eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 sota36 napisał(a):Bardzo sliczny,bardzo, komplecik :) Co do psacerku to jasne, tylko co z Kreosiem, bo Gutek na narazie jeszcze chlop? Kreon zostanie w domu. A jak Gucio będzie już wykastrowany to kagańce na mordki i zobaczymy ... Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ;)Hej Jolurka;)To kiedy idziecie na ten spacerek ,zebym na ciepłe fotki wskoczyła:razz: Quote
Teklunia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 doberek :) tu prezes Kasia ;) [quote name='zuzolandia']Doberek ;-) wpadlijm poatrzec i zarozki lecim na Szczecin ;-) Kusiolki Szczecin? Ten prawdziwy, nad morzem? ;) Matko, a co Was tam ciągnie? :crazyeye: Quote
eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jola mo ostatnio odchyły, tu do kopalni idzie , tu do Szczecina się wybiero, co będzie dalej ?? - lot w kosmos ???? Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Do Szczecina to jo a niy Jola ;-)...tyle tylko ze w przenosni ehhehe ;-) Jolus globusa konczymy ...mysle ze jeszcze tak z 4-5 dni i koniec ;-) W sumie to po nim nie ma juz sladu ale Zuzola jeszcze namietnie wsadza mordke w ........ehehheh .Jak bede miała wolne to przyszla sobotka bedzie spacerkowa ..huraaa ;-) Kusiolki Quote
panienkabubu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A jak Gutek juz będzie nie-chłop, to będzie nadzieja na spotkanko z Benem? :loveu: Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 panienkabubu napisał(a):A jak Gutek juz będzie nie-chłop, to będzie nadzieja na spotkanko z Benem? :loveu: No a czemu nie? Przeciezkalekanie bedzie. Tylko musimy jeszcze dosc sporo poczekac! Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Z pamietnika psa... Hmmm - Ciociu Eriuniu - ja se takmysle w tej mojej kudlatej lepetynie, ze wybiore dlaCiebie kilka zajewabistych (ło Matylko - Jola mnie ochrzni za to slowo!) zdjęciów na komplecik - banerek i avatarek. Moze mi zrobisz, jak bedziesz chciala? Nie wiem,no nie wiem? Ale kudlatym sie nie odmawia. Myslem se, ze moze napisiK niech zostanie taki jakjest - zeby bylo tez o moim starszym Bracie,no nie? Tylko jakie zdjecia - hmmm - jakies fajne! Moze takie, zeby bylo widac jak urosle,czyli tak jaki bylem za szczeniora (Boziu kochany - dawno to bylo, to juz "starozytnosc"), no i teraz - jakem juz facet. No nie wiem,nie wiem... Moze cos na niebiesko - bo mnie to twarzy (a raczej do mordy) w takim kulorze??? Nie wiem, nie wiem??? Jakis niezdecydowany jestem... To zdjecie Jola lubi, bo ma na komputrze je! to robil moj Wujek - Tomek W zielonym tez mnie sie podoba (zielona frotka :) ) Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Cdn. A moze te??? Tu taki lezacy jestem... A tu tak lebek przechylam kudlaty... A to se tak na laczce! i na koniec takie jesienne... Ciociu wybierz cosik, bo Mója nie ma czasu za duzo - wkuwa jakies "Bizancjumy", "Franki" i "Rzymy" - matura za niedlugo :):):) Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 kudlatym sie nie odmawia no z tym jednym się zgodzę :evil_lol: Jola wklej mi jeszcze zdjęcie Atosa,bo nie chce mi się szukać...... A baner zrobię pewnie dopiero jutro wieczorek, aczkolwiek jest mała szansa że jeszcze dzisiaj...Bo mi łepetyna pęka od nadmiaru nauki:shake: Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='eria']no z tym jednym się zgodzę :evil_lol: Jola wklej mi jeszcze zdjęcie Atosa,bo nie chce mi się szukać...... A baner zrobię pewnie dopiero jutro wieczorek, aczkolwiek jest mała szansa że jeszcze dzisiaj...Bo mi łepetyna pęka od nadmiaru nauki:shake: = oki = a;e to nie Jola tylko ja!!! http://img142.imageshack.us/img142/2415/atos16so.jpg Quote
zuzolandia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Hello ;-) a tu co tak cichutko ???? siostrunia jakies zdjatka bys wkleiła nie ???.......juz zapominam jak ten moj Zieciunio wyglada heehhe ;-) Quote
eria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 u Joli niedługo impreza !!!!!!! 4000 postów :multi: :multi: :pepsi: Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='zuzolandia']Hello ;-) a tu co tak cichutko ???? siostrunia jakies zdjatka bys wkleiła nie ???.......juz zapominam jak ten moj Zieciunio wyglada heehhe ;-) aparata sie popsula :( Quote
panienkabubu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 eria napisał(a):u Joli niedługo impreza !!!!!!! 4000 postów :multi: :multi: :pepsi: że jak? :hmmmm: Quote
Alicja Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :pJoluś a może by tak mały banik:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sota36 Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Juz po 4000 :) Kasiu! Ala - Paskudo! Quote
Katerinas Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='sota36'] to robil moj Wujek - Tomek W zielonym tez mnie sie podoba (zielona frotka :) ) boszzz.... jaki cudny :loveu: A ten ozor :crazyeye: mega długi :crazyeye::lol: I zdjęcie z zieloną gumeczką jest zarąbiaste :lol: Quote
panienkabubu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jolu, więc kiedy spacerek :cool3: ? :cool3: Quote
Alicja Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='sota36']Juz po 4000 :) Kasiu! Ala - Paskudo! :evil_lol:i tak ci pszaja:loveu: Quote
Teklunia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Jola, a co się stało z aparatem? :shake: Quote
panienkabubu Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Teklunia napisał(a):Jola, a co się stało z aparatem? :shake: pewnie Gutek zjadl :D Quote
zuzolandia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Hello ;-) bylim sie przywitac Gutki ;-) Buziaczki ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 co ja moge wiecej dodac :loveu: :oops: Quote
Recommended Posts