eria Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dobrze ze wtedy nie wiedziałam że myszy wściekliznę roznoszą, bo byłaby panika czy aby chora nie była, że taka słaba i dała się upolować:roll: Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 foteczki! EXTRA... :loveu: jak zawsze Quote
Teklunia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='sota36'] czesc Jolu i Paszczaku :lol: Quote
Katerinas Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='sota36']Znowu ja :) Ależ on ma długi jęzor :crazyeye: :lol: [quote name='sota36']Dyzia - juz dorosla! Ależ cudeńko :loveu: A jaką ma długą sierść... przymajmniej tak na zdjęciu wyszła. [quote name='sota36']i... zamordowana przed chwila kura! Mam w sobie instynkt mordercy! łooo.... morderca :cool3: :lol: Quote
panienkabubu Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 My w sprawie zabitego kurczaka. Wiedzą Państwo, że grozi Państwu do 5 lat życia w niewoli z wielkim Bernardynem, który kocha się ślinić? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 panienkabubu napisał(a):My w sprawie zabitego kurczaka. Wiedzą Państwo, że grozi Państwu do 5 lat życia w niewoli z wielkim Bernardynem, który kocha się ślinić? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze niby za tego zdechloka? Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Doberek ;-) Trza było mi Gutka przywiezc odwiedziłby ubojnie i namordował se tyle kurczoków ile jego psio dusza by zapragnyla eheheheheh ;-) Te zapedy to chyba po ludzkiej mamusi odziedziczyl ;-) ;-) Prosze mocno i dlugo wymiziac mojego rudziowego zieciunia ;-) Kusiole ;-) Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A DYZIA to od kiedy juz dorosła co ????? toz to malenstwo jeszcze , taki dzidziusiek heeh ;-) Quote
sota36 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 zuzolandia napisał(a):A DYZIA to od kiedy juz dorosła co ????? toz to malenstwo jeszcze , taki dzidziusiek heeh ;-) Dyzia ma juz 5 miesiecy i jest juz w siwecie kroliczkow dorosla panna! Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 aaaaaaaaaaaa no to teraz to juz jest PANNA DYZIA ;-) Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 WPADLIM POWIEDZIEC łADNIE D O B R A N O C !!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 noooo pięknie, to widze, ze nie tylko te baby takie psuje, chłop tez :eviltong: ps. jola ale dyzie macie juz duzą :crazyeye: Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Jolaaaaaa, a może by tak ładne nowe foteczki ze spacerku ?? bo ostatnio same domowe :mad: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witajcie dobrzy ludkowie ;-) stesknilismy sie juz za WAMI ;-)....niech no tylko skoczy sie ta globusowa kara i zarozki sie widzymy eheh;-) A co do fotek ;-) Niych juz wklejo byle co ;-) byleby cioteczka cosik wrzuciła ;-) Buziaczki ..... Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='zuzolandia']Witajcie dobrzy ludkowie ;-) stesknilismy sie juz za WAMI ;-)....niech no tylko skoczy sie ta globusowa kara i zarozki sie widzymy eheh;-) A co do fotek ;-) Niych juz wklejo byle co ;-) byleby cioteczka cosik wrzuciła ;-) Buziaczki ..... zobacz Jola jaka to już jest desperacja, ona chce już byle co, byle foteczki :shake: :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 eria napisał(a):zobacz Jola jaka to już jest desperacja, ona chce już byle co, byle foteczki :shake: :evil_lol: no dobra powklejamy starocie, ale pierw musimy skonczyc porzadki - dzis piatek, wiec dzien gospodarczy! A co do globusa Zuzienki - to i owszem - jak sie skonczy, to musimy sie spotkac :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cześć sąsiedzi :loveu: co tam u Was słychać? Co porabiacie w takie piękne jesienne popołudnia? Spacerujecie po giełdzie? Musimy sie kiedys tam zgadac przezd Oskarkowym kąpankiem :lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :pcześć Jolusia , Guciorku , Darku i Dyziu;) Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Siostruniu a te obiecane fotosiki to gdzie ??? sie pytam ??? Momy czekac do nastepnego piatku ???? Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='zuzolandia']Siostruniu a te obiecane fotosiki to gdzie ??? sie pytam ??? Momy czekac do nastepnego piatku ???? znowu sie wymigała :shake: :eviltong: Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']znowu sie wymigała :shake: :eviltong: Z pamietnika psa - dzien bezfot... Moje Ciotki kochane - dajcie juz dzis spokoj mojej Joli, bo ona cala w nerwach! Jutro jedzie na kopalnie az kilometr w dol! I jak ona to przezywa -boi sie bidula, ale ciekawaosc ja zzera, to sie zgodzila. Ale zebyscie nie gadaly, ze jest nieslowna,to ja wstawie zdjecie SAM! Sam se je zrobilem kilka dni temu, ale wiecie - trudno jest tak samemu pstrykac i usmiechac sie do jakiegos tam aparata -no wiec bylo "pstryk" i sie wystaszylem i ucieklem - tyle mnie widzieli! Potem jeszcze sprobowalem drugi raz - i "pstryk" po slipiach! No nie wytrzymalem i tez... tyle mnie widzieli! Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no nie, jo już nie mom siły do ty naszy Joli... Człowiek prosi o śliczny portrecik na dworze, a tu coś takiego : toż to tragedia :shake: :placz: Quote
Kati Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria']no nie, jo już nie mom siły do ty naszy Joli... Człowiek prosi o śliczny portrecik na dworze, a tu coś takiego : toż to tragedia :shake: :placz: Takie są efekty jak aparat dostanie się w psie łapy :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale foty:cool3: Joluś i jak przeżyłaś :razz: Quote
Recommended Posts