sota36 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Dzien dobry!!!!! Eria chcesz foty na karki??? To masz - Moze ta ???? http://img224.imageshack.us/img224/260/dsc05741fo3.jpg A moze ta? http://img228.imageshack.us/img228/1458/dsc05748xa8.jpg Albo ta???? http://img55.imageshack.us/img55/8154/dsc05472zb0.jpg Sama nie wiem.... Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 sota36 napisał(a):Dzien dobry!!!!! Eria chcesz foty na karki??? To masz - Moze ta ???? http://img224.imageshack.us/img224/260/dsc05741fo3.jpg A moze ta? http://img228.imageshack.us/img228/1458/dsc05748xa8.jpg Albo ta???? http://img55.imageshack.us/img55/8154/dsc05472zb0.jpg Sama nie wiem....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na czyje karki Quote
zuzolandia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Witanko siostrunia ;-) Normalnie lotom jak opetano hehe ;-) z roboty do roboty hehe ;-) jak to dobrze ze za niedlugo PONIEDZIAłEK ;-) KOCHOM PONIEDZIAłKI HEHE ;-) Quote
eria Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na czyje karki Jola chciała powiedzieć "kartki", ale te briardy na światówce zamąciły jej w głowie i się przejęzyczyła, czyż nie ? Quote
sota36 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Czyz tak! Zpamietnika psa... Ufff dzisznowmialem randke - ja to sie od tych bab nie moge opedzic! Taki jestem super facet! To Aza, przez Jole zwana "Azulka" lub "Azalia" Wyczekiwanie za Azalke, czyli bieganie za badolem Idzie!Idzie!!!! Czesc! No to wydurniamy sie, co? No co mnie ciagniesz za klapciuchy?! Quote
eria Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no nareszcie jakieś foty wkleiła :multi: ale żebym była usatysfakcjonowana ich ilością to nie powiem :cool1: Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 :po ukoffana Azulka Joluś i jak z zakupkami:cool3: Quote
sota36 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::po ukoffana Azulka Joluś i jak z zakupkami:cool3: Ala narazie bOMBA - kupilam 2 kg Nutro Choice Lamb&Rice (full wypas). Ze stachem wspypalam garsc do michy! I mysle - zje, albo nie? Zanim dobrz pomyslalam - slysze micha tlucze po stojaku i jest pusta!!!!!!!! Quote
sota36 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 eria napisał(a):no nareszcie jakieś foty wkleiła :multi: ale żebym była usatysfakcjonowana ich ilością to nie powiem :cool1: No tak - nawy banek se zrobila i juz zarozumiala! Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 sota36 napisał(a):Ala narazie bOMBA - kupilam 2 kg Nutro Choice Lamb&Rice (full wypas). Ze stachem wspypalam garsc do michy! I mysle - zje, albo nie? Zanim dobrz pomyslalam - slysze micha tlucze po stojaku i jest pusta!!!!!!!!no to trzymam kciukasy żeby chłopakowi posłużyła .Sprawdź czy w Nutro masz chondroitynę i glukozaminę bo ja w Chicopee mam;). Jakby co to możesz wpaść to ci dam na spróbowanie. Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to trzymam kciukasy żeby chłopakowi posłużyła .Sprawdź czy w Nutro masz chondroitynę i glukozaminę bo ja w Chicopee mam;). Jakby co to możesz wpaść to ci dam na spróbowanie. Mam, i mam tauryne, ale zaczal grysmasic, jednak dalam mu okolo szklanki (nie mam miarki,bo maja dopiero w przyszlym tygodniu przywiezc), Gutek pierwsza porcje zjadl z apetytem, na kolacje juz zajrzal do michy i musialam sie z nim troche podroczyc, bo sprawdzal czy tylko to dostanie.Wiec postanowilam narazie nie zanecac,przetrzymac i po godzinie karma zniknela. Jest jeszcze wersja z kurczakiem - dostalam probne, ale to to juz jest "bleee". Tylko ta cena! Za wor 15 kg 240zl, z rabatem jakies 220 zl.No, ale coz - jak bedzie zarl - to "mowi sie trudno i placi sie dalej:)" zeby tylko ta "ruda wlochata malpa" to jadl i zebyte koopki fajne byly! Ale ja pojade do Rodzicow, to pewnie do Was wstapie, nie tylko po Chipopee,ale zeby Wam doac buziaki! Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :p Jolu do tych fotek brakuje mi CIebie.:p Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ja sobie Chicopee chwalę , Vectra i Patka też ;).Ja płacę za 15 kilogramów 129zł za L&R;) Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Agga napisał(a)::p Jolu do tych fotek brakuje mi CIebie.:pAga - to niestety ktosm,usi te fotki robic - i to w prawie 100% jestem ja :( Mam malutko zdejc z Guciem nak naprawde. Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 sota36 napisał(a):Aga - to niestety ktosm,usi te fotki robic - i to w prawie 100% jestem ja :( Mam malutko zdejc z Guciem nak naprawde. Jolu coś ci powiem. ZNam ten ból. U mnie było tak samo. Zawsze ja po drugiej stronie aparatu. No i taki wyniki,że mam tylko kilka zdjęć z Sarą. Bardzo, żałuje, że nie mam więcej. Zreszta ja zawsze po drugiej stronie aparatu. Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Z pamietnika psa... Mam handre! Widac! Nie ma to jak moja skwaszona mina - zawsze ja za serducho ruszy! Zawsze! A mam taka mine,bo znow zaczeli mnie karmic 'pasza"! Mowia, ze to z powodu moich kuponow - no fakt - "fajdaczke" (jak mowi Ciocia Ela) to mam, ale zeby tak od razu "pazdzierz" mi kupowac! No bez przesady!Pojechali do sklepu i wybrali. Czyli 4 podejscie do suchej - ciekawe kto wygra, bo jak narazie jest 3 :0 dla mnie ! Ale podejrzewam, ze tym razem ciezko bedzie robic maslane oczka, krasc suchy chleb dla koni z kaloryfera, bo Jola ma juz chyba dosc mycia dupki, a i zaczela sie martwic - nawet badania zroblila mi ! I co? ZDROWY! Ale fajdaczka sie zdarza... Wiec Jola postanowila mnie rozruszac, co jej sie udalo! Mam piekny i filmowy usmiech!!!! Na poczatku podarlem dzioba! Bawilismy sie kolkiem - takim samym jak maMOJA ZUZA (Ten - Ona jest MOJA!!!) Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Tina.Sara napisał(a):Sota - boski pamiętnik :D Gutek dziekuje :) Ma chlopak "wene"! Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Sota - no to gratulacje dla niego :p Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Tina.Sara napisał(a):Sota - no to gratulacje dla niego :p - przekazemy! I wycalujemy futro! Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O Matko Boska, chcesz mnie zabić?! Przestraszyłam się... Quote
Recommended Posts