Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa...
Moja Jola powiedziala, ze kilkoro z Was tu chetnie do mnie zaglada i czy te te moje "gupoty", mowila, ze wypadaloby podziekowac za odwiedziny. No zebyscie nie mysleli, ze ze mnie taki "wiesniok" i "burak" to BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE i zapraszam dalej.
Dzis wydarzyla sie rano dziwna rzecz! Wstalem, patrze w lustro (czy ogolic sie, czy moze jeszcze poczekac") i co widze? Na tym moim ryzym lbie wyrosla mi PALMA!!!!!

i to gigantyczna!

Co ja bede z tym drzewem na lbie robic?

Kokosy zbijac?

Normalnie to juz sie boje chodzic spac!!!!!

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

booozeeee gutek coz ci ta pancia na głowie zrobiła:mad: ps.ale ma obrazoną mine :eviltong:
Jak to co? Slepas Ciotka? PALYMKA!

Posted

eria napisał(a):
a po coś Ty dzwoniła o tej porze ?????? :razz:

Hmmmmm ......chciałam sie dowiedziec jak sie nazywasz heheeheh...bo zapomniałam zapytac Ciebie ;-)......
Czasami mam zacmienie umyslu :evil_lol:.....

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello siostruniu ;-)
No nie badz juz zmierzło;-) niy byda cie juz budzic w srodku nocy ;-) obiecuja ;-).... to był desperacki krok nie do konca przemyslany hehe..
KOCHOM CIE !!!!!!
Spoko! Kumom desperacja! I jakjeszcze roz Ci sie trefi ta desperacyjo - dzwon!!!!
Z pamietnika psa...
Zebyscie o nas nie zapomnieli!

Dyzia - juz dorosla!

Znowu ja :)

i... zamordowana przed chwila kura! Mam w sobie instynkt mordercy!

Posted

TE WASZE BRIARDY TO SĄ TAKIE STRASZNE PSUJE !! moje pieski jeszcze nigdy niczego nie zepsuły...
ale Foxi zamordowała kiedyś myszkę polną na spacerze a Kreon miał już małego kota w paszczy i mało brakowało...

Posted

[quote name='eria']TE WASZE BRIARDY TO SĄ TAKIE STRASZNE PSUJE !! moje pieski jeszcze nigdy niczego nie zepsuły...
ale Foxi zamordowała kiedyś myszkę polną na spacerze a Kreon miał już małego kota w paszczy i mało brakowało...
Foxi - Ty! Ty! Ty - myszomorderco!!!!