eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Joluś narzeka że jej nie zrobię nowego banerka, a ja nie mam Z CZEGO :-( Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 eria napisał(a):Joluś narzeka że jej nie zrobię nowego banerka, a ja nie mam Z CZEGO :-( A "gupoty" gadasz! Bo nie ogladalas calej galeryjki! A w kopalni bylo super! Szczegolnie jaknas przeciorali po chodnikach! Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='sota36'] wow Gutku, jaki ty zdolny jestes! ;) Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Teklunia']wow Gutku, jaki ty zdolny jestes! ;) KOCHAM CIE CIOCIU KASIU!!!! Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='sota36']KOCHAM CIE CIOCIU KASIU!!!!moje Guciątko kochane :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='sota36'] jedzie na kopalnie az kilometr w dol! I jak ona to przezywa -boi sie bidula, ale ciekawaosc ja zzera, to sie zgodzila. ooo ciocia jola prace zmieniła?górnikiem została?:eviltong: [quote name='sota36']KOCHAM CIE CIOCIU KASIU!!!! a nas to juz nie :angryy: :mad: :evil_lol: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ciekawe jak długo jeszcze na porządne foty będziemy czekać :mad: swoją drogą, Jola ciekawe jak Ty chcesz pył z płuc piwem wypłukać....:diabloti: Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Wyznania sa - bo Ciocia Kasia kocha Gutka,jak ja Tenka! Gajke tezkochamy! I to bardzo! Eria - a czy to wazne jakwyplukac? Pretekst jest! A zawodu nie znienilam,tylko nabywalam nowe doswiadczenie! ps. ja juz nic nie wspomne o slicznym - JAK ZWYKLE - nowym banku Erii! Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :multi::multi::multi:a ja wiem Joluśka chce kolejne swieto ...tym razem barbórkę obchodzić ;) Quote
Agga Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 GUtka nie tylko ciocia Kasia kocha:loveu: :lol: Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no proszę, ciocia Agga też kocha i ciocia M adzia i... Guciu ile Ty masz tych wielbicielek :-o J aproponuję założyć fanclub Gutka i chcę być prezeską! :p Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:a ja wiem Joluśka chce kolejne swieto ...tym razem barbórkę obchodzić ;) raczej "Jolurke". Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Teklunia napisał(a):no proszę, ciocia Agga też kocha i ciocia M adzia i... Guciu ile Ty masz tych wielbicielek :-o J aproponuję założyć fanclub Gutka i chcę być prezeską! :p Bedziesz!!! Popatrzcie - PREZESKA! Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Agga']GUtka nie tylko ciocia Kasia kocha:loveu: :lol: noooooooooo i Ciocia Agusia tez!!!! Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Jak poznam Gucia osobiście to też się wypowiem czy go kocham czy nie :evil_lol: ale zapewne tak sie stanie :loveu: o tym drobnym fioletowym druczku nie wspominam:evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 sota36 napisał(a):Bedziesz!!! Popatrzcie - PREZESKA!a jak! :p ;) Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='eria']Jak poznam Gucia osobiście to też się wypowiem czy go kocham czy nie :evil_lol: ale zapewne tak sie stanie :loveu: o tym drobnym fioletowym druczku nie wspominam:evil_lol: czyzby to bylo dyplomatyczne stwierdzenie, ze jestes zainteresowana poznaniem Gutoslawa Kudlatego? Pokochasz! Takiej rudej malpy nie sposob nie kochac :) Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no pewnie że jestem !!!!!!! Kiedyś musimy zrobic taki spacerek, Ty z Guciem, Ina z Zuzą i ja z Foxi :loveu: ale bydzie fajnie :lol: robi mi sie avek do kompletu :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Hello siostrunia ;-) i jak tam po szychcie ??? heheh....oj terozki to bydziesz mogla konwersacje prowadzic z Adikiem hehehe......momy z Darkiem przerabane ,jak zaczniecie fedrowac to Wom dnia braknie ehheh;-)..... choc w sumie to un jest z tych biołych co ino felezuje tych bidnych murcoli ;-) Wysciskej tego mojego kudłatego Zieciunia ;-) Quote
sota36 Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='eria']no pewnie że jestem !!!!!!! Kiedyś musimy zrobic taki spacerek, Ty z Guciem, Ina z Zuzą i ja z Foxi :loveu: ale bydzie fajnie :lol: robi mi sie avek do kompletu :cool3: Bardzo sliczny,bardzo, komplecik :) Co do psacerku to jasne, tylko co z Kreosiem, bo Gutek na narazie jeszcze chlop? Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Doberek ;-) wpadlijm poatrzec i zarozki lecim na Szczecin ;-) Kusiolki Quote
Recommended Posts