ze sie uciapralem - przeciez to maseczka i nawilzanie! Dobre tez sa oklady nawilzajace na glowe! To krok 3. Ewentualnie zraszania dla poprawy ph skory! Ewentualnie - krok 4 (uwaga na slonce - uzywam blokera) Wszystko, zeby potem wygladac tak!! Jednak uroda jest strasznie wodochlonna :) Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no nareszcie cosik wkleiła :loveu: fakt że to jakieś starocie:evil_lol: ale zawsze coś :loveu: Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 eria napisał(a):no nareszcie cosik wkleiła :loveu: fakt że to jakieś starocie:evil_lol: ale zawsze coś :loveu: Stare, ale jare - swieze beda "chnet" - aparata wraca do domku!!! Quote
Mi. Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hihihihi, świetna historyjka:p tak wogole to kope czasu mnie tu nie bylo:cool1: Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='*luthien*']hihihihi, świetna historyjka:p tak wogole to kope czasu mnie tu nie bylo:cool1: noooooooooooooooo :( ale fajnie, ze jestes!!!!!p.s. super banerek dla danonka - yogurtowego misia!!!! Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='sota36']bo my uzywamy prostownicy i krochmalu :):evil_lol:i magla parowego;) Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 foteczki świetne a komentarze jeszcze lepsze :loveu: Gustek wykąpany, wyczesany wygląda przepięknie.Jola,masz baaardzo zadbanego psa:loveu::loveu::loveu: Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ciekawe jaki on jest w dotyku ten jego włos...normalnie wygląda jak jedwab :loveu: :loveu: jeszcze troche i bede cie prosiła żebyś mi w kopertce przysłała kosmyk Gutka :loveu: :cool3: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ania-k napisał(a):ciekawe jaki on jest w dotyku ten jego włos...normalnie wygląda jak jedwab :loveu: :loveu: jeszcze troche i bede cie prosiła żebyś mi w kopertce przysłała kosmyk Gutka :loveu: :cool3: a ja miałam okazję Gutka poprzytulać :multi::multi: jest boski :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Ania-k napisał(a):ciekawe jaki on jest w dotyku ten jego włos...normalnie wygląda jak jedwab :loveu: :loveu: jeszcze troche i bede cie prosiła żebyś mi w kopertce przysłała kosmyk Gutka :loveu: :cool3: kosmyku niestety nie przyslemy! Ale wlos nie jest miekki jak jedwab- briardy powinny miec tzw.wlos kozi - czyli torche sztywny i taki Gutek ma! Quote
Recommended Posts