eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Prezenty roznoszę ! Prezenty ! Pędza do Zuzoli, ino żeby renifery na ta Halymba chciały lecieć... Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No starałam się :D a teraz uciekam kolację zrobić, zanim następni będą chcież banerki :cool1: :evil_lol: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A zmienilam sobie bannerek- to prezent od Erii!!!!! Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 WOW ....JAKI SLICZNIUTKI ;-)....a mowia ze zima jest beeeeeeeee;-) Z tego co widac moze jednak byc piekna ....ERIA -the best ! Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No tak ... zapomniałam jeszcze tutaj postraszyc ..;-) buuuuchuuuuuu ! Jak swietnie tak siedziec w szafie i wzbudzac groze ;-) heheeeeeeeeee Quote
sota36 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Z pamietnika psa... Cos moja Jole na milosc wzielo - czyli Pan Pies i Jego Pancia Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Przeca dzien miłosci pancia miała wczoraj ;-).... czyzby sie przedłuzyło ?? no jak widac za załaczonym obrazku najwidoczniej tak ;-)... Achhhh az sie miekko na serduchu robi ;-) Kusiolki ;-) Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jak taka wielka puchata maskota "rób ze mną co chcesz" Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 sota36 napisał(a):Z pamietnika psa... Cos moja Jole na milosc wzielo - czyli Pan Pies i Jego Pancia boooze jakbym gajka widziała, ona ostatanio cała noc ze mną przespi na jednym łóżku i tuli tuli i wogole suuper pies :loveu: Quote
Katerinas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 sota36 napisał(a):Cdn z pamietnika psa... No i potem czesanko - kocham to!!! Jest mi tak fajnie, ze ...usypiam! Jola mnie psika i czesze, czesze i psika, a mi tak fajnie,ze chrapie... Czasem sie przelewam na drugi boczek... i mnie psika... A na koniec wygladam tak - wiem,wiem, jestem piykny! Ależ super :multi: A jaki spokojny w czasie czesania :crazyeye: :multi: I efekt końcowy - BOSKI :angel: Quote
sota36 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Katerinas - on w domku jest bardzo spokojny, w wannie przy kapieli i nakladaniu odzywki potrafi pol godziny stac - jak mu sie znudzi to siada, a ja wypijam kawe w pokoju, co jakis czas mowiac "dobry pies" i Gutek potulnie czeka! Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 sota36 napisał(a): jajci, jejciu! jaki sceniaczek maleńki słodziusi mamuni :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Katerinas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 sota36 napisał(a):Katerinas - on w domku jest bardzo spokojny, w wannie przy kapieli i nakladaniu odzywki potrafi pol godziny stac - jak mu sie znudzi to siada, a ja wypijam kawe w pokoju, co jakis czas mowiac "dobry pies" i Gutek potulnie czeka! boszz.... niesamowite co piszesz :crazyeye: Quote
sota36 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Katerinas napisał(a):boszz.... niesamowite co piszesz :crazyeye: Serio! Czesac go mozna godzinami, a na haslo "Chodz na salon pieknosci" - biegnie! Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 To ci dopiero inteligentna bestyjka ;-) Zeby tak ta nasza chciała ....... echhh .marzenia .... Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 godosz Jola ze tyż chcesz kartka....to ładne (!!!) zdjęcie Gutosława poproszę :cool3: a swoją drogą to mogłabyś tak czasem jakieś fotki do galerii wkleić :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 No prosze ;-) widac ze nie tylko ja jestem zachciywno ;-) hehhe Rob rob ...wkleimy na forum briardzie to nam beda wszyscy zazdroscic heeheh ;-) Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witanko kochaniutka ;-) kaj przebywosz siostro ???? Jakis foteczki by sie przydało obejrzec a Ty co ??? Lenia dostałąs ???? Kusiolki moja słodka kobietko ;-) Quote
sota36 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Trzymomy kciuki za polskie briardy! A idzie super! Quote
sota36 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 eria napisał(a):o czym Ty godosz ......... O wystawie swatowej w Poznaniu!!!!!!! Dzis na ring weszly mopy!!!!! I jest niezle!!!!! Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 mY TYZ TRZYMIEMY KCIUKI ;-) SZCZEGOLNIE ZA RINKA ;-) Quote
eria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 W dziale wystaw jest już wątek-galeria z wystawy, są pierwsze foty - i briardziki też są !! Ale co do mopów...hmm- komondory se zobaczcie w tym wątku. Z takim to chyba w ogóle z domu się nie wychodzi... Quote
Recommended Posts