Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze ze wtedy nie wiedziałam że myszy wściekliznę roznoszą, bo byłaby panika czy aby chora nie była, że taka słaba i dała się upolować:roll:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Znowu ja :)

Ależ on ma długi jęzor :crazyeye: :lol:

[quote name='sota36']Dyzia - juz dorosla!

Ależ cudeńko :loveu: A jaką ma długą sierść... przymajmniej tak na zdjęciu wyszła.

[quote name='sota36']i... zamordowana przed chwila kura! Mam w sobie instynkt mordercy!
łooo.... morderca :cool3: :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
My w sprawie zabitego kurczaka.

Wiedzą Państwo, że grozi Państwu do 5 lat życia w niewoli z wielkim Bernardynem, który kocha się ślinić?

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ze niby za tego zdechloka?

Posted

Doberek ;-)
Trza było mi Gutka przywiezc odwiedziłby ubojnie i namordował se tyle kurczoków ile jego psio dusza by zapragnyla eheheheheh ;-)
Te zapedy to chyba po ludzkiej mamusi odziedziczyl ;-) ;-)
Prosze mocno i dlugo wymiziac mojego rudziowego zieciunia ;-)
Kusiole ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
A DYZIA to od kiedy juz dorosła co ????? toz to malenstwo jeszcze , taki dzidziusiek heeh ;-)

Dyzia ma juz 5 miesiecy i jest juz w siwecie kroliczkow dorosla panna!

Posted

Witajcie dobrzy ludkowie ;-) stesknilismy sie juz za WAMI ;-)....niech no tylko skoczy sie ta globusowa kara i zarozki sie widzymy eheh;-)
A co do fotek ;-) Niych juz wklejo byle co ;-) byleby cioteczka cosik wrzuciła ;-)
Buziaczki .....

Posted

[quote name='zuzolandia']Witajcie dobrzy ludkowie ;-) stesknilismy sie juz za WAMI ;-)....niech no tylko skoczy sie ta globusowa kara i zarozki sie widzymy eheh;-)
A co do fotek ;-) Niych juz wklejo byle co ;-) byleby cioteczka cosik wrzuciła ;-)
Buziaczki .....

zobacz Jola jaka to już jest desperacja, ona chce już byle co, byle foteczki :shake: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
zobacz Jola jaka to już jest desperacja, ona chce już byle co, byle foteczki :shake: :evil_lol:

no dobra powklejamy starocie, ale pierw musimy skonczyc porzadki - dzis piatek, wiec dzien gospodarczy! A co do globusa Zuzienki - to i owszem - jak sie skonczy, to musimy sie spotkac :)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']znowu sie wymigała :shake: :eviltong:
Z pamietnika psa - dzien bezfot...
Moje Ciotki kochane - dajcie juz dzis spokoj mojej Joli, bo ona cala w nerwach! Jutro jedzie na kopalnie az kilometr w dol! I jak ona to przezywa -boi sie bidula, ale ciekawaosc ja zzera, to sie zgodzila.
Ale zebyscie nie gadaly, ze jest nieslowna,to ja wstawie zdjecie SAM! Sam se je zrobilem kilka dni temu, ale wiecie - trudno jest tak samemu pstrykac i usmiechac sie do jakiegos tam aparata -no wiec bylo "pstryk" i sie wystaszylem i ucieklem - tyle mnie widzieli!

Potem jeszcze sprobowalem drugi raz - i "pstryk" po slipiach! No nie wytrzymalem i tez... tyle mnie widzieli!

Posted

no nie, jo już nie mom siły do ty naszy Joli...
Człowiek prosi o śliczny portrecik na dworze, a tu coś takiego :

toż to tragedia :shake: :placz:

Posted

[quote name='eria']no nie, jo już nie mom siły do ty naszy Joli...
Człowiek prosi o śliczny portrecik na dworze, a tu coś takiego :

toż to tragedia :shake: :placz:
Takie są efekty jak aparat dostanie się w psie łapy :evil_lol: