Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gutek Ożyrok:evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 sota36 napisał(a):to po slasku "chlopak":) Alka napisał(a):przystojny na dodatek :p czyli cały Ten ;) dobrze, że podziękowałam ;) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gutek Ożyrok:evil_lol: Kolezanko .....prosze mi Zieciunia nie obrazac ..:diabloti: nooo....:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 gucio co ty sie tak wstydzisz zuzanki?:oops: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Siemanko kochani ;-) Gutek sie wstydzi bo to porzadny chopok a tu tako jedza go do pijanstwa zmuszoooo heheheh ;-) Buziaczki Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='zuzolandia']Kolezanko .....prosze mi Zieciunia nie obrazac ..:diabloti: nooo....:mad::p [quote name='zuzolandia']Siemanko kochani ;-) Gutek sie wstydzi bo to porzadny chopok a tu tako jedza go do pijanstwa zmuszoooo heheheh ;-) Buziaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:porządny chłopok:evil_lol:nio jasne ja tylko tak ...zartowałam ;) Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dzień dobry :D:D:D:D Foteczki :loveu: piękniutkie jak zawsze... Gutek jaki nieśmiały :evil_lol: albo wściekły że go sfatają (czy swatają?) Quote
eria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Towarzystow siedzi Zuzoli na działce i imprezuje ! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:tu ta sama 1 fota co u Zuzanki tutaj tez psem poszczuje :mad: :eviltong: Quote
eria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jak skończy się impreza to Wam wkleją foty. U mnie jest jedno zdjecie więcej jak komu mało :cool1: Quote
eria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 no dobra, nie wytrzymałam..wklejam kilka Gutków:eviltong: KONCZYĆ JUŻ TA IMPREZA !!!! Jola bez głowy: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 aż 4 foty :evil_lol: ale i tak fajne :] Quote
sota36 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Z pamietnika psa... Ciotki i Wujkowie - dziekujemy!!!!!!!!!! Za spotkanie!!!!!!!!! A Ciocia Ania i Foksia (och - co to za kobieta) niech zaluja, ze musiely uciekac! Quote
eria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 bardzo żałujemy :-( p.s. fajnie tak jest przyjść do własnej galerii i widziec nowe foty, które "same się wkleiły" :diabloti: nie?? Pozdrawiamy Gucia, strasznie fajne psisko ! Quote
sota36 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 eria napisał(a):bardzo żałujemy :-( p.s. fajnie tak jest przyjść do własnej galerii i widziec nowe foty, które "same się wkleiły" :diabloti: nie?? Pozdrawiamy Gucia, strasznie fajne psisko ! :angryy:1. Zalujcie, ale co sie odwlecze.... 2. fajnie! No nie wiem jak one tam SAME wskoczyly,nie wiem. 3. Fajne psisko a jak - ale zobacz jaka Foxi spryciara - wagi sie nie przejela i wiodla prym! Quote
zuzolandia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:tu ta sama 1 fota co u Zuzanki .o przepraszam ...u mnie jest ich chyba z 15 sztuk ;-) Na wiecej moje zszargane nerwy nie pozwalaja :evil_lol:......net dzialo fatalnie ...:placz: Gutki bylo milo..... szkoda ze sie skonczylo...ale do zas :multi::multi:...misioczki :loveu: Quote
sota36 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Z pamietnika psa... Ło matko! Ledwiem zywy! Ledwiem uszedl na calo! Co z tymi babami sie dzieje! Zobacza przystojnego faceta i glupieja! Opedzic sie nie mozna! A najgorsciesze sa blondynki! Ale po kolei.. Wczoraj bylo cudnie!!! Móje sie umowili z nowymi Ciotkami i Wujkiem. Jedna - Ciocia ANIA (ta od fajnistych banerkow) przyjechala z Foxi - Foxi to taka se malutka psinka, ale ZARAZA! Temperamentka babka! Ale po kolei.. No wiec - oprocz Cioci byla i druga Ciocia- Gosia i Wujek Sebastian - Ich juz znam, bo kiedys tam poznalismy sie w Parku, jak Móje mnie zaciagneli na taki program czy co - "Z psem za Pan Brat". Oni przyjechali z Koda. Och - co to za dziewczyna! Jola mowila o niej "kapisiowe dziecie" - nie bardzo wiem co to znaczy, ale chyba wcale nie musze. No i oczywiscie byli tez Ciocia Ina,Wujcio Adik i Zuzanka - charakterna kobitka z "szeksowna" grzyweczka. Pojechalismy w las! Jakas to puszcza czy co bylo?Nie wiem... Ale mozna tam bylo biegac, szalec i hasac do woli. Ludzie gadali, focili a mysmy we czworke dostawali "glupawki" ! Tylko tych Ludzi trzeba bylo ciagle pilnowac,bo oni sie rozlazili po tym lesie, jeszcze boroczki by sie pogubili. I co wtedy? Oni se bez nas rady jakos nie daja! Jakies upozledzone sa! Nie to co my! Oni nie wiedza, po co nosy maja! Hmmm a Móje to maja te organy powonienia!!! No dobra - ale do zdjeciow! Pierw bylo male zamieszanie- juz sam nie wiem czemu? Potem Ludzie zaczeli nas focik do albumu rodzinnego - nie powiem,nie powiem - fajnie wyszedlem! Ten gruby to ja! Potem byl dziki ped - te mala Foxi - przyznam sie troche sponiewieralismy i chyba sie wkurzyla... Ale kto Jej kazal tak sie rzadzic? Trzeba bylo nauczyc blondynke rozumu! Co nam bedzie fikala! No i gonilismy Ja. cdn. Quote
sota36 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Cd. z pamietnika psa... Najszybsza byla Koda - Jezu ta to ma powera! Ciekawe po kim? No zobaczcie - to ta jasniutka panienka (lubie Ja!). Na koniec biegania - padlismy! Potem bylo wielkie zarcie!! Tzn - Ludzie jedli, a my... Koda tylko ...suchy chlebek :( p.s. zapomnialem dodac, ze zdejcia sa od Erii i Zuzoli - jak Ciocia Gosia podesle to jeszcze powklejam :) Quote
zuzolandia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Gutek mosz recht ;-)...... padlim jak konie po westernie ;-) Zuza Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :multi::multi::multi:ale fajniste Mopowisko:loveu: Quote
eria Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no mosz szczęście ! Choć za swoim imieniem nie przepadam, drugie mam lepsze :) Quote
sota36 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 No ANIA! A ja tak napisalam? Upssss juz poprawiam- Ciocia Kasia to moja Przyjaciolka i tez zna Gucia i tez go kocha!!!! A ja to nie pisalam tylko Gut! A on pewno o Kasi myslal, bo dzis ma urodzinki i trzeba do niej zadzwonic! Quote
eria Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 to macie mopowisko z prawdziwego zdarzenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts