Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jolu, jak Ty to robisz, ze Gutek ma zawsze taka prosto slicznie lśniącą siersc? :loveu:
eee przesadzasz Kasiu - na bezowych to torche nie widac. Ale daje mu witaminki i odzywki do wlosa. Ale czy ja wiem - czy sa jakies efekty???

Posted

ślicznie te briardy wygladają :crazyeye: a wszystkie razem to już odlot !! ja już wiem czemu nie mam swojej chałpy :mad: kuzyn panienkibubu chyba też by wiedział :cool3: ja musiałabym mieć u siebie "troszkę dużo tych psów"...:shake: crazy :loveu:

Posted

Jessu ciotki nie za bardzo tym Gutkom pochlebiacie ?? Nasza Jola popadnie w jakieś samouwielbienie i się zrobi większa zołza niż jest :diabloti:
A tak poważnie - on ma taką prostą tą sierść:loveu: , Zuza, Gajka i Ten mają bardziej falistą.

Posted

eria napisał(a):
Jessu ciotki nie za bardzo tym Gutkom pochlebiacie ?? Nasza Jola popadnie w jakieś samouwielbienie i się zrobi większa zołza niż jest :diabloti:
A tak poważnie - on ma taką prostą tą sierść:loveu: , Zuza, Gajka i Ten mają bardziej falistą.

bo my uzywamy prostownicy i krochmalu :)

Posted

eria napisał(a):

kochaanaaaaa moja kundlina przy guciu to jest normalnie :oops: nie wspomne o ogonie naturlich :placz:

Posted

[quote name='sota36']eee przesadzasz Kasiu - na bezowych to torche nie widac. Ale daje mu witaminki i odzywki do wlosa. Ale czy ja wiem - czy sa jakies efekty???
Czy są efekty....? Kobitko ;) dobre okularki Ci sprawić? ;)
Toż ta sierść jest cudna :loveu:

Posted

Siemanko ......uuuuu alez wlażły na bidnego Gutosława ;-)
Ale co fakt to fakt ...........obrosniety nienormalnie ....kolorek poezjaaa.... pewnie zniknie jak go Jolcia bydzie tak co chwila prac ;-).....swietnie prosciusienki wlosek....i charakter........rewelacja !!!!!!!!!! Normalnie zazdroszczeeeeeeeeeeeeeeeeee .........
Buzioki

Posted

Witaj sąsiadeczko :multi:

Kope lat mnie u Was nie było i zaległosci to mi się takie nadrobiły, że chyba L-4 musiaabym sobie załatwić, aby je wszytskie u każdego nadrobić :evil_lol:

Głaski dla pięknego Gutka, ze ślicznymi, lśniącymi własami :loveu:

Posted

Z pamietnika psa...
Jejus - Ciocie! Az siem normalnie zawstydzil. Wloski, jak wloski - takie troche futra przed kominek, ale ten "charakterek" to juz nie moge, bo sie czerwony robie:oops:
A oto jak dba sie o moje kudly - czyli kapiel i deszczowka!
Wiec po 1 - trzeba wysoko do nieba skakac, by kropelki (z rynny) wpadaly i do dzioba i na siersc- powoduje to, ze i od wewnatrz i od zewnatrz - farbujemy sie przez sadze! Ona intensyfikuje kolorek!

Tyklo nie wiem po co trzeba szadze spukiwac? Juz normalnie, czyli w wannie -krok 2 -= no i nie rozumie, dlaczego Jola marudzi, ze sie uciapralem - przeciez to maseczka i nawilzanie!

Dobre tez sa oklady nawilzajace na glowe! To krok 3.

Ewentualnie zraszania dla poprawy ph skory! Ewentualnie - krok 4 (uwaga na slonce - uzywam blokera)

Wszystko, zeby potem wygladac tak!! Jednak uroda jest strasznie wodochlonna :)

Posted

eria napisał(a):
no nareszcie cosik wkleiła :loveu:
fakt że to jakieś starocie:evil_lol: ale zawsze coś :loveu:
Stare, ale jare - swieze beda "chnet" - aparata wraca do domku!!!

Posted

[quote name='*luthien*']hihihihi, świetna historyjka:p

tak wogole to kope czasu mnie tu nie bylo:cool1: noooooooooooooooo :( ale fajnie, ze jestes!!!!!p.s. super banerek dla danonka - yogurtowego misia!!!!

Posted

foteczki świetne a komentarze jeszcze lepsze :loveu:

Gustek wykąpany, wyczesany wygląda przepięknie.Jola,masz baaardzo zadbanego psa:loveu::loveu::loveu:

Posted

ciekawe jaki on jest w dotyku ten jego włos...normalnie wygląda jak jedwab :loveu: :loveu: jeszcze troche i bede cie prosiła żebyś mi w kopertce przysłała kosmyk Gutka :loveu: :cool3:

Posted

Ania-k napisał(a):
ciekawe jaki on jest w dotyku ten jego włos...normalnie wygląda jak jedwab :loveu: :loveu: jeszcze troche i bede cie prosiła żebyś mi w kopertce przysłała kosmyk Gutka :loveu: :cool3:

a ja miałam okazję Gutka poprzytulać :multi::multi: jest boski :loveu::loveu:

Posted

Ania-k napisał(a):
kosmyku niestety nie przyslemy! Ale wlos nie jest miekki jak jedwab- briardy powinny miec tzw.wlos kozi - czyli torche sztywny i taki Gutek ma!