Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
na czyje karki

Jola chciała powiedzieć "kartki", ale te briardy na światówce zamąciły jej w głowie i się przejęzyczyła, czyż nie ?

Posted

Czyz tak!
Zpamietnika psa...
Ufff dzisznowmialem randke - ja to sie od tych bab nie moge opedzic! Taki jestem super facet!
To Aza, przez Jole zwana "Azulka" lub "Azalia"
Wyczekiwanie za Azalke, czyli bieganie za badolem

Idzie!Idzie!!!!

Czesc!

No to wydurniamy sie, co? No co mnie ciagniesz za klapciuchy?!

Posted

:po ukoffana Azulka
Joluś i jak z zakupkami:cool3:
Ala narazie bOMBA - kupilam 2 kg Nutro Choice Lamb&Rice (full wypas). Ze stachem wspypalam garsc do michy! I mysle - zje, albo nie? Zanim dobrz pomyslalam - slysze micha tlucze po stojaku i jest pusta!!!!!!!!

Posted

eria napisał(a):
no nareszcie jakieś foty wkleiła :multi: ale żebym była usatysfakcjonowana ich ilością to nie powiem :cool1:

No tak - nawy banek se zrobila i juz zarozumiala!

Posted

sota36 napisał(a):
Ala narazie bOMBA - kupilam 2 kg Nutro Choice Lamb&Rice (full wypas). Ze stachem wspypalam garsc do michy! I mysle - zje, albo nie? Zanim dobrz pomyslalam - slysze micha tlucze po stojaku i jest pusta!!!!!!!!
no to trzymam kciukasy żeby chłopakowi posłużyła .Sprawdź czy w Nutro masz chondroitynę i glukozaminę bo ja w Chicopee mam;).
Jakby co to możesz wpaść to ci dam na spróbowanie.

Posted

no to trzymam kciukasy żeby chłopakowi posłużyła .Sprawdź czy w Nutro masz chondroitynę i glukozaminę bo ja w Chicopee mam;).
Jakby co to możesz wpaść to ci dam na spróbowanie.

Mam, i mam tauryne, ale zaczal grysmasic, jednak dalam mu okolo szklanki (nie mam miarki,bo maja dopiero w przyszlym tygodniu przywiezc), Gutek pierwsza porcje zjadl z apetytem, na kolacje juz zajrzal do michy i musialam sie z nim troche podroczyc, bo sprawdzal czy tylko to dostanie.Wiec postanowilam narazie nie zanecac,przetrzymac i po godzinie karma zniknela.
Jest jeszcze wersja z kurczakiem - dostalam probne, ale to to juz jest "bleee". Tylko ta cena! Za wor 15 kg 240zl, z rabatem jakies 220 zl.No, ale coz - jak bedzie zarl - to "mowi sie trudno i placi sie dalej:)" zeby tylko ta "ruda wlochata malpa" to jadl i zebyte koopki fajne byly!
Ale ja pojade do Rodzicow, to pewnie do Was wstapie, nie tylko po Chipopee,ale zeby Wam doac buziaki!

Posted

Agga napisał(a):
:p Jolu do tych fotek brakuje mi CIebie.:p
Aga - to niestety ktosm,usi te fotki robic - i to w prawie 100% jestem ja :( Mam malutko zdejc z Guciem nak naprawde.

Posted

sota36 napisał(a):
Aga - to niestety ktosm,usi te fotki robic - i to w prawie 100% jestem ja :( Mam malutko zdejc z Guciem nak naprawde.

Jolu coś ci powiem. ZNam ten ból. U mnie było tak samo. Zawsze ja po drugiej stronie aparatu. No i taki wyniki,że mam tylko kilka zdjęć z Sarą. Bardzo, żałuje, że nie mam więcej. Zreszta ja zawsze po drugiej stronie aparatu.

Posted

Z pamietnika psa...
Mam handre!
Widac! Nie ma to jak moja skwaszona mina - zawsze ja za serducho ruszy! Zawsze! A mam taka mine,bo znow zaczeli mnie karmic 'pasza"! Mowia, ze to z powodu moich kuponow - no fakt - "fajdaczke" (jak mowi Ciocia Ela) to mam, ale zeby tak od razu "pazdzierz" mi kupowac! No bez przesady!Pojechali do sklepu i wybrali. Czyli 4 podejscie do suchej - ciekawe kto wygra, bo jak narazie jest 3 :0 dla mnie ! Ale podejrzewam, ze tym razem ciezko bedzie robic maslane oczka, krasc suchy chleb dla koni z kaloryfera, bo Jola ma juz chyba dosc mycia dupki, a i zaczela sie martwic - nawet badania zroblila mi ! I co? ZDROWY! Ale fajdaczka sie zdarza...

Wiec Jola postanowila mnie rozruszac, co jej sie udalo!
Mam piekny i filmowy usmiech!!!!

Na poczatku podarlem dzioba!

Bawilismy sie kolkiem - takim samym jak maMOJA ZUZA (Ten - Ona jest MOJA!!!)