Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
Joluś narzeka że jej nie zrobię nowego banerka, a ja nie mam Z CZEGO :-(

A "gupoty" gadasz! Bo nie ogladalas calej galeryjki! A w kopalni bylo super! Szczegolnie jaknas przeciorali po chodnikach!

Posted

[quote name='sota36'] jedzie na kopalnie az kilometr w dol! I jak ona to przezywa -boi sie bidula, ale ciekawaosc ja zzera, to sie zgodzila.

ooo ciocia jola prace zmieniła?górnikiem została?:eviltong:

[quote name='sota36']KOCHAM CIE CIOCIU KASIU!!!!

a nas to juz nie :angryy: :mad: :evil_lol:

Posted

ciekawe jak długo jeszcze na porządne foty będziemy czekać :mad: swoją drogą, Jola ciekawe jak Ty chcesz pył z płuc piwem wypłukać....:diabloti:

Posted

Wyznania sa - bo Ciocia Kasia kocha Gutka,jak ja Tenka!
Gajke tezkochamy! I to bardzo!
Eria - a czy to wazne jakwyplukac? Pretekst jest! A zawodu nie znienilam,tylko nabywalam nowe doswiadczenie!
ps. ja juz nic nie wspomne o slicznym - JAK ZWYKLE - nowym banku Erii!

Posted

Teklunia napisał(a):
no proszę, ciocia Agga też kocha i ciocia M
adzia i... Guciu ile Ty masz tych wielbicielek :-o

J aproponuję założyć fanclub Gutka i chcę być prezeską! :p
Bedziesz!!! Popatrzcie - PREZESKA!

Posted

Jak poznam Gucia osobiście to też się wypowiem czy go kocham czy nie :evil_lol: ale zapewne tak sie stanie :loveu:
o tym drobnym fioletowym druczku nie wspominam:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Jak poznam Gucia osobiście to też się wypowiem czy go kocham czy nie :evil_lol: ale zapewne tak sie stanie :loveu:
o tym drobnym fioletowym druczku nie wspominam:evil_lol: czyzby to bylo dyplomatyczne stwierdzenie, ze jestes zainteresowana poznaniem Gutoslawa Kudlatego?
Pokochasz! Takiej rudej malpy nie sposob nie kochac :)

Posted

no pewnie że jestem !!!!!!! Kiedyś musimy zrobic taki spacerek, Ty z Guciem, Ina z Zuzą i ja z Foxi :loveu: ale bydzie fajnie :lol:
robi mi sie avek do kompletu :cool3:

Posted

Hello siostrunia ;-) i jak tam po szychcie ??? heheh....oj terozki to bydziesz mogla konwersacje prowadzic z Adikiem hehehe......momy z Darkiem przerabane ,jak zaczniecie fedrowac to Wom dnia braknie ehheh;-)..... choc w sumie to un jest z tych biołych co ino felezuje tych bidnych murcoli ;-)
Wysciskej tego mojego kudłatego Zieciunia ;-)

Posted

[quote name='eria']no pewnie że jestem !!!!!!! Kiedyś musimy zrobic taki spacerek, Ty z Guciem, Ina z Zuzą i ja z Foxi :loveu: ale bydzie fajnie :lol:
robi mi sie avek do kompletu :cool3:
Bardzo sliczny,bardzo, komplecik :)
Co do psacerku to jasne, tylko co z Kreosiem, bo Gutek na narazie jeszcze chlop?