Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Kolezanko .....prosze mi Zieciunia nie obrazac ..:diabloti:
nooo....:mad::p

[quote name='zuzolandia']Siemanko kochani ;-)
Gutek sie wstydzi bo to porzadny chopok a tu tako jedza go do pijanstwa zmuszoooo heheheh ;-)
Buziaczki
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:porządny chłopok:evil_lol:nio jasne ja tylko tak ...zartowałam ;)

Posted

Z pamietnika psa...
Ciotki i Wujkowie - dziekujemy!!!!!!!!!! Za spotkanie!!!!!!!!! A Ciocia Ania i Foksia (och - co to za kobieta) niech zaluja, ze musiely uciekac!

Posted

bardzo żałujemy :-(
p.s. fajnie tak jest przyjść do własnej galerii i widziec nowe foty, które "same się wkleiły" :diabloti: nie??
Pozdrawiamy Gucia, strasznie fajne psisko !

Posted

eria napisał(a):
bardzo żałujemy :-(
p.s. fajnie tak jest przyjść do własnej galerii i widziec nowe foty, które "same się wkleiły" :diabloti: nie??
Pozdrawiamy Gucia, strasznie fajne psisko !

:angryy:1. Zalujcie, ale co sie odwlecze.... 2. fajnie! No nie wiem jak one tam SAME wskoczyly,nie wiem. 3. Fajne psisko a jak - ale zobacz jaka Foxi spryciara - wagi sie nie przejela i wiodla prym!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:tu ta sama 1 fota co u Zuzanki
.o przepraszam ...u mnie jest ich chyba z 15 sztuk ;-)
Na wiecej moje zszargane nerwy nie pozwalaja :evil_lol:......net dzialo fatalnie ...:placz:

Gutki bylo milo..... szkoda ze sie skonczylo...ale do zas :multi::multi:...misioczki :loveu:

Posted

Z pamietnika psa...
Ło matko! Ledwiem zywy! Ledwiem uszedl na calo! Co z tymi babami sie dzieje! Zobacza przystojnego faceta i glupieja! Opedzic sie nie mozna! A najgorsciesze sa blondynki! Ale po kolei..
Wczoraj bylo cudnie!!!
Móje sie umowili z nowymi Ciotkami i Wujkiem. Jedna - Ciocia ANIA (ta od fajnistych banerkow) przyjechala z Foxi - Foxi to taka se malutka psinka, ale ZARAZA! Temperamentka babka! Ale po kolei.. No wiec - oprocz Cioci byla i druga Ciocia- Gosia i Wujek Sebastian - Ich juz znam, bo kiedys tam poznalismy sie w Parku, jak Móje mnie zaciagneli na taki program czy co - "Z psem za Pan Brat". Oni przyjechali z Koda. Och - co to za dziewczyna! Jola mowila o niej "kapisiowe dziecie" - nie bardzo wiem co to znaczy, ale chyba wcale nie musze. No i oczywiscie byli tez Ciocia Ina,Wujcio Adik i Zuzanka - charakterna kobitka z "szeksowna" grzyweczka.
Pojechalismy w las! Jakas to puszcza czy co bylo?Nie wiem... Ale mozna tam bylo biegac, szalec i hasac do woli. Ludzie gadali, focili a mysmy we czworke dostawali "glupawki" ! Tylko tych Ludzi trzeba bylo ciagle pilnowac,bo oni sie rozlazili po tym lesie, jeszcze boroczki by sie pogubili. I co wtedy? Oni se bez nas rady jakos nie daja! Jakies upozledzone sa! Nie to co my! Oni nie wiedza, po co nosy maja! Hmmm a Móje to maja te organy powonienia!!!
No dobra - ale do zdjeciow!
Pierw bylo male zamieszanie- juz sam nie wiem czemu?

Potem Ludzie zaczeli nas focik do albumu rodzinnego - nie powiem,nie powiem - fajnie wyszedlem! Ten gruby to ja!

Potem byl dziki ped - te mala Foxi - przyznam sie troche sponiewieralismy i chyba sie wkurzyla... Ale kto Jej kazal tak sie rzadzic? Trzeba bylo nauczyc blondynke rozumu! Co nam bedzie fikala!
No i gonilismy Ja.
cdn.

Posted

Cd. z pamietnika psa...
Najszybsza byla Koda - Jezu ta to ma powera! Ciekawe po kim?

No zobaczcie - to ta jasniutka panienka (lubie Ja!).

Na koniec biegania - padlismy!

Potem bylo wielkie zarcie!! Tzn - Ludzie jedli, a my... Koda tylko ...suchy chlebek :(
p.s. zapomnialem dodac, ze zdejcia sa od Erii i Zuzoli - jak Ciocia Gosia podesle to jeszcze powklejam :)

Posted

No ANIA! A ja tak napisalam? Upssss juz poprawiam- Ciocia Kasia to moja Przyjaciolka i tez zna Gucia i tez go kocha!!!! A ja to nie pisalam tylko Gut! A on pewno o Kasi myslal, bo dzis ma urodzinki i trzeba do niej zadzwonic!